Koľko stojí návšteva kaderníčky?
Dobrý deň, rada by som sa opýtala koľko platíte u kaderníčky, roky som u nej nebola a tie ceny mi prídu extrémne. V okolí som pozerala kaderníctva a za farbenie, resp. Balayage, alebo melír alebo Airtouch na vlasy kúsok nad plecia chcú 130-150€ takto sa platí všade prosím?
Ja si vlasy striham samá. Dokonca ma potom zákazníčky aj pochvalia, myslia si že som bola u kaderníčky. Asi dva krát v živote som skúšala melír/ farbu ( v minulosti u kaderníčky), nedopadlo to podľa predstáv. Dávam si tinktúra stavikrv mnohokvety, par kvapiek do čaju, obnovuje pigmentáciu vlasov, pokiaľ nie sú zničené dlhoročným farbenim. Skôr mám ten problém že nie som rada keď sa ma niekto cudzí dotýka a používa kefi, nožnice... ktore používa aj na iných zákazníkov. Preto nechodím áni ku kozmetické. Tiež v minulosti bol často ten problém že som nebola spokojná s účesom, aj tak som sa musela doma dostrihavať. Aspoň ušetrím 🤷
@raffaella áno aj plombu ti niekde spravia za 80 a niekde za 150
U nás v Poprade bežne platim okolo 130€, je to dosť ale na balayage chodím raz ročne takže myslím že je to adekvátna cena. Niektoré salóny pýtajú oveľa viac aj okolo 200€ ale to si myslím že je už dosť prehnané
Uz su to dnes bezne ceny a pojde to stale len hore. Ja platim za melir 110€. Pritom mam od narodenia vlasy riedke a momentalne dlzku nieco pod plecia. Salon je v malok mestecku na vychode SR takze u vas na zapadne pocitam ze sa ceny pohybuju este vyssie.
Tak u nás teda platím cca 30€ polodlhé vlasy po plecia melír umytie fúkanie keď tak aj strihanie ale iba väčšinou končeky +-5cm

KE doplnenie farby umytie masáž hlavy a fukana 60e samozrejme bez blocka.