Koľkokrát za týždeň si umývate vlásky?
Koľko krát za týždeň si umývate vlásky žienky,,,
Každý 4ty deň vodou, ale každý deň používam suchý šampón.. mám dlhé husté vlasy, ktoré sa mi fakt nechce umývať každý deň..
@laurinka2023 v lete aspon 5krat tuzdenne kedze sme pri vode aleboori alebo kosim to som spotena ako mys..v zime vetsinou raz za tyzden niekedy 2krat malo kedy
Každý deň...neznášam čo i len kúsok mastné vlasy
Každý druhý den. Niet nad čerstvo umyté a vyfukane, voňavé vlasy
Každý druhý deň, ak som aj bola chorá skúsila som nechať dlhšie ale na tretí deň som myslela že si zoskrabem kožu z hlavy ako má svrbela
Podľa potreby. Ale tak maximálne 2x za týždeň
@laurinka2023 dakedy som si pomaly každý deň,ale odkedy nosím cop,tak stačí 2x do týždňa. Keby nosím vlasy rozpustené,tak by som musela min.5x do týždňa, veľmi sú jemné a mastia sa
@laurinka2023 denne.
Raz do týždňa, tiež som z tých šťastných, mam huste vlasy ale skôr extrémne suché. Schnu mi večnosť, takže musím plánovať kedy si ich umyjem, keďže suché ešte musím vyzehlit
každe rano
Vlásky si umývam denne 😂
@ivik4 ja podobne, to je hotová tortúra, umyť, dať masku, rozčesať, potom pol dňa čakať kým uschnú, potom žehliť, deň zabitý len vlasmi. Ešte šťastie že takéto husté vlasy sa nemastia tak a netreba denne. Kočky čo majú riedke vlasy a za 5 minút ich majú umyté, učesané a vyfúkané tak môžu aj denne alebo obdeň. Ale u nás je to ako práca na plný úväzok pomaly umyť si vlasy. :(
2-3x
@manzanillaa aj žehlička?
1-2x
Vlásočky si umyvkám každý druhučký alebo treťučký dníček podľa toho ako trebka.
Raz do týždňa. Mám dlhé, husté a pevné vlasy, síce sa nemastia ale zato schnu ako lana - celú večnosť. Keby som ich chcela umývať každý deň, chodím celý život s mokrou hlavou (neznášam fén)
@laurinka2023 žehličku nepouzivam🤷♀️
@laurinka2023 4
Raz za 3-4 dni, dvakrát za týždeň
V lete každý deň, v zime každý tretí. Len s prírodným mydlom alebo používam mačací alebo psy šampón, a len raz oplachujem nie dva krát.Po použití normálneho šampónu sa veľmi odmastuje pokožka hlavy a vlasy.
Samozrejme žiaden fén ani ostatné blbosti ( žehličky atď)
@laurinka2023 každý 2-3 deň
Každý deň

2x... vlasy sa mi takmer nemastia a schnu mi aj 6 hodin ,take su huste.
Normalne planovat musim😐