Kozmetické procedúry po 40. roku: Čo odporúčate?
Ahojte, na aké kozmetické procedúry chodíte po 40tke? Ja budem mať 40 v lete a už pozorujem, že niečo by sa zišlo. Túžim po microbladingu obočia a chcem niečo urobiť s tmavými kruhmi pod očami, zvažujem kyselinu hyalurónovú. Má to nejaký efekt? Botoxu sa trochu bojím, nakoľko mám nervovo svalové ochorenie. Pripadne aký lifting odporúčate? Prosím len komenty k veci, ďakujem 🙏
Hifu... nemám nejaké problémy, ale po tehotenstve som mala trochu nejednotný tón pleti, stačilo sedenie a je to poznať. A toho obočia sa tiež neboj, ja si akurát dávam odstrániť púder a pôjdem do hair strokes.
Hifu... nemám nejaké problémy, ale po tehotenstve som mala trochu nejednotný tón pleti, stačilo sedenie a je to poznať. A toho obočia sa tiež neboj, ja si akurát dávam odstrániť púder a pôjdem do hair strokes.
@michaela329 to je co to hair strokes?
@michaela329 čo je hifu?
@michaela329 čo je hifu?
@anonym_autor stroj na stimuláciu kolagénu v pokožke, taký neinvazívny lifting, omladenie.
@anonym_autor Ja som bol na obriezke a bojovník vyzerá teraz super.
za mna EMS

https://www.modrykonik.sk/group/7291/