icon

Kozmetika pre novorodenca. Je mydlo dostačujúce?

anonymes
6. mar 2025

Ahojte, keď sa narodí, tak stačí len nejaké mydielko? Alebo? Keď tak poraďte prosím, aké 🙏
Kedy potom prejsť na niečo viac?

kavasmliekom
6. mar 2025

@anonymes umývala som čistou vodou, asi po 3 mesiacoch detským gélom hlavne vlásky.

denkabemommy
6. mar 2025

la roche posay syndet nič nepokazí + ja som krémovala deti od narodenia, tam som si vyberala znovu neparfumované krémy (zvyčajne sú určené na atopickú pokožku) napr bioderma atoderm, eucerin atopicontrol, vyššie spomenutý la roche posay. 🙂

cyberk
6. mar 2025

Cista voda staci

thereisabear
6. mar 2025

Detské mydlo na zadok, zvyšok čistá voda.

anonymes
autor
6. mar 2025

A ani olejček alebo krém?

kiki68
6. mar 2025

Ja som musela mat mandlovy olej v tom kupeli, potom nejaky speci, nas sa narodil prenoseny a uplne olupany

anavixy
6. mar 2025

Olejcek urcite nie. Len telove mlieko. Za mna neparfumovane telove mlieko a syndet (nie obyc mydlo, sampon) napr La roche posay, Bioderma.

sense
6. mar 2025

Ja som kúpala len vo vode s trochou mandľového oleja

nikpa
6. mar 2025

@anonymes čistá voda, po pár mesiacoch syndet alebo kvalitný umývací gél napr. od Bioderma, LA troche posay...

lucia13022023
6. mar 2025

Nič. Len čistá voda.

ronie338
7. mar 2025

Čistá voda, asi v roku sme začali používať šampón pre deti, ma husté vlasy, inak sme len aviril olej dávali po kúpaní v rámci masaze. A kupali sme každý 2-3 deň aj teraz

anonymes
autor
7. mar 2025

Moja kamarátka kupé každý deň.. to mi pride zbytočne , nie? Stačí tak každé 2 možno 3 dni

anavixy
7. mar 2025

@anonymes je to na tebe, nie je zle kupat kazdy den a nie je zle kupat kazde 2-3dni (samozrejme zadocek, ruky, zahyby umyvat kazdy den)

cecilia29
7. mar 2025

Čistú vodu prvé mesiace. Kúpať 2x v týždni, zadoček po kakani umývať. Detská pokožka je dokonalá, nič nepotrebuje 🙂 moje boli vlastné, tak som potom začala aj šampón. Ale len 2x v mesiaci. Najstaršia ma 7 a pekne jej stačí šampónom 2x v mesiaci.

andymady
11. mar 2025

@anonymes My používame Babylove sensitive ( celé telo) do vaničky pumpnúť trošku a neskôr aj Hipp olej do kúpeľa. Natierala som s olejčekom od Weledy od narodenia, aj kokosový olej bio je super.

annkol
11. mar 2025

My sme do polroka cca umývali len s čistou vodou a baby mydlo bez vône

michaela329
11. mar 2025

Ja kupem každé dva-tri dni v mydielky Hipp a matieram Biodermou. No a denne umývam ritku, zahyby čistou vodou. Aj tváričku, ručičky denne potieram čistou vodou a kremujem biodermou. A musim si zaklopať - nemá žiadne ekzémy, nelupe sa, nič. Len má kojenecké akné a to sa mu už pekne čistí (v lekárni mi poradili repík). Treba si nájsť to, čo vám bude vyhovovať. Sestra napríklad mala kúpanie ani upokojujúci rituál - mala velmi nervózne bábätko. Mojho naopak kupanie vždy vytočí 😃

guiseppinka
11. mar 2025

Ja som kupala kazdy den. Jednak to bol ritual a za dalsie ake mi tam kupanie - raz dva umyt vsetko a hotovo. A ci budem zadok umyvat v umyvadle alebo vo vani, tak radsej vanicka.. natierala som podla potreby, aj klasicka indulona bola skvela