Krém a make up pre 38-ročnú

6. feb 2024

Ahojte baby. Prosím, poraďte makeup aj krém, ideálne denný aj nočný, denný vhodný aj pod makeup... Mam 38,zatial jemne vrásky, nič také, čo by mi vadilo. Problém sú tmavé kruhy pod očami, tie mám odjakživa. No a pleť začína byť taká nejaká mdla, nijaká... Som na RD, starostlivosť o seba som obmedzila na nevyhnutné. No blížim sa k 40tke,tak asi to bude potrebovať zmenu. Doteraz som používala Anew denný aj nočný, celkom ôk. Makeup mam Clinique, celkom dobry, ale skusila by som aj niečo iné. Potrebujem niečo nie mastné, skôr zmatnujuce, Mam zmiešanú pleť, nemám akné, skôr rozšírené póry, ale veľmi rýchlo mi zmastnie plet. Podľa kozmetický pleť bezproblémová. Ale samozrejme, že nie ako dvadsiatka. Prosím, poraďte, akým smerom sa uberať.

zuzinabila
7. feb 2024

Mne velmi pomohla La Roche.pouzivam od cca 37 r
Mas tam rozne rady na roznr typy pleti.

ifava
9. feb 2024

Kruhy pod ocami su aj moj problem a toto je na ne super, pouzivam to rano a vecer. A je to dobre aj na vrasky, len je dolezite pravidelne pouzivat. Ma to taky super aplikator, ktorym sa jednoducho nanasada 🙂

autor
9. feb 2024

@zuzinabila
Ďakujem pekne. LRP som prave dnes pozerala, že celkom dosť tam toho je, už len niečo vybrať.

@ifava ďakujem, to prvýkrát vidím. Asi skúsim aj toto, lebo tie kruhy sú čím ďalej, tým väčšie... A asi nemám čo stratiť 😊

azzflo
9. feb 2024

Kolko chces do toho dat penazi? Drogerka ci high end?
Ako prevencia proti vraskam, ak nepouzivas, tak kazdy jeden den SPF50 - ak nahodou mas cestu do Rakuska, tak odporucam NIVEA SUN mattierende Sonnencreme SPF 50 (u nas sa tusim nepredava), ale mozno niekto poradi aj nieco dostupne u nas. Inak urcite retinol, tam tiez zalezi kolko penazi chces minut.
Makeup - high end Estee Lauder Double Wear, drogerka Loreal Infaillible, Max Factor
Facefinity Lasting Performance.
Krem - Clinique moisture surge moisturizer, Sebamed Clear Face Care gel, hocico z rady Neutrogena Hydro Boost, pripadne uplne top univerzalny krem Nivea Soft (biele balenie).
A na kruhy pod ocami hlavne dostatok tekutin