Pleťový krém na mastnú pleť

kiqusiq
10. jún 2018

Dobrý večer prajem.
Prosím vedeli by ste mi poradiť nejaký pleťový denný aj nočný krém pre mastnú pleť? Mám 24 rokov a potrebovala by som na deň niečo zmatňujúce, ale zároveň aby to aj pleť hydratovalo, ale zároveň neupchávalo póry, nakoľko mne upcháva póry takmer všetko a mám problém nájsť vhodnú kozmetiku :( Prosím ak máte nejaké typy budem vďačná, môžu byť aj z lekárne, len prosím nie 40 eurové krémy. Ďakujem.

hettinka
10. jún 2018

Skús Yves Rocher. Majú aj take gél-krémy, určite ti poradia.

ma77
10. jún 2018

Ja použivam zmatnujuci od bioderma alebo ryor su fajn ale teraz v tych horučavach vydržia tak 5hodin myslim nemastna plet potom mam mastne čelo a večer celu tvar ale vždy lepšie ked som davala nejaky obyčajny to som sa leskla už po hodine☹

evabb35
10. jún 2018

Ryor niečo také má.

kiqusiq
autor
10. jún 2018

@ma77 Vieš mi prosím napísať od Biodermy konkrétne ktorý? 🙂 pretože som skúšala Global, ale ten nemôžem používať na celú pleť, lebo veľmi vysušuje a aj moju mastnú pleť extrémne vysušil...

kiqusiq
autor
10. jún 2018

@evabb35 Vieš napísať aj ktorý konkrétne to je? 🙂

evabb35
10. jún 2018

@kiqusiq ono v týchto teplých dňoch najlepšíe sú toniky a pleťové vody a krémy len na noc.

seahorse27
10. jún 2018

Ja by som na tvojom mieste skusila na hydrataciu nejake hyaluronove serum a na to dala nejaky krem s ochrannym faktorom, ktory je urceny na mastnu plet - teraz v lete je ochrana pred slnkom dolezita. Napr. Bioderma ma opalovaci krem na tvar s OF 50, ktory je uplne nemastny (z rady fotoderm). Ked budes doma alebo na noc mozes vyskusat Neutrogenu alebo Mixu - su to kvalitne produkty za super cenu a maju aj gel-kremy, ktore su nemastne a neupchavaju pory. Mozno by ti na noc stacilo aj samotne serum na baze vody a kludne mozes skombinovat aj dve sera, kazde s inym ucinkom.

ma77
10. jún 2018

@kiqusiq Bioderma sebium mat anti shine 😉

simca06022011
10. jún 2018

Ja používam iba hydratačný fluidu hydrsphase od LA roche- posay, na leto je verzia s UV , vôbec krémy nepoužívam. Každý jeden mi vadil a upchaval póry. Ak mám pocit že potrebujem niečo viac, hlavne v zime, mám olej od Onest.

som_ponorka
11. jún 2018

Bioderma má aj krém sebium hydra alebo sebium sensitive, tie sú na aknoznu pleť a zároveň aj hydratuju, upravujú produkciu mazu. Ja od nich používam hlavne sebium tuhé mydlo, na umývanie.

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
essenceee
22. okt 2018

možno by bolo dobre ju pravidelne čistit nejakou peelingovou maskou a na to použit dobre sa vsakujuci krem.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
julinka29
2. dec 2018
Používateľ julinka29 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od julinka29.

velmi dobre su platynkové masky Korika. Plet pekne vyhladia, vytahaju predbytočnu mastnotu a plet vyzera sviežo

damoska
7. jan 2019
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

chce to niečo, čo tiplet pekne hydratuje, ale zaroven nevysuši a nebudeš mat plet mastnu. Ono niektore ženy si na seba toho davaju vela. Krem, podkladova baza, korektor, makeup, rozjasnovač,....je jasne, že plet menej dycha a je mastnejšie.

mareri
8. feb 2019

velmi dobra je tato rada kozmetiky Bioderma. Tiež použivam ich tonovaci krem a som s nim spokojna https://www.notino.sk/brands/?f=1-1-4600

pralinka86
8. feb 2019

Pletove oleje si neskusala? Aj ked mozno sa nezda kombinácia mastnej pleti a olejceka, ale funguje to 🙂 stacia 2 kvapky na vlhku plet.. saloos, nobilis, skus a uvidis 🙂
https://www.saloos.sk/regeneracne-pletove-oleje/

14monika03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miroslava_vancova1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz