Kórejský BB krém pre citlivú aknóznu pleť
Ahojte baby, dlhé roky má trápi akné a citlivá pokožka. Skúšala som rôzne krémy a podobne, zo všetkého mi bolo ešte horšie - veľké, červené akné, vyhádzaná pokožka. Začala som používať kórejskú kozmetiku a musím si “zaklopať” zatiaľ fajn, som spokojná. Používala som doteraz aknecolor a chcela by som si objednať od kórejskej kozmetiky BB krém. Keďže ja nepoužívam makeup - aknecolor stále, iba skôr zatriem pár nedokonalosti alebo naozaj len pri nejakej príležitosti, bol mi odporúčaný BB krém. Odporučili mi Purito Cica Celaning BB Cream alebo ešte som pozerala nejaký Missha BB Cream. Vedel by mi niekto poradiť ? Mám akné, citlivú pleť - farmasi a balea mi ju riadne zhoršilo, ale kórejská mi ju dala dokopy. Hlavne neviem ani, že aký odtieň, čo je u mňa najhoršie. Vzorky nepredávajú, iba vraj dávajú k objednávke niekedy. Nenašli by sa u niekoho náhodou aj vzorky ? Že by som vedela odkúpiť ? Vďaka.
Pozeraj po internete, baby robia swatches, odtial by si mohla odhadnut odtien co by ti sadol.
Napr tu: Missha Bb
https://phyrra.net/missha-bb-cream-swatches.html
@anonym_autor a vzorky som nikde nevidela ani nikdy nedostala, takze tam fakt neviem poradit.
Idealne je mat kamosky a s nimi si prestriedat kozmetiku, co jednej nesadlo, moze druhej vyhovovat 🤷♀️
Purito pouzivam uz dost dlho a podla mna je perfektny, aj kryje, aj nema efekt masky, neupchava pory. A teda ja som svetla a pouzivam odtien 21, nie som ale uplne Snehulienka. Ja ale pouzivam tento Wonder Releaf Centella BB Cream. Missha som zvykla pred tym, tento mi viac vyhovuje ale oba su dobre.
Purito pouzivam uz dost dlho a podla mna je perfektny, aj kryje, aj nema efekt masky, neupchava pory. A teda ja som svetla a pouzivam odtien 21, nie som ale uplne Snehulienka. Ja ale pouzivam tento Wonder Releaf Centella BB Cream. Missha som zvykla pred tym, tento mi viac vyhovuje ale oba su dobre.
@petamich Purito som čítala, že vysušuje ? Pretože používam kórejskú kozmetiku krátko a keďže dávam si aknecolor, dosť sa mi robia malé šupky.
@petamich Purito som čítala, že vysušuje ? Pretože používam kórejskú kozmetiku krátko a keďže dávam si aknecolor, dosť sa mi robia malé šupky.
@anonym_autor netusim, ja som s nim spokojna, mna nevysusuje vobec ale tak ja si davam zalezat na tom, aby som mala plet hydratovanu, lebo hned mladsie vyzeram 😂 pouzivam ho uz asi druhy rok, nemala som dovod menit
Ja používam pleťovú kozmetiku Mádara, majú napr. aj CC krém, ten mi absolútne vyhovuje, som mu verná už dlho. Vyskúšaj 🙂 Je to prírodná kozmetika, ja mám citlivú pleť a nemôžem používať hocičo.

@anonym_autor ak máš bledú pleť tak aj najsvetlejsi Purito ti bude tmavý. Majú také zvláštne odtiene... najlepšie nájsť pobočku Ksisters v okoli a odskúšať...
Inac je fajn aj co sa krytia týka, s akné ale neporadím.