icon

Krém proti zapareninám na stehnách

maybe2012
5. jún 2025

Dobrý deň prajem 😃
Maminy potrebujem pre seba radu, tipy (moletka) . Čo používate na stehná, zapareniny
Ďakujem krásne 😀

kremlika
5. jún 2025

neviem ci ti poradim, ale videla som niekde take ako keby naplaste na vnutorne stehna, ze aby sa ti nesuchali o seba 😀 mam v plane to vyskusat 😀

kp7333
5. jún 2025

sudokrem/bepanten na zapareniny. ako prevenciu ti doporucujem Rexona tuhy antiperspirant. Potries si rano vnutornu stranu stehien, budu sa klzat a nie odierat. Plus pri sedeni sa budu menej potit. V pripade potreby prebehnes aj pocas dna.

janage
5. jún 2025

Na zapareniny sudocrem, aviril....preventivne Šortky z bambusu pozri Láskovo alebo tchibo malo teraz.

biba_18
5. jún 2025
@janage

Na zapareniny sudocrem, aviril....preventivne Šortky z bambusu pozri Láskovo alebo tchibo malo teraz.

chcela som ti napísať to čo @janage - pod šaty a sukňu tenunké gate ... ja som kúpila z láskovo

luga_luga
5. jún 2025

kupujem taketo nieco v drogerii Teta: https://www.samanta.sk/ochranne-pasy-na-stehna-...

really8
5. jún 2025

Sortk pripadne aj v dm maju niekolko deodorantov prave na stehna.

muchotrafka298
5. jún 2025

Staci ti uplne najobycajnejsi tuhy antiperspirant, ale tuhy, nie gel. Tym si natries stehna predtym, ako pojdes von oblecena do siat a nic nebudes mat zaparene alebo osuchane. Ja mam problem s tym, ze mne sa potia stehna, nemam ich zaparene alebo tak a toto mi pomaha. Mam kupenu najlacnejsiu Rexonu antiperspirant. Ja som si kupila aj tie pasy, uplne o nicom. Smykalo sa mi to z noh, aj napriek tomu, ze tam bol taky prilnavy pasik.

maybe2012
autor
6. jún 2025
@kremlika

neviem ci ti poradim, ale videla som niekde take ako keby naplaste na vnutorne stehna, ze aby sa ti nesuchali o seba 😀 mam v plane to vyskusat 😀

@kremlika ďakujem krásne

kp7333
6. jún 2025

@muchotravka pripajam sa k nazoru, ze vsetky tie predlzene nohavicky ci ine vymozenosti su nanic. Vyskusala som, neosvedcilo sa. Uz roky som verna tuhej Rexone a ziadny problem. Jednu mam doma a druhu nosim v kabelke.

muchotrafka298
6. jún 2025
@kp7333

@muchotravka pripajam sa k nazoru, ze vsetky tie predlzene nohavicky ci ine vymozenosti su nanic. Vyskusala som, neosvedcilo sa. Uz roky som verna tuhej Rexone a ziadny problem. Jednu mam doma a druhu nosim v kabelke.

@kp7333 napodobne. Mala som iks veci za kopu penazi /nohavicky, kratase, pasy/ a nula nula nic.

maybe2012
autor
6. jún 2025
@kp7333

sudokrem/bepanten na zapareniny. ako prevenciu ti doporucujem Rexona tuhy antiperspirant. Potries si rano vnutornu stranu stehien, budu sa klzat a nie odierat. Plus pri sedeni sa budu menej potit. V pripade potreby prebehnes aj pocas dna.

@kp7333 ďakujem krásne

maybe2012
autor
6. jún 2025
@kp7333

@kp7333 ďakujem krásne

maybe2012
autor
6. jún 2025
@kp7333

@kp7333 ďakujem krásne

maybe2012
autor
6. jún 2025
@muchotrafka298

Staci ti uplne najobycajnejsi tuhy antiperspirant, ale tuhy, nie gel. Tym si natries stehna predtym, ako pojdes von oblecena do siat a nic nebudes mat zaparene alebo osuchane. Ja mam problem s tym, ze mne sa potia stehna, nemam ich zaparene alebo tak a toto mi pomaha. Mam kupenu najlacnejsiu Rexonu antiperspirant. Ja som si kupila aj tie pasy, uplne o nicom. Smykalo sa mi to z noh, aj napriek tomu, ze tam bol taky prilnavy pasik.

@muchotrafka298 ďakujem krásne

drews_beauty
10. jún 2025

Ja som dlhé roky nosila kraťasky z Bonprix a Láskovo. Mne to vyhovovalo 🙂 Tuhé deo, púder mi nefungovali. A tento rok som objavila, že na to funguje skvelo Spiridea Krémpasta, tak dávam tú.