Krémujete si celé telo každý deň?
Ahojte baby, krémujete sa každý deň? Nemyslím len tvár, ale celkovo celé telo? Vidíte nejaký rozdiel na pokožke ak to robíte denne? Alebo je to podľa vás len zbytočnosť a pokožka bude rovnaká ako keby ste sa krémovali?
nikdy som si telo nekrémovala mam 50 a nemam pocit ze je to horsie
@anonym_autor zadok a stehna sa snaizm kazdy den, vidim rozdiely
Kazdy bozi den, tvar aj telo, nechce sa mi ale mam extremne suchu pokozku a ak sa raz nenakremujem vsetko ma neskutocne svrbi a neda sa to vydrzat. Porovnat neviem.
mám od salos peeleng s olejom a teda po použiti skutočne aj 3 dni nenatieram
pokožka hladka, vlačna, telove mlieka vôbec nepouživam ak tak tento peeleng alebo telove oleje
Krémujem si telo aj tvár každé ráno aj večer. Mám 49 a dovolím si tvrdiť,že pokožku ako 30 ročná. Žiadne strije, minimum vrások, pružná a hladká koža.
Ďakujem za odpovede, viete mi aj odporučiť nejaky dobry telový krém ktorý používate ?
Krémujem si telo aj tvár každé ráno aj večer. Mám 49 a dovolím si tvrdiť,že pokožku ako 30 ročná. Žiadne strije, minimum vrások, pružná a hladká koža.
@anonym_14b642 supeeer 🙂 a aky krem používaš ?
Ďakujem za odpovede, viete mi aj odporučiť nejaky dobry telový krém ktorý používate ?
@anonym_autor ja buď balea penový krém alebo mixa telové mlieko 👍 na tvár si dávam krém proti pigmentom a vit C a tentokrát týždeň som kúpila mixa denný a nočný krém
@anonym_autor ja sa nekremujem,nechce sa mi,len občas,ale pracujem so ženami,kde im vidím nahé časti tela a je veľmi vidieť,kto sa ako stará o tú pokožku,naozaj sa oplatí sa kremovat,je tam rozdiel, majú takú vlácnejšiu pokožku aj vo vyššom veku.
@anonym_14b642 supeeer 🙂 a aky krem používaš ?
@anonym_autor milión som ich už použila. Mením podľa nálady. Na tvár kórejskú kozmetiku, na telo mám momentálne Lactovit lactourea. Podľa mňa ten krém nie je vôbec dôležitý. Dôležitá je pravidelnosť. Kľudne aj obyčajný Balea, ale pravidelne. Na tvár aj dekold tiež SPF.
@anonym_autor nepoužívam krémy kvôli chémie, pridávam do kúpeľa esenciálne oleje a niekedy po sprche masírujem telo s bio jojobovým + kvapkou bio ricinového oleja + môžeš pridať vôňu obľúbeného esenciálneho oleja. Jojobový a ricinový olej používam aj na tvár. Ak máš príliš suchú pokožku užívaj vitamín D a kolagén, pridaj do stravy zdravé tuky a obmedz cukor. Jojobový olej nezanecháva mastnú pokožku a je veľmi dobre vstrebateľný, pričom ricinový je mastnejší.
Používam olejové peelingy takže pokožka ostane vláčna. Pripadne dám telovu penu alebo olejcek. Krémy akosi nemajú vyznam. Hneď sa vstrebu a treba ich dávať fakt veľa aby pokožka nebola suchá
@anonym_autor denne. Mam suchu pokozku, bez kremovania ma svrbi a vie sa mi supat.
@anonym_autor cez zimu telli nekremujem donkuoela zvyknem strieknut oilatum mam suchsiu pokozky. Ale v lete ked chodime do bazenov a pri mori mi ani kremovanie 3krat denne nepomaha vtedy mam strasne vysusenu kozu ...
Kedysi som si telo nekrémovala prakticky vôbec (len v lete po dni strávenom pri vode, na slnku). Posledné roky sa krémujem každý deň po sprche. A áno, vnímam veľký rozdiel.
Po každej sprche. Krémy striedam podľa ročného obdobia. V lete viac hydratačné, v zime mastnejšie
Kremujem tu cast kde mam pocit sucha -vacsinou len nohy .
Rozdiel vidim to je jasne nie su suche 😂
Ano, kazdy den. Ked som sa nekremovala kazdy den, pokozka bola svrbiva a sucha. Proste skareda. Ale vsetko zavisi od pokozky.
Pouzivam Bioderma, la roche. Ale teraz je moj top topov indulona- vzacne oleje 😊
Denne. po sprche este v kupelni aj cakam 10min., kym mi to poriadne vsiakne do pokozky. zboznujem pocit vlacnej pokozky, moj muz si na to tiez dost potrpi. ked idem na masaz, vzdy dostanem pochvalu, aku mam prijemnu hebku pokozku. kremy striedam, ale pouzivam vyslovene take na suchu pokozku- excipial, bioderma, mixa...
@anonym_autor ja sa nikdy nekremujem.
Buď používam sprchovací olej ( v zime bioderma atoderm, v lete balea) alebo nivea telove mlieko do sprchy. Nohy a ruky si v lete musím denne kremovat niečim hydratačným. Teraz som objavila balea telove mlieko v pene ako tužidlo a je to paráda. Neznášam mastne telo po kreme ,ked sa oblečiem, tak ma všetko svrbi
Buď používam sprchovací olej ( v zime bioderma atoderm, v lete balea) alebo nivea telove mlieko do sprchy. Nohy a ruky si v lete musím denne kremovat niečim hydratačným. Teraz som objavila balea telove mlieko v pene ako tužidlo a je to paráda. Neznášam mastne telo po kreme ,ked sa oblečiem, tak ma všetko svrbi
@anonym_246414 pridaj prosím foto tej peny.

mne sa moc nechce telo kazdy den.. keby som mala suchu pokozku, tak by som sa asi premohla.. takto max 2x tyzdenne, niekedy ani to nie