Ktorá bieliaca zubná pasta je najúčinnejšia?
Bielica pasta na zuby ktorá vám pomohla?
Pasty, ktore su predavane v EU podliehaju kriteriam a v podstate ziadna nema realne bieliace ucinky. Objednavam si pasty z Ameriky Crest so 4% peroxidom. Ja mam ale silnu sklovinu, pravidelne absolvujem zubnu hygienu. A zuby mam krasne biele.
@mirola to je super že u nás len smejdy
@mirola to je super že u nás len smejdy
@anonym_autor tak su regulovane normy, cize je to v podstate nezakonne. Objednavam tieto, jedna ma vyjde okolo 40 eur https://crest.com/en-us/oral-care-products/toot...
potom sa kombinujem s pastami od Opalescence Original.
Bieliace pasty na Slovensku (ktoré skutočne bielia) nezoženiete. Ale odporúčam bieliace pásiky Crest
Ved si daj vybielit. Pasty ti nepomozu,
@snowflakenel Ináč to neodporúčam veľmi to ničí sklovinu.
@snowflakenel Ináč to neodporúčam veľmi to ničí sklovinu.
@anonym_0bf701 tak zas to netreba prehanat. Ale suhlasim s.Tebou. vela zalezi aj od kvality zubov.
Nici to brutalne sklovinu. Radsej bielenie
Ja som pouzivala bielu perlu a ta vybielila naozaj super. Nevyhoda bola ze som mala velmi citlive zuby takze napriek viditelnemu vysledky som ju prestala pouzivam.

Pasty, ktore su predavane v EU podliehaju kriteriam a v podstate ziadna nema realne bieliace ucinky. Objednavam si pasty z Ameriky Crest so 4% peroxidom. Ja mam ale silnu sklovinu, pravidelne absolvujem zubnu hygienu. A zuby mam krasne biele.