icon

Ktorá značka kozmetiky je najlepšia pre aknóznu pleť po 35-ke?

Včera o 16:25

Ahojte, prosím poraďte akú značku či radu kozmetiky mám pozrieť a oplatí sa vyskúšať ak mám aknoznu pleť už po 35ke?

cecilia29
Včera o 16:31

Antiakne bione

ivicatolic
Včera o 16:54

@anonym_autor po 35 býva akné?

autor
Včera o 17:24
@ivicatolic

@ivicatolic mám aknoznu pleť od puberty a áno ak je taký typ pleti tak je aj po 35, inak som unikát 😊

tomcimka
Včera o 17:26
@ivicatolic

@ivicatolic samozrejme, ja sa nejdem toho zbaviť a to už som všetko možné vyskúšala aj antibiotiká od kožnej. Niektoré sú v pohode,ale niektoré sú dosť bolestivé a robia sa aj niekoľko dní. Už sa mi stalo, že mi z nich vznikol abces- ale to sa včas podchytilo, lebo akurát vtedy som začínala byť chorá a išla som k dr. Ďalšie abcesy sa vždy vyskytli spolu s vysevom akné. Je obdobie, kedy akné nemám a je obdobie, keď som neskutočne vysypaná - väčšinou na jednej strane tváre.

hiddenobject
Včera o 18:17

Ahoj. Ja mam 34 a tiez tento problem. Pred 2 rokmi mi kozna odporucila la roche posay radu effaclar. To bolo perfektne. Velmi sa mi plet zlepsila, nanestastie, potom sa stala rezistetna alebo co a vsetko, aj mastnota pleti sa mi opat vratili. Teraz skusam mixu, ale len prvy tyzden, tak uvidime…

katkazatka
Včera o 18:23

Niacinamid serum R+V, Acnefree 3xdo tyzfna, Bielenda krem. Vsetko za par eur. Ak nic i e, tak ten Niacinamid vyskusaj. Mydlo Sano A.

3petka
Včera o 18:31
@ivicatolic

@ivicatolic áno. Ja som nikdy akné nemala a od 33 mám asi druhu pubertu.

autor
Včera o 18:40
@hiddenobject

Ahoj. Ja mam 34 a tiez tento problem. Pred 2 rokmi mi kozna odporucila la roche posay radu effaclar. To bolo perfektne. Velmi sa mi plet zlepsila, nanestastie, potom sa stala rezistetna alebo co a vsetko, aj mastnota pleti sa mi opat vratili. Teraz skusam mixu, ale len prvy tyzden, tak uvidime…

@hiddenobject ja som rovnako cez biodermu la roche prešla na biologique recherche a syncare, a ta pleť si po čase na danú značku radu zvykla a efekt nulový 😔 rozmýšľala som nad korejskou kozmetikou ale neviem kks čo vyskúšať