icon

Ktoré umelé mihalnice pôsobia prirodzene?

veronika_286
5. jan 2026

Ahojte 😊
nájde sa tu niekto, kto sa vyzná do umelých mihalníc a vedel by mi poradiť? Nedávno som si dala robiť mihalnice, ale výsledok vôbec nebol podľa mojich predstáv. Pôsobili dosť umelo, boli to vraj wispy, no na mne vyzerali neprirodzene.

Chcela by som niečo jemné a prirodzené – pokojne aj 2D, ale aby to nebolo prehnané. Aké mihalnice máte vy, s ktorými ste spokojné a pôsobia prirodzene? Budem rada aj za fotku pre inšpiráciu 📸

A ešte jedna otázka – kozmetička mi bude musieť tie wispy odstrániť. Platí sa bežne odstránenie zvlášť a potom znovu celé nové mihalnice (napr. 2D), alebo to niektoré kozmetičky rátajú inak? Ide mi o to, či budem platiť vlastne dvakrát.

Ďakujem krásne za každú radu 🤍

oceanahory
5. jan 2026

@veronika_286 Este som zial nevidela umele mihalnice, ktore by posobili prirodzene, preto si ich ani nedavam ☺️.

biba_18
5. jan 2026

žiadne 😒

zdenusa4
5. jan 2026

Ja vôbec nemám pocit, že umelé mihalnice vyzerajú prirodzene. Neviem, či to len v poslednej dobe ženy preháňajú a dávajú si robiť vejáre, alebo je to teraz také in.

hopatko
5. jan 2026

Ziadne. Kup si kvalitnu maskaru a serum na podporu rastu mihalnic. Ver mi, prirodzenost nicim umelym nenahradis.

michaelajednorozec
5. jan 2026

Za mna jedina lash lift. Nafrbia ti tvoje mihalnice a natocia aby boli viac viditelne. Jedina vec co posobi prirodzene ako tak

lila246
5. jan 2026

tento styl je jediny, ktory sa mi paci. Ine zenam nelichotia,a lepsie by vyzerali s prirodzenymi. Toto konkrtene je z prahy, neviem ci to niekto robi aj na slovensku (https://www.tiktok.com/@olash.by.ivy/video/7530584702407724310 )

anonym_f39be1
5. jan 2026
@lila246

tento styl je jediny, ktory sa mi paci. Ine zenam nelichotia,a lepsie by vyzerali s prirodzenymi. Toto konkrtene je z prahy, neviem ci to niekto robi aj na slovensku (https://www.tiktok.com/@olash.by.ivy/video/7530584702407724310 )

@lila246 ani toto nevyzerá prirodzene

michaela329
5. jan 2026

Ono ten efekt dosť závisí od tej kozmetičky 🤷 Ja si dávam robiť vždy na jar kvôli alergii, nemôžem sa maľovať vtedy. Norkové, 2D a tie najkratšie. Prirodzené predsa nie je ani líčenie, tak sa zas netvarme, že umelé mihalnice sú horšie ako tona maskary. Ide o prevedenie.

lucykelly
5. jan 2026

ahoj, pozri si na instagrame alebo nete uvlashroom, je to salón v Prešove, ktorý robí predlžovanie mihalníc pomocou UV svetla, za mňa TOP ... dlhá výdrž (cca 6 týždňov), ani necítiš, že ich máš a sú krásne 🙂

anonym_e3397b
5. jan 2026

Ja mam 1D vsetci chvalia ze prirodzene. Mne sa tiez pacia a nevadia mi

anonym_c0df9a
5. jan 2026

Samozrejme ze si budeš musieť zaplatiť aj odstránenie starých. Kto by to robil zadarmo. A ziadne asi nevypadaju prirodzene.