Ktorý krém na celulitídu je najlepší?
Ma niekto? Poradi
Úprimne? Nič neexistuje. 🙄 celý život aktívne športujem. No dve tehotenstva a zachviľu 40tka na krku mi veru nepomohli. A to si stále dávam pozor na stravu a 3x do týždňa som vo fitku. Čiže depresia tak či tak.
Ja si taktiez myslim, ze je nerealne sa jej zbavit. Ono sa da mozno nejako zmiernit cvicenim, masirovanim a dodrziavanim pitneho rezimu, ale uplne proste nezmizne, ak by na to fakt existoval nejaky pripravok, tak s tym nema problem nikto. 🙂
Ja ju nemam, nemala som a neviem ci mat budem ( asi genetika), ale je fakt, ze zboznujem jablka, celer, cviklu, cize tie detox veci. Ale zaruceny krem a recept na to nie je.
fakt si niekto mysli, ze existuje krem, ktory odstrani celulitidu? dost smutne. este tak do 15 rokov by som to mozno pochopila.
Celulitida si nevybera...poznam vacsie plnsie zeny, ktore v zivote nemali ani troska celulitidy a na druhej strane zeny, ktore aktivne sportuju, su chuducke a maju napriek tomu nepeknu celulitidu. Ak by existoval "carovny" krem, tak by sme boli vsetky bez nej. Moze pomoct spevnit, cvicit a ano aj taky dobry krem moze dopomoct k pruznosti pokozky, ale zazraky to nespravi...

Ak by taky bol, nemalo by ju aj tolko celebrit 🙂 a to si dovolim tvrdit, ze ony su vascinou na dietach aj pravidelne vo fitku, mozu si dovolit len tu najlepsiu kozmetiku, rovnako esteticke zakroky... A aj tak maju v plavkach na plazi pomarancovu kozu 🙂