icon

Ktorý krém na celulitídu je najlepší?

27. máj 2024

Ma niekto? Poradi

babovka2321
•
27. máj 2024

Ak by taky bol, nemalo by ju aj tolko celebrit 🙂 a to si dovolim tvrdit, ze ony su vascinou na dietach aj pravidelne vo fitku, mozu si dovolit len tu najlepsiu kozmetiku, rovnako esteticke zakroky... A aj tak maju v plavkach na plazi pomarancovu kozu 🙂

kikiballa
•
27. máj 2024

Úprimne? Nič neexistuje. 🙄 celý život aktívne športujem. No dve tehotenstva a zachviľu 40tka na krku mi veru nepomohli. A to si stále dávam pozor na stravu a 3x do týždňa som vo fitku. Čiže depresia tak či tak.

zupka33
•
27. máj 2024

Ja si taktiez myslim, ze je nerealne sa jej zbavit. Ono sa da mozno nejako zmiernit cvicenim, masirovanim a dodrziavanim pitneho rezimu, ale uplne proste nezmizne, ak by na to fakt existoval nejaky pripravok, tak s tym nema problem nikto. 🙂

kiki68
•
27. máj 2024

Ja ju nemam, nemala som a neviem ci mat budem ( asi genetika), ale je fakt, ze zboznujem jablka, celer, cviklu, cize tie detox veci. Ale zaruceny krem a recept na to nie je.

kiwi3
•
27. máj 2024

fakt si niekto mysli, ze existuje krem, ktory odstrani celulitidu? dost smutne. este tak do 15 rokov by som to mozno pochopila.

barbora0308
•
27. máj 2024

Celulitida si nevybera...poznam vacsie plnsie zeny, ktore v zivote nemali ani troska celulitidy a na druhej strane zeny, ktore aktivne sportuju, su chuducke a maju napriek tomu nepeknu celulitidu. Ak by existoval "carovny" krem, tak by sme boli vsetky bez nej. Moze pomoct spevnit, cvicit a ano aj taky dobry krem moze dopomoct k pruznosti pokozky, ale zazraky to nespravi...