icon

Ktorý rúž si vybrať a prečo?

14. jan 2025

Babenky moje, poradíte mi ohľadom ruža ? Ktorý by ste si vybrali vy ? Čítala som tu viac recenzií, tak chcela by som sa spýtať, ktoré by ste si vybrali z týchto vy ? Ďakujem 🙂

Ktorý rúž si vybrať a prečo?Ktorý rúž si vybrať a prečo?Ktorý rúž si vybrať a prečo?
lila246
14. jan 2025

kopec zien ti radilo ze ten posledny je super, naco zase zakladas novu temu...

janai1
14. jan 2025

To koľko tém ešte kvôli tomu chceš založiť? Toto je už aspoň 3.
Ono sa dá napísať príspevok aj do tej pôvodnej témy prekvapivo 😱

liusa82
14. jan 2025

ja by som si vybrala práveže ten prvý.Najviac sa mi páči odtieň z týchto troch.Tie ostatné mi už prídu také mŕtvolné tie slivkové.No ešte ako tak aj ten druhý ale ten posledný vôbec

lucia13022023
14. jan 2025

Odtieňovo ani jeden, ale ten tretí je super. Vydrží všetko.

muchotrafka298
14. jan 2025

Zalezi od toho, ze co chces. Lebo tam mas dlhotrvajuci co drzi jak pribity "Maybelline SuperStay Matte Ink" v odtieni Ruler, ze to pomaly ryzakom drhnes vecer po celom dni. Chces taketo nieco alebo viac menej balzam, co budes mat farebne pery a nevydrzi nic? A budes ho stale opravovat?
Co sa tyka odtienov u Maybelline SuperStay Matte Ink tie odtiene treba vidiet. Lebo ja ich mam viac, niektore opakovane /Ruler napriklad mam uz druhy a je to vyrazny odtien/ a nikdy nekoresponduje ten obal s tym, ako ten ruz naozaj vyzera.

really8
14. jan 2025

Janby som si prave ten posledny uz nikdy nekupila. Hrozne sa mi lepili pery.

marca12
14. jan 2025

Preco nejdes do drogerie a neskusas na sebe? Co ak ti nepristane taka farba,ktoru ti vyberieme?

darkswan
14. jan 2025

@really8 mne zas mega susil

mameha7
14. jan 2025

Ani jeden. Všetky tieto lacné rúže z dm-ka mi extrémne vysušujú pery.

smiling89
14. jan 2025

Ten posledny neodporucam, ide len velmi tazko odlicit, ako uz bolo spomenute vyssie lepi pery, vysusuje...mne prekazal aj otvor na tej stetinke, rada si davam ruze len jemne, trocha..a tu to neslo a ani potom zmyt ani nic..des😀

muchotrafka298
14. jan 2025

@smiling89 ja ich mam viac a ziadny nelepi, nedroli sa ani mi nevysusuje pery. Preto je dlhotrvajuci, ze vydrzi a nezmyje sa pocas celeho dna. Treba odlicit olejovymi odlicovacmi, co nevyhovuje kazdemu.

jenn25
14. jan 2025

Presne. Ten posledny urcite nie...

janickacrazy
14. jan 2025

Mne sa páči ten prvý.

bg92
15. jan 2025

tak ten ruz za 5e je asi otazka zivota a smrti ked kvoli tomu zakladas dalsiu temu.