icon

Má Eucerin Sun Allergy krém skutočne účinnosť na alergiu na slnko?

15. apr 2026

maminy poradte, kazdy rok ked ideme k moru tak sa cely vyhadzem takymi svrbivymi pupakmi, vraj alergia na slnko. v lekarni mi nukali tento krem od eucerinu ze je to specialne na to. mate to niekto odskusane? oplati sa do toho investovat tie prachy, alebo mi urobi rovnaku sluzbu daky lacnejsi krem z drogerie? bojim sa ze sa zase celu dovolenku budem len skrabat.

simsalabim
15. apr 2026

@anonym_autor mne funguje, ale ja sa neskvarim hodiny na slnku a v case obeda som dnu.

blondiee83
15. apr 2026

Ano, funguje. Teda mne urcite, velmi odporucam. Z drogerie by som neriskovala, vsak ten krem zase az tak vela nestoji. Sa bavime o nejakych 20 eurach, to v porovnani s tymi svrbivymi vyrazkami a nekomfortom sa neda ani porovnat.

anonym_7c5762
15. apr 2026

A doteraz si sa nenatieral nicim?

blondiee83
15. apr 2026
@anonym_7c5762

A doteraz si sa nenatieral nicim?

@anonym_7c5762 bezne opalovacie nepomahaju, skor naopak, este zhorsuju pokozku alergicku na slniecko

livuska124
16. apr 2026

Ja už len ten používam. Tri či štyri roky dozadu som mala strašnú alergiu na slnko pri mori. Celý dekolt komplet vyhádzaný, postupne mi to išlo až na brucho, dokonca aj ramená a stehná. Už dva roky k moru jedine s eucerinom Sun allergy a som bez vyrážok, či svrbenia. Takže určite odporúčam, oplatí sa investovať.