Má niekto skúsenosti s Habibi haircare?
Ahojte,
našla som túto kozmetiku, došla mi do reelsov v návrhoch, zaujala ma. Pozná niektorá? Prezentuje ju mladá slečna, vlásky má krasne, asi je tvárou značky. Akurát sa mi míňa olej na vlasy, čo momentálne používam, tak som zvažovala kúpu, no nikde som zatiaľ nenašla recenzie. Máte niektorá skúsenosti? Ďakujem
@gabriela_matoha ona si tie veci vyraba, ma predrazene produkty, ale tak skus, olej na vlasy ricinovy, hocijaky kupis za 7 eur nie za 30, plus pomocka na masaz hlavy ktoru predava je napriklad v Action do 2 eur, vlasy su bud predlzene, alebo genetika, nie to, ze ukaze ze si doma robi vyvar z kosti, alebo si preleje vlasy zihlavou
@anonym_d2e0db to som nevedela. Ricínový používam teraz od Botanica Slavica a olej na vlasy od Panakeia, len teda už tam mám z oboch na dne, tak že reku idem skúsiť inú Slovenskú alebo Českú značku.

@gabriela_matoha ona si tie veci vyraba, ma predrazene produkty, ale tak skus, olej na vlasy ricinovy, hocijaky kupis za 7 eur nie za 30, plus pomocka na masaz hlavy ktoru predava je napriklad v Action do 2 eur, vlasy su bud predlzene, alebo genetika, nie to, ze ukaze ze si doma robi vyvar z kosti, alebo si preleje vlasy zihlavou