icon

Mám požičať kozmetický salón známej?

rozalka_13
22. júl 2024

Ahojte, jedna známa ma poprosila, či jej nepožičam salon párkrát do týždňa 😄 mám si od nej niečo pýtať? Čo by ste vymysleli?

stanulienkat
22. júl 2024

U kaderníčok sa bežne tak robí, že sa prenajme kreslo na mesiac za určitú sumu. Hádam si známa nemyslela, že by to bolo zadarmo a ona si tam bude robiť kšefty. Pozor, aby ti nezačala preberať klientov. A ty platíš nájomné, energie, zariadenie...

lindous
22. júl 2024

Určite nie zadarmo a všetko normálne na zmluve, kamoška, nekamoška... keď ide o peniaze, brat brata často nepozná...

suzitok
22. júl 2024

Samozrejme, môžeš, ale dala by som jej normálnu písomnú dohodu, aj s uvedenou sumou nájmu, snáď si nebude u teba robiť zákazky a keď k niečomu náhodou príde, následky a prípadné pokuty budeš znášať ty?

ukgirls
22. júl 2024

bude minat plyn elektriku vodu plus vyuzivat priestor za kt sa plati najom .. takze ano .. povedz jej predstavu o sume a prediskutij to s nou - a samozrejme vsetko na papier

anouschka5
23. júl 2024

Si v prenájme ? Máš v zmluve, že môžeš prenajímať tretej osobe ? Ak si vo svojom tak jedine na zmluvu ( ona musí mať povolenie od hygieny, že bude u teba v prenájme - nerob to načierno lebo môžeš mať problémy