icon

Mám sa na 40. narodeniny namaľovať?

8. nov 2023

Ahojte žienky, už dllhe roky sa nemalujem vôbec nemám ani doma malovátka.
No teraz ma napadla taká blbosť že v decembri budem mať narodeniny okrúhle 40 rokov, že by som sa namaľovala rozpustila by vlasy a pekne sa obliekla počas toho jedného dňa. Tým pádom aj do roboty aj do škôlky pre dieťa aj celý deň do mesta a po ulici by som tam išla.
Čo na to hovoríte je to blbosť alebo ísť do toho?
Je pravda že musela by som nakúpiť malovatka a už som aj stará na to tak neviem.

Strana
z4
petrahl
9. nov 2023

Moja drahá 😁 mám dvojičky, nesedávali hodiny na jednom mieste a ráno, keď sa chystáme do škôlky a do práce lietam hodinu a pol po byte, len aby sme sa vôbec dostali z domu, ale tú polhodinu na úpravu seba proste potrebujem. To je o prioritách, nie o tom, že mi deti sedia hodinu na mieste 😁😁😁.
Ja mám za sebou inakvejšiu starostlivosť o bábätká, veci, čo si možno nevieš ani len predstaviť, ale nikdy som nevyliezla z domu s mastnými vlasmi a neupravným ksichtom. Len si zas pod upraveným ksichtom netreba predstavovať polkila brizolitu. Sa malujem od 15tich, to mám už tak v ruke, že mi na to netreba pol dňa 😁.

autor
9. nov 2023

@petrahl Neviem odkiaľ berieš že mám mastné vlasy a neupravený ksicht. Ako som písala už vyššie to že sa nemalujem neznamená že sa o seba nestarám. Vlasy mám vždy umyté čisté voňavé, tvár mám čistú, nechty upravené. Len sa nemalujem.

petrahl
9. nov 2023

A odkial beries ty, ze moje deti hodinu sedia na zadkoch aby som sa ja namalovala? 😁😁😁 co by som si asi tak hodinu malovala...

babulkomale
10. nov 2023

Chvalabohu ze som manzela stretla az ako 29 rocna sexica, ktoru balili 19-rocni 😃 aspon sa o seba staram aj po x rokoch manzelstva a nie som takato rezignovana "stara" zena 😃
Poznam seniorky krasne upravene, nie je to o peniazoch, je to o chceni, vzdy ich pochvalim ako krasne vyzreraju, mam rada ked je zena zenou.

nikyball
10. nov 2023

urcite by som do toho isla, v dnesnej dobe make up nestoji tak vela a daju sa kupit aj mensie balenia. su tu aj skupiny kde ti poradia ako sa namalovat a co presne si mas kupit. a v kazdej drogerke ti poradia odtiene.

mk22
10. nov 2023

Ty sa ta typicka žena, čo vydajom a deťmi konci so sebou.. Píšeš o prioritách, a pritom sa bavíme o 10min rutine..a ver každý normálny zdravý muž sa rad otočí za peknou upravenou ženou..aj ten tvoj. Detto ženy.. Ja sa vždy pozriem otočím zhodnotím, pochválim.

pralinka25
10. nov 2023

inak na obranu autorky je kopec zien co sa nemaluje a su pekne a nie zanedbane. mam viac nemalujucich sa kamosiek ako malujucich a ani ich inak nepoznam. nie su to zanedbane strigy len skratka nevyuzivaju dekorativnu kozmetiku zato inu kozmetiku ako mydla, kremy, sampony, kondicionery ... ano.
ale ked sa takato baba namaluje na nejaku prilezitost vzdy je to cudne. taky nezvyk. ani neviem povedat v tej chvili co im svedci viac. a zas ludia co sa pravidelne maluju a pridu bez toho vyzeraju tiez zvlastne. clovek si musi zvykat. ja neviem ci by som sa namalovala kvoli jednemu dnu. asi nie. vzbudzovalo by to zbytocne pozornost u kolegov, znamych. cudzim je to fuk. ale ti ludia s ktorymi si dene v kontakte sa budu pytat preco zaco naco. chce sa ti na to odpovedat? bud sa zacni malovat normalne alebo kvoli jednemu dnu kasli na to. vezmi si dovloenku a chod si uzit den podla vlastnych predstav. strav ho v obchodoch, welnese, saune, bazene, knihkupectve, kniznici, v parku .... chod niekam kam si chcela vzdy ist. sprav si niecim radost, chod s muzom do cukrarne alebo hocico co ti ten den spravi vynimocnym. a ked tuzis po zmene navstiv vyzazitu kozmeticku kadernicku. ak ta tieto veci nezaujimaju rob to co ta zaujima a naplna. kludne si kup skrecka. zivot zijes len raz. mozes si dovolit obcas dat seba na prve miesto. ty si priorita. pretoze na tebe toho vela zavisi.

autor
10. nov 2023

@pralinka25 Ďakujem, aj ja sa snažím vysvetliť to že keď sa nemalujem neznamená to že sa o seba nestarám, no ženy to nechápu. Ja mám kopa kamarátok a známych a ani jedna sa nemaluje. A presne si vystihla aj to keby som si dala len špirálu a rúž bola by to veľká zmena pre všetkých

Strana
z4