icon

Mám si oholiť tvár?

lienkashcj
19. máj 2022

Ahojte baby mám na vás otázku mám problém s chlpmi(tie malé-veľké svine mi ničia život :D ) Chodím už pár rokov(cca 2) na laser zatiaľ celé horné končatiny 7x, celé dolné končatiny 6x chrbát 5x to budem musieť znova a brucho, hruď tiež si budem musieť dať(s intímnymi oblasťami sa hanbímtak tam len žiletka :( ) ale môj aktuálny problém a dilema je resp sú chlpy na tvári. Keď som sa na to pýtala kvôli laseru povedali že si to budem musieť oholiť ale mám strach že to bude ešte horšie že budem potom ako vlkolak teraz som len také mláďa vlkolaka :D To nie sú len tie jemné bledé roztomilé chĺpky to by mi bolo fuk, ale tieto sú čierne hlavne okolie tváre bližšie k vlasom mám ich tmavé skoro až čierne pokožku bledú. Mám bokombrady a tiež to mám na krku. Pridávam aj fotky. Čo mám robiť? Mám si to oholiť a tipujem že na druhý deň už budem mať strnisko aspoň na zvyšku tela to tak funguje a potom si to budem holiť každý deň. Na vosk nemôžem ísť mám citlivú pokožku keď som si v minulosti nechala tak urobiť chrbát a ruky mala som tam modriny a to na tvári nechcem. Poraďte mi čo s tým. Chodila som k endokrinologičke(síce už 2-3 roky nechodím lebo na autoimunitnú štítnu žľazu mi obvodný predpisuje lieky a ona sa odsťahovala) robila mi testy na hormóny a povedala že tam je len malinká výchylka že to nič nie je a že to mi toto silné ochlpenie nespôsobuje. Aj keď som chodila k detskej endokrinologičke tá tiež nič nenašla(niečo v spojení s chlpmi) a bola som 2x v Ľubochni tí tiež nič. No a naposledy tá endokrinologička mi povedala že ich proste mám a nevie sa prečo toľko a BODKA a povedala že sa to neoplatí riešiť lebo jediné čo by mi pomohlo je HAK ale tú kvôli iným liekom a chorobám brať nemôžem. Tak mi povedala nech si zaplatím laser. Čo iné mi ostávalo. Ako to riešite baby keď si tvár oholíte je to potom horšie alebo? Pridávam aj fotky. Neviem čo robiť, mať radšej chlpatú tvár alebo to oholiť a ísť na laser a medzitým sa holiť každý deň alebo max dva kvôli strnisku som ako chlap.......

Mám si oholiť tvár?Mám si oholiť tvár?
Strana
z3
lienkashcj
autor
30. nov 2023

@martinko18 potom daj vedieť ako malá dopadla či endokrinológ s niečím prišiel alebo nie 🙂

aandrea9
30. nov 2023

@lienkashcj ja ta najprv pochválim, ako dokážeš byť nad vecou žienka a nestratila si zmysel pre humor 👍Žiletku by som neriešila...ale asi potrebuješ kvôli laseru nechať korienky tam, kde sú...že? V tom prípade iné ako žiletka nezostáva 🤔 veď to co narastie zakry makeupom...nemožné? A ak sa na to neodhodlas, tak už len epilátor. Svine narastú znova ale aspoň nie hneď na druhý den🤷‍♀️

martinko18
30. nov 2023

@lienkashcj jasne ;)

kaia
30. nov 2023

@lienkashcj, ja som to nemyslela tak, aby našli príčinu, pochopila som to z príspevku, že je príčina nejasná.
Myslela som to tak, že by mohli poradiť, ako sa toho zbaviť s ohľadom na Tvoje reakcie na vosky, atď…

lienkashcj
autor
30. nov 2023

@aandrea9 kúpila som si phillips lumea a keď niekam idem tak si to oholim. Už párkrát som použila lumeu a nie je to také silné ako laser ale dá sa to. Chĺpky sú jemnejšie ľahšie sa to holi. Keď tie mrchy rastu stále:D možno na dôchodku sa toho zbavím, ale najviac ma trápi chrbát tam som mala 5x laser a potom som použila aj lumeu chlpov som sa nezbavila ale sú jemnejšie a ľahšie to ide dole. Nie som s tým úplne zmierena ale asi mi nič iné neostáva. Keďže hak brat nemôžem (a to tiež nie je riešenie z dlhodobého hľadiska)

lienkashcj
autor
4. dec 2023

@kaia to mi povedali "laser"

ivaa_
24. mar 2025

Ahoj, prosím podarilo sa ti nejako vyriešiť tento problém ? Ďakujem krásne za odpoveď

Strana
z3