Mastné vlasy
Dobry den, co Vam pomohlo prosim na extremne sa mastiace vlasy? Nechala som si 2 roky odrast svoje prirodzene vlasy, ale teda to mastenie je strasne, predtym, ked som sa odfarbovala na blond, neboli sice kvalitne ako su teraz, ale v pohode som bola 2-3 dni bez umytia. Teraz si vecer umyjem vlasy a rano uz vyzeram strasne, ako by som mala na hlave sádlo, este sa mi aj zliepaju do pramenov a vyzeram zanedbane. Vyskusala som sampony od prirodnych po kerastase a nic nepomaha, aj som skusila pokozku hlavy “trenovat” a vydrzat viac dni bez umytia, ale to je hroza, vyzeram ako bezdomovec, ked si to nezmyjem kazdy vecer. Uz som naozaj zufala. Nevie, ci je lepsie mat svoje panenske vlasy ale premastene, alebo poskodene od peroxidu 😀 hormony mam v poriadku
Aj si fénujes tie vlasy, či umyjes večer a ideš tak spať … potom by som sa necudovala, že ráno vyzerajú zle, mastne. Dôležité je dostať z vlasov všetku vodu .. určite si umyvaj vlasy ráno a dôkladne vyfénuj. “Trénovanie” je najväčšia blbosť, iba tým zaťažujes vlasovu pokožku

Žienky a nepoznáte nejakú dobrú kaderníčku v Bratislave, ktorá spraví peknú blond bez úplného odpálenia?