Mastné vlasy hneď po umytí

28. dec 2023

Ahojte prosím vás skúste mi poradiť lebo som už zúfalá..stále keď si umyjem vlasy mám na vlasoch akoby taký mastný nános . Nie je to na celých vlasoch skôr tak vzadu na temene hlavy a prechádza to po dĺžke v strede, ostatné pramene vlasov sú v poriadku. Robí sa mi to asi posledný mesiac predtým som takýto problém nemala. Šampón používam ten istý, kondicioner a masku tak isto. Robievam som si olejové zábaly tak som myslela že je to najprv z toho že zle umyté vlasy a pod. avšak zábal z oleja som vyradila a deje sa mi to stále. Už som skúsila aj masku vyradiť na dva umytia ale problém pretrváva. Fakt netuším čo to môže byť, pochopila by som keby mám vlasy mastné za 2,3 dni po umytí že sa mi proste mastí pokožka ale ja ich nedokážem ani umyť aby neboli na tom temene hlavy mastné. Čo myslíte z čoho to môže byť?

luccija
28. dec 2023

Nepoužívam masku a kondicionér na cele vlasy len končeky.Podla mňa to je z tých zabalov...niekedy je menej viac.Plus si kúp iný šampón v Tete majú bez parabenov, celkom také prírodné ja mám mastné vlasy a veľmi sa mi polepsili

guudy
28. dec 2023

Ak tieto vyrobky pouzivas uz dlhu dobu, mohli ti prestat vyhovovat. Vyskusaj ine….suhlasim, ze na mastne vlasy su dobre sampony bez tych umelych sajrajtov.

zuzubb007
28. dec 2023

Kupit si nizoral v lekarni a zmyvat vlasy tym minimalne mesiac, nerobit olejove zabaly a kondicioner len od polky vlasov

andrea_82
28. dec 2023

Pouzivas masku po kazdom umyti? Ak sa nemylim, tak casto sa to nema davat.

viera77
28. dec 2023

Umývať vlasy len jemným alebo bylinkovým šampónom, žiadne masky, zábaly a už vôbec nie olejové. Vlasy poriadne opláchnuť, kým akože "nevrždia" medzi prstami, vtedy sú dokonale opláchnuté. A na končeky vlasov, ak sa štiepia alebo lámu, votrieť len trošku bezoplachového prípravku. V tvojom prípade treba vymeniť šampón, vlasy a pokožku nechať "dýchať", bez toho množstva zbytočnej a pre vlasy záťažovej starostlivosti.

rude_baby
28. dec 2023

@viera77 prosím, vieš poradiť konkrétny bylinkový šampón?

katkakuch1
28. dec 2023

ja používam ponio šampóny tuhé (bez sulfatov, parabenov a neviem čoho) a stačí mi umývať si vlasy raz do týždňa, ale pre môj lepší pocit si ich umývam viackrát

pralinka25
28. dec 2023

skusala si peeling? a cistiaci sampon? cas od casu to treba pouzit. mne olejove zabaly vyrazne pomohli a to sa mi tiez mastia vlasy. po zabaloch ovela menej.

pallacinka29
28. dec 2023

ja som mala to iste… uz som bola na nervy… kupila som si detsky Bioderma sampon, opolachujem aj 5 a viac minut, skoro vlas po vlase. kondicioner mam v spreji modry schwartkopf. po umyti vyfenujem a vyzehlim a konecne mam normalne vlasy

anna222
28. dec 2023

Umyvaš si vlasy dvoma vrstvami?Ja mám niekedy také vlasy, keď si ich iba umyjem šampónom a opláchnem vodou. Ale keď to ešte raz zopakujem,tak to je už ok.

mameha7
28. dec 2023

Nie si tehotná? Ja som toto mala v tehotenstve spôsobené hormónmi. Potom to zmizlo samé.

autor
28. dec 2023

@anna222 áno áno dvomi vrstvami si umývam 🙂

autor
28. dec 2023

@pralinka25 vyskúšam ten peeling nepoužívam a zmením aj ten šampón

pralinka25
28. dec 2023

skus. a ten cistiaci nemusis pouzivat stale pri kazdom pouziti. umyvas si 2x po sebe? ake oleje pouzivas? jojobovy by mal regulovat mastnotu na pokozke.

minenkak
28. dec 2023

Nepouzivaj masku a ani kondicionér to sú take zbytocnosti

misenita
29. dec 2023

Ahoj. Kondicionér sa dava na konce vlasov nie na celú dĺžku a pokožku. Ja mam mastne vlasy po umytí a mam PCOS. Skus si to pozrieť, možno na niečo prídeš.