Máte ráno beauty rituály?
Ahojte máte ráno nejaké Beauty rituály? Napr keď nejdete do práce a máte viacej času
@mirola A kde je ranná sprcha? Človek sa predsa v noci spoti.Sprcha by mala byť základ.
@anonym_68008e Nie každý sa v noci spotí. V živote som sa v noci nespotila.
Žasnem, čo niektoré ženy so sebou vystrájajú ráno. Umyjem si zuby, tvár nakrémujem modrou indulonou a idem.
Žasnem, čo niektoré ženy so sebou vystrájajú ráno. Umyjem si zuby, tvár nakrémujem modrou indulonou a idem.
@marci9 to sú také čo pracujú z domu.Ešte zabudli napísať, že si každé ráno zacvičia pri otvorenom okne.Ja vstávam pred piatou malú budím o pol šiestej a o šiestej ideme z domu .Na hodinový rituál by som musela vstávať ráno o tretej.To neviem kedy by som spala keď som v noci aj 3-4 x hore.
@anonym_68008e Nie každý sa v noci spotí. V živote som sa v noci nespotila.
@anonym_a2fa9b počkaj si na prechod😅😅
@marci9 ja zas žasnem, že niekomu stačí dať si len modrú indulonu. Nie každá sa narodí s dokonalou pleťou. Ja by som mala po modrej indulone vyrážky a upchaté póry. Niekto sa o seba nemusí starať, iný potrebuje viac.
@marci9 to sú také čo pracujú z domu.Ešte zabudli napísať, že si každé ráno zacvičia pri otvorenom okne.Ja vstávam pred piatou malú budím o pol šiestej a o šiestej ideme z domu .Na hodinový rituál by som musela vstávať ráno o tretej.To neviem kedy by som spala keď som v noci aj 3-4 x hore.
@gabrielabydzo nepracujem z domu, ale ani nemusím ísť z domu o šiestej a áno, ráno cvičím, keby som necvicila, všetko by ma bolelo. Telo potrebuje inú starostlivosť v 30 a inú v 50.
Vaau😍😍 tak tíško závidim...ja vstanem 6.30. Oplachnem tvár vodou, umyjem zuby,oblečiem sa a o 6.45 vyrážám. O 7.00 začínam v práci... večer sprcha, umyť zuby... makeup a iné srandičky doma nemám-nelíčim sa, pridáva mi to na veku. Na čistenie pleti ku kozmetičke chodím raz 2 r... našťastie pleť mám ako bábo. Tak.zatiaľ neriešim...mám 40, uvidíme o pár rokov😂. Zatiaľ stále nemám disciplínu😒

@mirola A kde je ranná sprcha? Človek sa predsa v noci spoti.Sprcha by mala byť základ.
@anonym_68008e a ja sa dokonca v zime niektore dni-ked som sa nespotila, nesla do prace ani nevysla domov- ani nesprchujem