Máte ráno beauty rituály?
Ahojte máte ráno nejaké Beauty rituály? Napr keď nejdete do práce a máte viacej času
Spím čo najdlhšie ako sa dá, ráno len zmyjem vodou, rituál mám večer
Umyjem si tvár čistou vodou a nakrémujem.
@anonym_autor studená voda, očné sérum a hydratačný krém.
Ja mám ranné rituály aj napriek tomu, že chodím do práce. Mám rada pomalé rána, takže si každý deň dávam budík o trochu skôr...
Môj ranný aj večerný rituál je umyť si tvár studenou vodou, utrieť froté uterákom a nakrémovať😉 Jediný rozdiel je v použitých krémoch - ráno modrá nivea, večer nejaké kórejské zázraky. Asi v poriadku, pretože ani kozmetička nechápala 🙏😎
@anonym_autor vykákam sa. a potom studena voda na tvar.
@anonym_autor práveže keď nejdem do prace a mám čas ,je moj jediný rituál a tým je posteľ ,riesit beauty rituály by som nezvládla
pletove serum, krem na tvar, kava v klude, skor potom na vecer dam olej na obocie, ocny krem, serum, hydratacny krem. Skor sa tesim ku kozmeticke na masaz tvare a dekoltu, to milujem.
Ja mam kazdy den rovnaku rutinu ... je jedno či idem alebo nejdem do prace.. vstavam o 5:00, umyjem si tvár ladovou vodou a potom si dám lymfatickú masáž.. nato si dám na pleť Led svetelnú masku na 10 minúť.. (v lete si ju dávam vecer).. potom si dám kolagénove sérum, medzitým si umývam zuby, najprv sonická kefka, potom niť, potom medzizubná kefka a potom ústna sprcha... potom si dám hydratačný krém.. a až nato sa potom malujem... cele mi to ráno trvá hodinu.. o 6:00 idem robit ranajky, desiaty, budim syna atd.
Ja mam kazdy den rovnaku rutinu ... je jedno či idem alebo nejdem do prace.. vstavam o 5:00, umyjem si tvár ladovou vodou a potom si dám lymfatickú masáž.. nato si dám na pleť Led svetelnú masku na 10 minúť.. (v lete si ju dávam vecer).. potom si dám kolagénove sérum, medzitým si umývam zuby, najprv sonická kefka, potom niť, potom medzizubná kefka a potom ústna sprcha... potom si dám hydratačný krém.. a až nato sa potom malujem... cele mi to ráno trvá hodinu.. o 6:00 idem robit ranajky, desiaty, budim syna atd.
@mirola aku mas LED masku prosim ta? Akoze klobuk dole, hodinu sa kazde rano venovat iba sebe.
Ja zacinam rano drinkom Aloe vera s hydrodrops kvapkami pre vnutornu hydrataciu. Potom si umyjem tvar vodou, cist.gel, toner,hydrogel.vankuskky na 15min a potom serum,ocny a denny krem.
Robim to kazde rano. Bez ohladu na to ci sa ponahlam,neponahlam, ci su deti zdrave, alebo chore. Je to moj cas proste rano
keď nejdem do práce tak spím čo sa dá 😂 bežne počas týždňa klasika zuby, umyť tvár vodou, dám si krém a potom nejaký ľahký make-up alebo BB krém.
Ráno: ružová voda (z vodovodu mi suší pleť je tvrdá veľmi), zuby, toner, sérum, spf, mejkap,...vypijem kolagén, peptidy a zdravé raňajky
Večer: odlicenie olejom, gél, krém, retinal, ... probiotiká a magnézium
Mám 46, celé mi to zaberá 10 min.
@mirola aku mas LED masku prosim ta? Akoze klobuk dole, hodinu sa kazde rano venovat iba sebe.
@hopatko Ja mam teraz Omnilux Men (ma silnejšie žiarenie) ale zvažujem Foreo.. Tak zatiaľ sa takto chcem vyhnúť estetickej chirurgii .. ale aj na to asi raz príde.. a hlavne vidim, ze to ma daky efekt
@hopatko Ja mam teraz Omnilux Men (ma silnejšie žiarenie) ale zvažujem Foreo.. Tak zatiaľ sa takto chcem vyhnúť estetickej chirurgii .. ale aj na to asi raz príde.. a hlavne vidim, ze to ma daky efekt
@mirola ako dlho pouzivas a aky vidis efekt? Lebo toto 'zariadenie" este nemam, okrem kopec inych, a zvazujem kupu. Dakujem
Umyjem zuby, opláchnem ksicht, nanesiem spf a som ready
Vstanem o 6, ficim do kupelne, umyjem zuby, obleciem sa, vezmem do ruky rychly sacharidovy snack a vyrazam z bytu bud do gymu alebo zaplavat si, po ceste zjem snack. Po treningu sa vratim domov, dam si sprchu(davam si aj v gyme alebo na plavarni ale len taku rychlu), kazdy den si umyjem vlasy, spravim si skincare (cistic, C, esencia, hyaluron, krem), vyfenujem vlasy, spravim ranajky, kavu, je 10 hodin a zacinam pracovat 😀
@mirola A kde je ranná sprcha? Človek sa predsa v noci spoti.Sprcha by mala byť základ.
Jasne. Vyplazim sa z postele, prebalim plienky, ofrkam tvar vodou a mozemw zacat den🫣 ale pre obvzlast tazke rana mam v chladnicke gelove pads pod oci, to si savam
Vyleziem z pistele vyvetram usteliem idem na zachod oplachnem oci potom kava a pohar vody.a.potom na mna mozte zacat hovorit...
@mirola A kde je ranná sprcha? Človek sa predsa v noci spoti.Sprcha by mala byť základ.
@anonym_68008e no nie každý a potí v noci...
Ráno zoberiem tbl na štítnu žľazu, zapijem čistou vodou a iem si dať sprchu. Potom si prejdem tvár micelárnou vodou, nasleduje toner, sérum s peptidmi, krém s peptidmi, očný krém a SPF. Medzi každou vrstvou mám cca. 3-5 min. Potom ide make up (10 min) a tu už niekde pijem kávu. Nasleduje umytie zúb (kefka, medzizubná kefka, ústna voda) a pripravím si proteínový drink, obliekam sa a idem do práce. Beriem si do práce ešte nadávkované vitamíny (D, C, zinok, selén a lagosa). Po ceste v aute pomaličky pijem proteín a raňajky mám väčšinou ovocie.
Ja si premasirujem tvár - toto robím vždy, kedysi som ráno behavala a potom sprcha, líčenie...teraz som rada ak si dieťa nevšimne, že som ušla z postele a v kľude si umyjem zuby 😅 Inak sprchujem sa aj ráno vždy počas mojich dní a v lete.
rano prvé zuby potom umyjem tvár neutrogenou ,potom toner, sérum,céčko,krém a nakoniec spf 50, večer sprcha ,zuby a to isté no namiesto céčka dávam retinal a nedávam spf....tak som si na to zvykla že už to robím automaticky ráno aj večer
@anonym_autor mam, idealne ak mam cas na kratke cvicenie s jednoruckami, potom rychla sprcha, peeling tela a maska na tvar. Kavu nepijem, skodi pleti aj telu, cize dam kamilkovy caj a vychutnavam 🙂 Licim sa pravidelne, na den len lahky mejkap a licka, vlasy prezehlim alebo vyfukam. To je taky moj zaklad.
Keď zoberiem ráno čisto starostlivosť o tvár, krk, dekolt (nie zuby, telo), tak najprv umyjem len vodou, potom hydratačný sprej, na to kyselinu hyaluronovu, na to zakapnem bunkovu vodu kvôli navlhčeniu aby som mohla dať ceramidy, potom C sérum, C krém, spf 50, na to už líčenie. Nejde to všetko ale hneď po sebe, medzi jednotlivými krokmi mám pár minút odstupy

@anonym_autor čo najdlhšie spím/ležím v posteli.