Máte skúsenosť s farbením vlasov L'Oréal Professionnel Majirel High Lift?
Ahoj. Vie mi niekto skúsenejší poradiť ? Dostala som tip na túto farbu. Mám stredne hnedé vlasy- nefarbené a chcem si ich nejako bezpečne zosvetliť na svetlo hnedé skoro blond. Vraj sú tieto farby fajn a až tak nezničia vlasy ako klasický melír a podobne. Ak mi viete poradiť odtieň, ktorý by bol pre mňa vhodný, prípadne iné tipy a triky budem rada, ďakujem 😁
@ednova
nikto ti neporadi lepsie, ako skuserna kadernicka.
nemame odkial vediet, aky pigment maju tvoje prirodzewne vlasy - slovo "hneda" ma mnoho moznosti
odsporucam prvu aplikaciu u kadernicky, potom si vies kupovat farbu uz sama
v ramci "chcem usetrit" ta to nakoniec moze vyjst vyrazne drahsie, ako jedna navsteva kadernicky
@nyusika určite tu je nie jedna skúsená kaderníčka ☺️ teda dúfam 😁 samozrejm zvažujem aj salón, ale chcem sa informovať aj o tejto možnosti- možno má niekto skúsenosť
@nyusika určite tu je nie jedna skúsená kaderníčka ☺️ teda dúfam 😁 samozrejm zvažujem aj salón, ale chcem sa informovať aj o tejto možnosti- možno má niekto skúsenosť
@ednova
ani najskusenejsia kaderncika ti bez toho, aby videla tvoje vlasy, neporadi.
farba, struktura...
ako namiesta idelanu kombinucvium, kolko percentny ustalovac pouzit..
ja pouzicvam tieto farby, miesam dva odtiene, pouzivam sestpercentny ustalovac - ale to, ake farby si mam a v akom pomere miesat - to mam od kadernicky
Tak ako ri radi vyssie. Chod na prvu aplikaciu ku kadernicke. Ja si farbim s Majirel doma mnoho rokov, tiez mam "hnede" vlasy, a aplikujem 3-4 rozne cisla a odtiene hnedej z rady Majirel, potom ako som ich mala takmer zelene a nasledne mi ich dala kadernicka dokopy. Toto ti nikto v diskusii nevidi, neodhadne a neporadi spravne.

@ednova
nikto ti neporadi lepsie, ako skuserna kadernicka.
nemame odkial vediet, aky pigment maju tvoje prirodzewne vlasy - slovo "hneda" ma mnoho moznosti
odsporucam prvu aplikaciu u kadernicky, potom si vies kupovat farbu uz sama
v ramci "chcem usetrit" ta to nakoniec moze vyjst vyrazne drahsie, ako jedna navsteva kadernicky