icon

Máte skúsenosti s Minorgou 5% roztokom na vypadávanie vlasov?

20. jún 2026

Ahojte, po chorobe mi neskutočne vypadávajú vlasy. Každé česanie ide dole hrsť vlasov. Pred rokom som mala rovnaký problém po covide, a kožná mi predpísala minoxidil Penu, ktorá úžasné zabrala. No kožná ma voľný termín až v auguste a dovtedy by som bola bez vlasov. Chcem tomu zabrániť v začiatku. Kamoška mi ODPORUČILA volne predajňu MINORGU 5% ROZTOK. Ma niekto skúsenosť? Zabral pri dočasnom vypadávani vlasov? Vraj po vysadení, vlasy vypadnú, ale to sa asi týka tých ktorí majú vypadávanie dedičné však? Ďakujem. Za skúsenosť

anonym_9bd1f9
20. jún 2026

Pouzivala som Minorgu 2%+selen+zinok.Mne to pomohlo a vlasy ostali

autor
20. jún 2026
@anonym_9bd1f9

Pouzivala som Minorgu 2%+selen+zinok.Mne to pomohlo a vlasy ostali

@anonym_9bd1f9 a vysadila si to postupne? Kedy si videla prvý účinok

anonym_9bd1f9
20. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_9bd1f9 a vysadila si to postupne? Kedy si videla prvý účinok

@anonym_autor Za účinok som považovala uz to,ze mi prestali padať po cca 6-8 týždňoch používania vlasy.Potom som si všimla,ze na miestach,kde mi už presvitala pokožka,sa objavili jemnucke vlasy, ktoré postupne rástli a hrubli/alebo som nadobudla ten dojem vďaka väčšiemu množstvu vyrastenych vlasov/. Musím však napísať,ze v období regenerácie moje vlasy nevideli fén ani farbu.Minorgu som vysadila postupne, lebo objavili sa nové vlasy, staré už nepadali po hrstiach,a tak som často zabudla na ranný a večerný rituál vmasirovat olejcek do pokožky hlavy

anonym_c51c85
20. jún 2026

Ja som zacala pouzivat aj na zaklade starsej diskusie tu na MK. Pouzivam zatial len mesiac, ja nemam alopeciu, ziadne vlasy mi doteraz nevypadali, ale uz vidim ako sa mi v kutoch zacinaju vlasy zahustovat. Sive😀 inak sive vlasy nemam, az tieto nove. Treba pocitat s pravidelnostou, pouzivat to podla navodu a vytrvat. Pre mna bolo to manazovanie celkom narocne, lebo vlasy si umyvam kazdy druhy den, cize rozmyslat nad tym kedy si umyt, vysususit, napatlat to na umytu hlavu a bezat do prace bolo na facku. Uz na treti den som mala chut to vyhodit cez okno. Treba pocitat s tym, ze zivot s minorgou je narocny😀 dlhodobi uzivatelia priznavaju, ze su dozivotni otroci minorgy. Ale vysledok je zaruceny, tak hadam to aj u mna bude stat zato.

autor
20. jún 2026
@anonym_9bd1f9

@anonym_autor Za účinok som považovala uz to,ze mi prestali padať po cca 6-8 týždňoch používania vlasy.Potom som si všimla,ze na miestach,kde mi už presvitala pokožka,sa objavili jemnucke vlasy, ktoré postupne rástli a hrubli/alebo som nadobudla ten dojem vďaka väčšiemu množstvu vyrastenych vlasov/. Musím však napísať,ze v období regenerácie moje vlasy nevideli fén ani farbu.Minorgu som vysadila postupne, lebo objavili sa nové vlasy, staré už nepadali po hrstiach,a tak som často zabudla na ranný a večerný rituál vmasirovat olejcek do pokožky hlavy

@anonym_9bd1f9 čiže si to aplikovala. Ráno a večer? Pokiaľ nemám chvalabohu miesta s plesou ale proste padajú celkovo veľa, tak si to mam v masírovať všade na hlavu?

autor
20. jún 2026
@anonym_c51c85

Ja som zacala pouzivat aj na zaklade starsej diskusie tu na MK. Pouzivam zatial len mesiac, ja nemam alopeciu, ziadne vlasy mi doteraz nevypadali, ale uz vidim ako sa mi v kutoch zacinaju vlasy zahustovat. Sive😀 inak sive vlasy nemam, az tieto nove. Treba pocitat s pravidelnostou, pouzivat to podla navodu a vytrvat. Pre mna bolo to manazovanie celkom narocne, lebo vlasy si umyvam kazdy druhy den, cize rozmyslat nad tym kedy si umyt, vysususit, napatlat to na umytu hlavu a bezat do prace bolo na facku. Uz na treti den som mala chut to vyhodit cez okno. Treba pocitat s tym, ze zivot s minorgou je narocny😀 dlhodobi uzivatelia priznavaju, ze su dozivotni otroci minorgy. Ale vysledok je zaruceny, tak hadam to aj u mna bude stat zato.

@anonym_c51c85 to sa musí dávať na umytú hlavu?

anonym_9bd1f9
20. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Nemusí byť cerstvo umyta.

anonym_9bd1f9
20. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_9bd1f9 čiže si to aplikovala. Ráno a večer? Pokiaľ nemám chvalabohu miesta s plesou ale proste padajú celkovo veľa, tak si to mam v masírovať všade na hlavu?

@anonym_autor Áno, snažiť sa vmasirovat do vlasových korienkov

anonym_a22e09
21. jún 2026
@anonym_c51c85

@anonym_c51c85
A nieje z toho potom mastná hlava?

anonym_c51c85
21. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor nemusi. Musi sa to davat hlavne na suche vlasy. Mne sa mastia vlasy rychlo, umyvam si ich casto, preto musim dopredu kalkulovat ako umyjem a opatovne s minorgou zamastim a ako dlhl vydrzim byt relativne nemastna do dalsieho umytia😅 pokial si niekto umyva vlasy raz za tyzden, tak tieto problemy nema.

anonym_c51c85
21. jún 2026
@anonym_a22e09

@anonym_c51c85
A nieje z toho potom mastná hlava?

@anonym_a22e09 ano, je to take divne na vlasoch potom.

martinmaho
12. júl 2026

Pozrite tento produkt. Ja používam pre mužov, ale majú aj pre ženy. Vyrábajú to priamo v dansku. Je to prírodne a zaberá to.