Máte skúsenosti s Minorgou 5% roztokom na vypadávanie vlasov?
Ahojte, po chorobe mi neskutočne vypadávajú vlasy. Každé česanie ide dole hrsť vlasov. Pred rokom som mala rovnaký problém po covide, a kožná mi predpísala minoxidil Penu, ktorá úžasné zabrala. No kožná ma voľný termín až v auguste a dovtedy by som bola bez vlasov. Chcem tomu zabrániť v začiatku. Kamoška mi ODPORUČILA volne predajňu MINORGU 5% ROZTOK. Ma niekto skúsenosť? Zabral pri dočasnom vypadávani vlasov? Vraj po vysadení, vlasy vypadnú, ale to sa asi týka tých ktorí majú vypadávanie dedičné však? Ďakujem. Za skúsenosť
Pouzivala som Minorgu 2%+selen+zinok.Mne to pomohlo a vlasy ostali
@anonym_9bd1f9 a vysadila si to postupne? Kedy si videla prvý účinok
@anonym_9bd1f9 a vysadila si to postupne? Kedy si videla prvý účinok
@anonym_autor Za účinok som považovala uz to,ze mi prestali padať po cca 6-8 týždňoch používania vlasy.Potom som si všimla,ze na miestach,kde mi už presvitala pokožka,sa objavili jemnucke vlasy, ktoré postupne rástli a hrubli/alebo som nadobudla ten dojem vďaka väčšiemu množstvu vyrastenych vlasov/. Musím však napísať,ze v období regenerácie moje vlasy nevideli fén ani farbu.Minorgu som vysadila postupne, lebo objavili sa nové vlasy, staré už nepadali po hrstiach,a tak som často zabudla na ranný a večerný rituál vmasirovat olejcek do pokožky hlavy

Pouzivala som Minorgu 2%+selen+zinok.Mne to pomohlo a vlasy ostali