icon

Aké je normálne množstvo vypadávaných vlasov?

Dnes o 08:25

Baby, mam problém s vypadávanim vlasov, samozrejme problém riešim, no na príčinu sme neprišli. Viem ze každému vlasy vypadávajú, ale takéto množstvo je už podľa vás v pohode? Každé česanie vypadne min. Také množstvo vlasov. (po umývaní vlasov je to2x viac samozrejme)... No vypadávali mi ešte viac.... A teraz neviem aké množstvo vlasov pri rozcesani je ešte v norme. Inak nie jedna lekárka mi povedala, že sa netreba česať každý deň, ja sa cesem ráno a večer. Vy to mate ako?

Aké je normálne množstvo vypadávaných vlasov?
ali007
Dnes o 08:29

@anonym_autor
Do 100 denne je ešte normálne.

anonym_6e9941
Dnes o 08:36

Mam vypadanych omnoho viac ako ty, ale za posledné roky som si všimla, že u mna je jeden obdobie padajúcich vlasov

mullerova46
Dnes o 08:41

Treba si cesat vlasy 😀 česanie nespôsobuje vypadávanie ale keď sa pomotaju tak ich potom vytrhnes viac

anonym_1d5649
Dnes o 08:41

zalezi od hustoty, niekto kto ma kratke a riedke vlasy je to vela, niekto kto ma huste a po pas je to malo. Mne vypadava viac ale u mna je to v norme mam vlasy pod lopatky a extremne huste.

anonym_6e9941
Dnes o 08:44
@anonym_6e9941

Mam vypadanych omnoho viac ako ty, ale za posledné roky som si všimla, že u mna je jeden obdobie padajúcich vlasov

@anonym_6e9941 jeseň

anonym_5c8bb8
Dnes o 08:46

Veď to na fotke je dokopy 10 vlasov normálka, mám ti odfotiť ja po zmytí to je asi 20 z viac🤣, a furt mám vlasov na 5 hláv

rosanita
Dnes o 09:06

Veľmi pomáha Milva,fialový chinínový sprej. A bezkonkurenčná cena. Skus.

jamimo
Dnes o 09:10
@ali007

@anonym_autor
Do 100 denne je ešte normálne.

@ali007 tak sa to všade prezentuje. No je rozdiel ak 100 vlasov denne vypadne Shakire, a 100 vlasov Kvete Horváthovej

mandzula
Dnes o 09:31
@jamimo

@ali007 tak sa to všade prezentuje. No je rozdiel ak 100 vlasov denne vypadne Shakire, a 100 vlasov Kvete Horváthovej

@jamimo Presne tak. Preto skor beriem ako normu 50 - 100. Plus u autorky tazko povedat, kolko kusov tam realne je, kedze dolezita je aj dlzka. Niekto s dlhymi vlasmi taketo klbko vysklada z piatich vlasov.
Ked som riesila padanie vlasov, lekar mi kazal zbierat ich a pocitat. Rovnako ked som bola pre padanie hospitalizovana, vsetky sme tam vlasy zbierali a pocitali.
A hlavne, najma sam clovek vie, kolko mu vypadne bezne, takze zvysi pozornost, ked su zrazu vsade. Ked je ich plna postel, pracka, podlaha...