Máte skúsenosti s prechodom z henny na chemickú farbu?
Ahojte máte niekto skúsenosť s prechodu henny na chcemicku farbu ? Poprípade nájde sa tu kaderníčka ktorá by vedela poradiť ? Naposledy som si farbila s hennou pred dvoma mesiacmi od značky Voono Light ash brown. Chcela by som studený odtieň aj mám vybraté. Mám už zopár šedín a preto aj chcem zmeniť na chemicku ktorá snáď lepšie chytí a rada by som mala ozaj studený odtieň. Len mám trochu obavy, no a asi časom by som chcela aj melir pre presvetlenie . Máte niekto skúsenosť z takýmto prechodom ? Ďakujem pekne 🙂
ja sa chcem ak mozem spytat ine, henna vzdy taha do cervena? tiez mi zacinaju sediny, svoju farbu mam orieskovu, studenu prirodzene.. nefarbim sa.. zvazujem hennu ale nerada by som skoncila ako zrzka
ja sa chcem ak mozem spytat ine, henna vzdy taha do cervena? tiez mi zacinaju sediny, svoju farbu mam orieskovu, studenu prirodzene.. nefarbim sa.. zvazujem hennu ale nerada by som skoncila ako zrzka
@anonym_31613f mne nie, ja pouzivam khadi a nebola som vobec cervena, pekne mi zakrylo aj sediny
@anonym_31613f ja používam tiež khadi, ale ja používam čistú hennu, ktorá chytá do gaštanovočervena. Na ich stránke nájdeš ukážky farbenia a všetky odtiene, ktoré majú k dispozícii:
https://www.khadi.sk/ukazky-farbenia--1
hej, ja mam. tiez som zabudla, že som si dávala Hennu a potom som si dala farbu normálnu a bola som celá zeleno modrá 🙂 🙂
@zojazoja no a po akom čase to bolo ? Asi na čerstvo farebne šla farba ?No a potom sa to dalo dako zachrániť ? Či len ostrihať 🙈
Mne sa khadi bohužiaľ vymývala a slabo chytila a to sa snažím umývať pred farbenim len so žihlavovym šamponom nič iné si na ne nedávam ale to mám pocit niekedy aj od Voono .. a chcem zmenu uvidím možno sa opäť vrátim k henne
Mne sa khadi bohužiaľ vymývala a slabo chytila a to sa snažím umývať pred farbenim len so žihlavovym šamponom nič iné si na ne nedávam ale to mám pocit niekedy aj od Voono .. a chcem zmenu uvidím možno sa opäť vrátim k henne
@anonym_autor daj vediet ak saodhodlas na tu farbu,tiez ma to zaujima
@zojazoja no a po akom čase to bolo ? Asi na čerstvo farebne šla farba ?No a potom sa to dalo dako zachrániť ? Či len ostrihať 🙈
@anonym_autor bolo to uz fakt veľmi dávno. Ale nebolo to práveže az po nejakom kratkom čase. Nie, neostrihala som sa na kratko. Dali mi na to nejakú ďalšiu farbu a len na ofine mi ostali modrozelene vlasy. To sa postupne vymyvalo. Tak som proste chodila zatial zelenomodra.
Objednala som si farbu Matrix popolavú so 6 % peroxidom , skočila som do DM kúpila ešte 3percentny a melirovaci prášok tak idem testovať na odstrihnuté pramienky 🫣
@anonym_autor bolo to uz fakt veľmi dávno. Ale nebolo to práveže az po nejakom kratkom čase. Nie, neostrihala som sa na kratko. Dali mi na to nejakú ďalšiu farbu a len na ofine mi ostali modrozelene vlasy. To sa postupne vymyvalo. Tak som proste chodila zatial zelenomodra.
@zojazoja no uvidím ako dopadnem teda ja skúsim najprv otestovať …
@anonym_autor daj vediet ak saodhodlas na tu farbu,tiez ma to zaujima
@mimicka2013 áno dám vediet 🙂

hej, ja mam. tiez som zabudla, že som si dávala Hennu a potom som si dala farbu normálnu a bola som celá zeleno modrá 🙂 🙂