icon

Odfarbenie vlasov na tmavo hnedú bez chémie, dá sa to?

Včera o 12:05

Chcem zkusit si farbit vlasy nie chemiou. Hennou si farbit nechcem. Mam uz aj vela sedin. Mate realne skusenosti aj fotky pred a po ako Vam to chytlo? Farbila som si sama s amoniakom aj bez amoniaku. Vlasy mam huste, ale konceky suche. Poradite aj nieco, co podporuje kuceravost? Vdaka

minenkaa
Včera o 12:13

@anonym_autor a ako ich chces farbiť?

autor
Včera o 12:17

@anonym_autor internet mi poradil salviu, vlasske orechy atd.

anonym_620b7d
Včera o 12:20

@anonym_autor vlašskými orechmi si farbili vlasy ženy kedysi, len tak pre zábavku kvôli lesku na pár dni, ale to ti šediny neprekryje. Navyše to musíš mat zelené orechové šupky a tie teraz ešte nie sú

anonym_a3f90e
Včera o 12:20

skus henu - to nieje chemia a farbi

biba_18
Včera o 12:36

kučeravosť podporuje hydratácia a jej uzamknutie vo vlase. teda bambucké maslo, jojobový, arganový a kokosový olej…
farbenie neviem, vlasy si nefarbím…

hadecka39
Včera o 12:42

Tieto prirodne srandy ti vlasy nezafarbia. Kup si nejaku setrnejsiu farbu alebo tu henu. Na konceky, ked su suche, tak ostrihat a najst si nejaku kvalitnu vlasovu kozmetiku. Nie len sampon a kondicioner, ale aj masku, olej.

anonym_2e690c
Včera o 12:42
@anonym_autor

@anonym_autor to je naozaj len taký ľahký “preliv”, vlasy už tmavé chytia pekný lesk a odtieň po rôznych bylinnych odvaroch, takže používam, ale o kryti alebo trvácnosti sa nedá hovoriť

minenkaa
Včera o 12:51
@anonym_autor

@anonym_autor ale toto nie je farbenie ,ale len slabé oživenie farby ,to je presne ako farbenie vajec na veľkú noc cibuľou

anonym_cc9341
Včera o 13:14

@anonym_autor ODfarbiť na tmavohnedú?
ODfarbuje sa na svetlejší odtieň,ako máš svoje pôvodné.A to vôbec nepíšeš,že akú máš pôvodnú farbu.
Ak si chceš vlasy ZAfarbiť,a nechceš hennu ani chémiu,tak snívaj ďalej.
A šedivé už vôbec nezafarbíš nechemicky,na to niekedy zle chytá aj profi farba od kaderníčky.

anonym_0325ea
Včera o 13:40
@anonym_autor

@anonym_autor
To je blbosť parádna 😏, to ti vlasy nenafarbi a šediny neprekryje. Je to akurát bonus, pokiaľ farbia tou henou, tam sa to primiesava. Inak sa bez chémie sa uč starnúť s garanciou 🤪. Nič také čo hľadáš neexistuje. Niet zač.
Tiež som nechcela aké ani sa mi moc nechce chodiť v 45 šedivá. Tak budem vymýšľať potom s farbami 😁.

maria123
Včera o 14:04

Prírodná farba Biokap, bez chémie, už par rokov používam, ako onkopacientka si vyberať veľmi nemôžem,čisto sivá hlava.... ale maju pekne odtiene hnedej a pre kryjú sivú, ale treba farbiť častejšie, raz za 2mesiace,kecze ide o prir. Farbu, vymyva sa skôr, majú aj spray na odrasty, všetko. Mam oskusane6rokov a som spokojná, navyše krásne zjemní vlasy a osetri

autor
Včera o 14:36
@anonym_cc9341

@anonym_autor ODfarbiť na tmavohnedú?
ODfarbuje sa na svetlejší odtieň,ako máš svoje pôvodné.A to vôbec nepíšeš,že akú máš pôvodnú farbu.
Ak si chceš vlasy ZAfarbiť,a nechceš hennu ani chémiu,tak snívaj ďalej.
A šedivé už vôbec nezafarbíš nechemicky,na to niekedy zle chytá aj profi farba od kaderníčky.

@anonym_cc9341 Nadpis som dala Ako nafarbit vlasy ... a UI mi to prepisala, tak som si myslela, ze UI je chytrejsia.... No a fakt nie je 😉

autor
Včera o 14:38
@anonym_0325ea

@anonym_autor
To je blbosť parádna 😏, to ti vlasy nenafarbi a šediny neprekryje. Je to akurát bonus, pokiaľ farbia tou henou, tam sa to primiesava. Inak sa bez chémie sa uč starnúť s garanciou 🤪. Nič také čo hľadáš neexistuje. Niet zač.
Tiež som nechcela aké ani sa mi moc nechce chodiť v 45 šedivá. Tak budem vymýšľať potom s farbami 😁.

@anonym_0325ea Nechcem byt uz v 39 sediva, nemam na to odvahu, kedze som bruneta.

autor
Včera o 14:40
@maria123

Prírodná farba Biokap, bez chémie, už par rokov používam, ako onkopacientka si vyberať veľmi nemôžem,čisto sivá hlava.... ale maju pekne odtiene hnedej a pre kryjú sivú, ale treba farbiť častejšie, raz za 2mesiace,kecze ide o prir. Farbu, vymyva sa skôr, majú aj spray na odrasty, všetko. Mam oskusane6rokov a som spokojná, navyše krásne zjemní vlasy a osetri

@maria123 vdaka za ozajstnu odpoved 😊

minenkaa
Včera o 14:43
@anonym_autor

@anonym_autor ale veď to je obyčajná permanentná farba ako desiatky iných

rozculena
Včera o 17:38
@maria123

@maria123 čo je tam prírodné ??
Zloženie
Farba: Voda, kyselina stearová, lauramid mea, etanolamín, cetearylalkohol, toluén-2,5-diamín sulfát, glyceryl stearát, kyselina palmitová, glycerín, arganový olej° , hydrolyzovaný ryžový proteín, hydrolyzovaný sójový proteín, hydrolyzovaný ovos, myristylalkohol, bis-diglyceryl polyacyladipát-2, kyselina askorbová, extrakt z vŕby, tri-c14-15 alkylcitrát, c12-13 alkyllaktát, glukonát sodný, tridecylsalicylát, propylénglykol, hydrosulfit sodný, p-aminofenol, 1-naftol, 4-chlórrezorcinol, 2-metylrezorcinol, 2,4-diaminofenoxyetanol hcl, 4-amino-2-hydroxytoluén, m-aminofenol

anonym_1b4d0e
Včera o 18:06
@rozculena

@maria123 čo je tam prírodné ??
Zloženie
Farba: Voda, kyselina stearová, lauramid mea, etanolamín, cetearylalkohol, toluén-2,5-diamín sulfát, glyceryl stearát, kyselina palmitová, glycerín, arganový olej° , hydrolyzovaný ryžový proteín, hydrolyzovaný sójový proteín, hydrolyzovaný ovos, myristylalkohol, bis-diglyceryl polyacyladipát-2, kyselina askorbová, extrakt z vŕby, tri-c14-15 alkylcitrát, c12-13 alkyllaktát, glukonát sodný, tridecylsalicylát, propylénglykol, hydrosulfit sodný, p-aminofenol, 1-naftol, 4-chlórrezorcinol, 2-metylrezorcinol, 2,4-diaminofenoxyetanol hcl, 4-amino-2-hydroxytoluén, m-aminofenol

@rozculena čistá príroda, čo sa ti nezdá? 😀

maria123
Dnes o 04:59

Keď si po onko liečbe tak hľadáš možnosti pre vlasy, ako ich za farbiť šetrné, sú dve, ako som hľadala na nete, hena a prírodné farby, tak som hľadala ďalej co by nemali obsahovať a to je toto
Bez amoniaku
Bez rezorcinolu
Bez parabénov
Žiadna vôňa
Bez parafenylendiamínu

Hlavne ten posledný je mimoriadne nebezpecny
Hena u mňa neprichádzalo do úvahy, tiež nie je bez skodlivin

moonlight1210
Dnes o 05:43
@anonym_autor

@anonym_autor aj s touto farbou najprv urob test na citlivost (v laktovej jamke na ruke, alebo na kozi pod uchom), lebo to obsahuje latky, ktore mozu vyvolat alergiu.

Postupuj s nou v tomto, ako s kazdou beznou farbou z drogerie.