Odfarbenie vlasov na tmavo hnedú bez chémie, dá sa to?
Chcem zkusit si farbit vlasy nie chemiou. Hennou si farbit nechcem. Mam uz aj vela sedin. Mate realne skusenosti aj fotky pred a po ako Vam to chytlo? Farbila som si sama s amoniakom aj bez amoniaku. Vlasy mam huste, ale konceky suche. Poradite aj nieco, co podporuje kuceravost? Vdaka
@anonym_autor internet mi poradil salviu, vlasske orechy atd.
@anonym_autor vlašskými orechmi si farbili vlasy ženy kedysi, len tak pre zábavku kvôli lesku na pár dni, ale to ti šediny neprekryje. Navyše to musíš mat zelené orechové šupky a tie teraz ešte nie sú
skus henu - to nieje chemia a farbi
kučeravosť podporuje hydratácia a jej uzamknutie vo vlase. teda bambucké maslo, jojobový, arganový a kokosový olej…
farbenie neviem, vlasy si nefarbím…
Tieto prirodne srandy ti vlasy nezafarbia. Kup si nejaku setrnejsiu farbu alebo tu henu. Na konceky, ked su suche, tak ostrihat a najst si nejaku kvalitnu vlasovu kozmetiku. Nie len sampon a kondicioner, ale aj masku, olej.
@anonym_autor to je naozaj len taký ľahký “preliv”, vlasy už tmavé chytia pekný lesk a odtieň po rôznych bylinnych odvaroch, takže používam, ale o kryti alebo trvácnosti sa nedá hovoriť
@anonym_autor ale toto nie je farbenie ,ale len slabé oživenie farby ,to je presne ako farbenie vajec na veľkú noc cibuľou
@anonym_autor ODfarbiť na tmavohnedú?
ODfarbuje sa na svetlejší odtieň,ako máš svoje pôvodné.A to vôbec nepíšeš,že akú máš pôvodnú farbu.
Ak si chceš vlasy ZAfarbiť,a nechceš hennu ani chémiu,tak snívaj ďalej.
A šedivé už vôbec nezafarbíš nechemicky,na to niekedy zle chytá aj profi farba od kaderníčky.
@anonym_autor
To je blbosť parádna 😏, to ti vlasy nenafarbi a šediny neprekryje. Je to akurát bonus, pokiaľ farbia tou henou, tam sa to primiesava. Inak sa bez chémie sa uč starnúť s garanciou 🤪. Nič také čo hľadáš neexistuje. Niet zač.
Tiež som nechcela aké ani sa mi moc nechce chodiť v 45 šedivá. Tak budem vymýšľať potom s farbami 😁.
Prírodná farba Biokap, bez chémie, už par rokov používam, ako onkopacientka si vyberať veľmi nemôžem,čisto sivá hlava.... ale maju pekne odtiene hnedej a pre kryjú sivú, ale treba farbiť častejšie, raz za 2mesiace,kecze ide o prir. Farbu, vymyva sa skôr, majú aj spray na odrasty, všetko. Mam oskusane6rokov a som spokojná, navyše krásne zjemní vlasy a osetri
@anonym_autor ODfarbiť na tmavohnedú?
ODfarbuje sa na svetlejší odtieň,ako máš svoje pôvodné.A to vôbec nepíšeš,že akú máš pôvodnú farbu.
Ak si chceš vlasy ZAfarbiť,a nechceš hennu ani chémiu,tak snívaj ďalej.
A šedivé už vôbec nezafarbíš nechemicky,na to niekedy zle chytá aj profi farba od kaderníčky.
@anonym_cc9341 Nadpis som dala Ako nafarbit vlasy ... a UI mi to prepisala, tak som si myslela, ze UI je chytrejsia.... No a fakt nie je 😉
@anonym_autor
To je blbosť parádna 😏, to ti vlasy nenafarbi a šediny neprekryje. Je to akurát bonus, pokiaľ farbia tou henou, tam sa to primiesava. Inak sa bez chémie sa uč starnúť s garanciou 🤪. Nič také čo hľadáš neexistuje. Niet zač.
Tiež som nechcela aké ani sa mi moc nechce chodiť v 45 šedivá. Tak budem vymýšľať potom s farbami 😁.
@anonym_0325ea Nechcem byt uz v 39 sediva, nemam na to odvahu, kedze som bruneta.
Prírodná farba Biokap, bez chémie, už par rokov používam, ako onkopacientka si vyberať veľmi nemôžem,čisto sivá hlava.... ale maju pekne odtiene hnedej a pre kryjú sivú, ale treba farbiť častejšie, raz za 2mesiace,kecze ide o prir. Farbu, vymyva sa skôr, majú aj spray na odrasty, všetko. Mam oskusane6rokov a som spokojná, navyše krásne zjemní vlasy a osetri
@maria123 vdaka za ozajstnu odpoved 😊
@maria123 čo je tam prírodné ??
Zloženie
Farba: Voda, kyselina stearová, lauramid mea, etanolamín, cetearylalkohol, toluén-2,5-diamín sulfát, glyceryl stearát, kyselina palmitová, glycerín, arganový olej° , hydrolyzovaný ryžový proteín, hydrolyzovaný sójový proteín, hydrolyzovaný ovos, myristylalkohol, bis-diglyceryl polyacyladipát-2, kyselina askorbová, extrakt z vŕby, tri-c14-15 alkylcitrát, c12-13 alkyllaktát, glukonát sodný, tridecylsalicylát, propylénglykol, hydrosulfit sodný, p-aminofenol, 1-naftol, 4-chlórrezorcinol, 2-metylrezorcinol, 2,4-diaminofenoxyetanol hcl, 4-amino-2-hydroxytoluén, m-aminofenol
@maria123 čo je tam prírodné ??
Zloženie
Farba: Voda, kyselina stearová, lauramid mea, etanolamín, cetearylalkohol, toluén-2,5-diamín sulfát, glyceryl stearát, kyselina palmitová, glycerín, arganový olej° , hydrolyzovaný ryžový proteín, hydrolyzovaný sójový proteín, hydrolyzovaný ovos, myristylalkohol, bis-diglyceryl polyacyladipát-2, kyselina askorbová, extrakt z vŕby, tri-c14-15 alkylcitrát, c12-13 alkyllaktát, glukonát sodný, tridecylsalicylát, propylénglykol, hydrosulfit sodný, p-aminofenol, 1-naftol, 4-chlórrezorcinol, 2-metylrezorcinol, 2,4-diaminofenoxyetanol hcl, 4-amino-2-hydroxytoluén, m-aminofenol
@rozculena čistá príroda, čo sa ti nezdá? 😀
Keď si po onko liečbe tak hľadáš možnosti pre vlasy, ako ich za farbiť šetrné, sú dve, ako som hľadala na nete, hena a prírodné farby, tak som hľadala ďalej co by nemali obsahovať a to je toto
Bez amoniaku
Bez rezorcinolu
Bez parabénov
Žiadna vôňa
Bez parafenylendiamínu
Hlavne ten posledný je mimoriadne nebezpecny
Hena u mňa neprichádzalo do úvahy, tiež nie je bez skodlivin
@maria123 vdaka za ozajstnu odpoved 😊
@anonym_autor aj s touto farbou najprv urob test na citlivost (v laktovej jamke na ruke, alebo na kozi pod uchom), lebo to obsahuje latky, ktore mozu vyvolat alergiu.
Postupuj s nou v tomto, ako s kazdou beznou farbou z drogerie.

@anonym_autor a ako ich chces farbiť?