Máte skúsenosti s týmto ochranným faktorom opaľovacieho krému?
Mne by ani nevadilo,že by som sa leskla,to som ani nepostrehla,ale mňa opálilo a dosť.chodim síce veľa po vonku a aj cez obed ešte ,kým nieje tak teplo,ale toto sa mi ešte nestalo
A dostatocne mnozstvo si davas? Ja som ho mala uz parkrat a dost mi vyhovuje. Pripadne si reaplikuj cez den
A dostatocne mnozstvo si davas? Ja som ho mala uz parkrat a dost mi vyhovuje. Pripadne si reaplikuj cez den
@majlo1234 no ja myslím,že dostatočne mnozstvo,tak ako som naučená.a samozrejme ,že sa natierame častejšie ,len teda toto sa mi stalo cez obed.navecer ,keď som bola vonku som už na slnku nebola
@majlo1234 no ja myslím,že dostatočne mnozstvo,tak ako som naučená.a samozrejme ,že sa natierame častejšie ,len teda toto sa mi stalo cez obed.navecer ,keď som bola vonku som už na slnku nebola
@anonym_autor neviem no, na obed sa chran tak ci tak, ja som svetly fototyp a nemozem byt proste na slnku, ak nechcem byt spalena. A jej kedno, cim sa natieram😅

raz som ho mala, ja mam normalnu/zmiesanu plet a na mna bolo trochu mastnejsie, trochu som sa po nom leskla.. teraz mam to modre a to je top najlepsie spf ake som kedy mala 🙂