Mezoterapia tváre
Ake mate skusenosti ?? Bolelo to ? Kolko vas to priblizne stalo ??
@hildicapupu No ja som dostala podobny darcek tiez a mna to mega potesilo. Lebo sama od seba neviem, ci by som si nieco take kupila, ale sa mi zlozili na to, takze aj pre nich lepsie a ja som bola uplne happy 🙂
baby vy ste take zvedave 😀 ale uplne tomu rozumiem, tiez som presne taka ista 😀 no nepriamo sme sa na to akoze este opytali, ci by to bolo ok, ci by to chcela a tak. tak sme kupili darcekovy poukaz a potesila sa! co som velmi rada, lebo do poslednej chvile som mala obavy. ale dobre je to, aj sa uz objednala, tak som zvedava na vysledok. to potom zreferujem.
@hildicapupu To mám radosť. A kedy sa tam chystá?
@hildicapupu A ona má presne čo za problémy? Lebo som čítala, že aj keď niekoho trápi seborea, že s tým to vie tiež pomôcť. Tak reku, že čo má ona vlastne za problémy, alebo je tak celkovo len nespokojná s vlasmi?
@eru331 Mna skor prekvapilo to, ze aj ked mas zavcasu sediny, sedive vlasy, tak aj to sa da tymto riesit. Neviem, ako to funguje, ze na akom principe, ale je to zaujimave, ze aj s tymto sa da nieco robit. A nie si odkazana len na farbenie vlasov.
Mna to bolelo strasne.Tvar sa jemne rozjasnila,ale efekt nebol taky aby som toto utrpenie bola ochotna este raz podstupit.
@eru331 toto nie, skor take tie vseobecne problemy, tak by som to nazvala. ze riedke vlasy, a stale aj tak padaju. ked to konecne zacalo vyzerat nadejne, ze nasla nejaky sampon a pripravky, co jej robili dobre, tak po case to bolo zase o tom istom. aj parochnu si uz kupila, aj to skusala. ale teda ta mezoterapia sa osvedcila najlepsie.
@hildicapupu Takže už bola? A čo teda? Aký je výsledok? Nemáte nejaké porovnanie?

@hildicapupu Ako si pochodila s tymto navrhom na darcek? Predpokladam, ze dotycna suhlasi s nim. Ak nie, ja ho rada prijmem 😀