Môže strihanie končekov vlasov podporiť ich rast?
Lebo mne vobec vlasy nerastu.ako.malu.ma strihalii na kratko. Moze byt aj to príčina? A mama hovorí ze tie konceky treba strihat. Viete prosim co by mohlo pomoct?
Určite strihanie vlasov nemá vplyv na rýchlosť ich rastu.Vlasy rastu konštantne rýchlo celý život.Nemas náhodou kučeravé vlasy? Lebo ja mám a áno trvá dlho kým nárastu,lebo síce rastú ale zároveň sa točia a vždy sú na pohľad kratšie ako v skutocnosti
@terezkaarthuramax myslis ze korienky pocuju plac koncekov ked ich strihaju a tak sa boja pohnut?
@really8 😂😂😂
@doriiis su len zvlnene.
@terezkaarthuramax Praveze vlas rastie, rastie az dosiahne take svoje maximum a potom uz sa mu nechce rast a koncek je tenky a oslabeny. Skor mam skusenost u deti, ze po zastrihnuti koncekov potom tie vlasy na pohlad zhustli a poskocili v raste...
Mna moja mama do 11 rokov strihala nakratko, v kombinacii s chalanskym oblecenim po bratrancoch sa ma v skole pytali, ci som dievca alebo chlapec. Potom som sa vzburila... v dospelosti popri detoch som ich proste nechala rast a narastli az po pas. Takze moja skusenost je, ze to nevadi.
Musis strihat priamo umerne tomu rastu.ak budes strihat rychlejsie ako stihnu dorast bude to vyzerat ze nerastu
lamu sa ti konce. chce to lepsiu starostlivost. si nafarbi vlasy a udis ako ti rastu na odrastoch ked neveris. problem su konce.
To máš ako nechty, niekomu rastú rýchlejšie, niekomu pomalšie. Niekto ich má od prírody pevnejšie, nelámavé, druhý krehké a štiepivé. A to, že striháš končeky nechtov, tiež neovplyvňuje ich rast 🙂 Rovnaká rovnica platí pre vlasy.

@terezkaarthuramax vlasy rastú, najskôr sa však aj hneď lámu konce a preto vyzerajú ako keby nerástli. Pripadne môžu rásť pomalšie. S tým ako ťa strihali v detstve to nemá nič spoločné. Rieš to akú máš životosprávu a starostlivosť o vlasy teraz