Must have v lekárničke pri aftoch
Ahoj, čo je pre vas must have pri deťoch ak maju afty ? Nie nejako pravidelne, ale ak uz sa objavia tak čo je dobre mať doma. Ďakujem
cesnak s masťou z husaciny a jarabiny
Ja mám ako prvú pomoc doma Tantum verde + B vitamín ... odskúšaný mám aj Cannadent, tiež super.
@honey666
Tinktrúra gingivalis, toto je úžasná vodička na afty, herpes, kútiky. Do druhého dňa mi zmizne skoro všetko(herpes nemám tak neviem povedať). Toto nás zachránilo keď sme trpeli 3 mesiace kutikmi s snúbencom. Ale aj neteriam to dávali takže kľudne aj deťom.
@honey666 vyplachovať ústa roztokom vody s lyžičkou sódy bikarbóny, znižuje kyslosť v ústach a urýchľuje hojenie + potierať afty 3% peroxidom vodíka, probiotika, železo, ak sa opakujú často, spraviť test na helikobaktera... obmedziť cukor a lepok.
@anonym_d98dcb nam S tym ako detom riesili afty. Takze asi nam tym velmi nepomohli.
@kiki68 nemýlis si to s niečim iným? Toto vám určite do úst nedávali
@anonym_d98dcb nam S tym ako detom riesili afty. Takze asi nam tym velmi nepomohli.
@kiki68 fialkasto-hneda je tinktura gingivalis. Na afty super, ale velmi stipe.
@kiki68 fialkasto-hneda je tinktura gingivalis. Na afty super, ale velmi stipe.
@simsalabim takze toto bolo to z detstva
@simsalabim takze toto bolo to z detstva
@kiki68 myslim, ze ano. Za sociku jedina vec na afty. Dostat ju aj dnes. https://www.lekaren-bratislava.sk/p/tinctura-gi...
u nás sa na afty najlepšie osvedčil neocid ústny gél (ten obsahuje antibakteriálnu zložku), predtým som skúšala Mundisal či Calgel ale tie nefungovali, výhodou pri neocid je, že je voľne dostupný, nepotrebuješ recept
u nás sa na afty najlepšie osvedčil neocid ústny gél (ten obsahuje antibakteriálnu zložku), predtým som skúšala Mundisal či Calgel ale tie nefungovali, výhodou pri neocid je, že je voľne dostupný, nepotrebuješ recept
@anonym_ec8132 tento neocid gel kupujem aj ja, ja ho s nami beriem aj na kazdu dovolenku 🙂

Hypermangan?