icon

Najlepší krém na ruky

5. nov 2025
ivik4
5. nov 2025

Muz mi nahodne kupil raz tento a odvtedy iny nepouzivam, nic lepsie som za cele roky nemala
Ma taku gelovu konzistenciu

anonym_be0073
5. nov 2025

Ahojte, prosím vás ktorý krém na ruky je pre vás najlepší? Ďakujem za vaše reakcie

ahyt
5. nov 2025

Mixa

antonka
5. nov 2025

Krém na ruky z Justu🩷 s harmančekom, alebo nechtikový či san aktiv na zimu za mňa top

ceresnicka111
5. nov 2025

Flexitol balzam na ruky, krásne sa vstrebe a ruky mam po ňom jemné

anonym_94e306
5. nov 2025

Podla mna toto. V zime mam strasne dopraskane prsty. Skusala som fakt vsetko mozne. Tieto dve veci funguju super

ivana11155
5. nov 2025

@anonym_autor bioderma atoderm a modra indulona

diewcatqoo
5. nov 2025

Kazdu zimu mam suche a dopraskane ruky. Skusila som vsetky z tu vymenovanych a este mnohe ine. Nic z toho mi nepomohlo. Pomohol mi jedine Purelan. Cisty lanolin, ktory sa pouziva na popraskane bradavky pri kojeni. Je to hnusne mastne.

autor
5. nov 2025

Môžem poprosiť @admin aby mi vrátili názov témy na pôvodný? Tento nevystihuje to, na čo som sa pýtala. Ďakujem.

autor
5. nov 2025
@ivana11155

@anonym_autor bioderma atoderm a modra indulona

@ivana11155 modrá indulona je príšerne mastná a hutná, ako s tým fungujes cez den?

autor
5. nov 2025
@anonym_autor

Môžem poprosiť @admin aby mi vrátili názov témy na pôvodný? Tento nevystihuje to, na čo som sa pýtala. Ďakujem.

@anonym_autor ja som totiž potrebovala vedieť prečo. @admin

ivana11155
5. nov 2025
@anonym_autor

@ivana11155 modrá indulona je príšerne mastná a hutná, ako s tým fungujes cez den?

@anonym_autor cez den ju nepouzivam, len na noc, cez den mam bioderma atoderm-ten sa rychlo vstrebe a ruky su krasne hydratovane

kika2079
5. nov 2025

@anonym_autor toto je dosť subjektívne na rôzne typy pokožky sedia rôzne krémy niekto nemá rád mastné ruky niekomu sa aj mastný rýchlo vstrebe co som v pozorovala tak indulona hojivy krém s bylinkami, neutrogena modrá aj červená, a červený a zelený garnier tiež dermacol

thereisabear
5. nov 2025

Mne v zime pomáha jedine flexitol.

zara3
5. nov 2025

Ja mam velmi citlivu pokožku, už nejaku dobu si nekupujem tolko kremov ako kedysi. Pre mna je naj kokosovy a rozmarynovy olej. Krasne voniaju a pokozka zostane cely den hydratovana. Su to aj antibakterialne oleje, takže super na akne a vyrazky, suchu pokožku, ci pleseň. Taktiež som mala velmi zničené vlasy, ostrihala som sa na mikádo pred tromi rokmi, a koli týmto ojelom a tiež tea tree mi narástli už ku bokom. A sú zdravé, niesu suché a ani kondicionér nemusim pouzivat, pretoze som si tie oleje namiešala do fľaštičky a postriekavam si vlasy po umytí vlasov.
Nepouzivam zbytočne chemikálie, a nefenujem a nezehlim si často vlasy. Kazdopadne na pokožku super dievčence🙂

sovica
5. nov 2025

Autorka, aký bol pôvodný názov témy a čo chceš vedieť?

zirafienka
6. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja som totiž potrebovala vedieť prečo. @admin

@anonym_autor prečo sa @admin stále vŕta v názve otázky. Nikto ich o to nežiada. Potom to zmení celý obsah a tému. Pritom otázka bola jasná.

autor
6. nov 2025
@ivik4

Muz mi nahodne kupil raz tento a odvtedy iny nepouzivam, nic lepsie som za cele roky nemala
Ma taku gelovu konzistenciu

@ivik4 Glycerin zvykne nechavat na rukach taky klzky povrch, nevadi ti to?

autor
6. nov 2025
@sovica

Autorka, aký bol pôvodný názov témy a čo chceš vedieť?

@anonym_94e306 nie su mastne, ci nenechavaju film?

@sovica Chcela som hlavne vediet, preco niekto voli taky krem, aky voli, lebo niekto potrebuje zahojit ranky, niekto ruky hydratovat, niekto potrebuje zvlhcit a zvlacnit a zaroven, aby mohol dalej rukami pracovat a nemal dochytanu celu klavesnicu a pod.
Na nazov temy, aky krem je najlepsi, dostanem odpoved, ze tento a tento.

autor
6. nov 2025

Nazov temy ze najlepsi krem na ruky je s prepacenim ako otazka alebo zadanie pre skolkarov.

autor
6. nov 2025

A takych je tu uz dost, takychto tem, to by som si ich precitala. Aj som si niektore.

autor
6. nov 2025
@zirafienka

@anonym_autor prečo sa @admin stále vŕta v názve otázky. Nikto ich o to nežiada. Potom to zmení celý obsah a tému. Pritom otázka bola jasná.

@zirafienka Keby to aspon robili dobre.... lebo ja uznam, ze nie som ziaden spisovatel. Ale toto bolo jasne, jednoduche, jednoznacne.

monny222
8. nov 2025

ja som sa posledne obdobie zamilovala do Slezoveho z Justu, krasne vonia, je osetrujuci.. vyssie spominany harmancekovy z justu nechava aj taky film na rukach (nie mastny)

mucikah
20. nov 2025

Mary Kay krém na ruky majú viac druhov s vôňou aj bez pre citlivú pokožku.Mne pomohol na ekzém .nieje mastný a ani po umytí rúk si netreba kremovat ruky.

autor
29. nov 2025
@kika2079

@anonym_autor toto je dosť subjektívne na rôzne typy pokožky sedia rôzne krémy niekto nemá rád mastné ruky niekomu sa aj mastný rýchlo vstrebe co som v pozorovala tak indulona hojivy krém s bylinkami, neutrogena modrá aj červená, a červený a zelený garnier tiež dermacol

@kika2079 Ktora je ta bylinkova indulona? Nenasla som, Dakujem

autor
29. nov 2025
@anonym_94e306

Podla mna toto. V zime mam strasne dopraskane prsty. Skusala som fakt vsetko mozne. Tieto dve veci funguju super

@anonym_94e306 Aka je prosim ta Balea? Lebo maju dobre vyrobky, ale teda niektore vonaju nevabne.

anonym_94e306
29. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_94e306 Aka je prosim ta Balea? Lebo maju dobre vyrobky, ale teda niektore vonaju nevabne.

Ja som s nou spokojna, vona ok
@anonym_autor

anega79
29. nov 2025

od dr maxa mast s vitaminom a, ale pouzivam to len na noc, cez den neutrogena

kika2079
29. nov 2025
@anonym_autor

@kika2079 Ktora je ta bylinkova indulona? Nenasla som, Dakujem

@anonym_autor

autor
30. nov 2025
@kika2079

@anonym_autor

@kika2079 Ano su fajn obe, mam ich doma.