Najlepší krém na ruky
Ahojte, prosím vás ktorý krém na ruky je pre vás najlepší? Ďakujem za vaše reakcie
Mixa
Krém na ruky z Justu🩷 s harmančekom, alebo nechtikový či san aktiv na zimu za mňa top
Flexitol balzam na ruky, krásne sa vstrebe a ruky mam po ňom jemné
@anonym_autor bioderma atoderm a modra indulona
Kazdu zimu mam suche a dopraskane ruky. Skusila som vsetky z tu vymenovanych a este mnohe ine. Nic z toho mi nepomohlo. Pomohol mi jedine Purelan. Cisty lanolin, ktory sa pouziva na popraskane bradavky pri kojeni. Je to hnusne mastne.
Môžem poprosiť @admin aby mi vrátili názov témy na pôvodný? Tento nevystihuje to, na čo som sa pýtala. Ďakujem.
@anonym_autor bioderma atoderm a modra indulona
@ivana11155 modrá indulona je príšerne mastná a hutná, ako s tým fungujes cez den?
@ivana11155 modrá indulona je príšerne mastná a hutná, ako s tým fungujes cez den?
@anonym_autor cez den ju nepouzivam, len na noc, cez den mam bioderma atoderm-ten sa rychlo vstrebe a ruky su krasne hydratovane
@anonym_autor toto je dosť subjektívne na rôzne typy pokožky sedia rôzne krémy niekto nemá rád mastné ruky niekomu sa aj mastný rýchlo vstrebe co som v pozorovala tak indulona hojivy krém s bylinkami, neutrogena modrá aj červená, a červený a zelený garnier tiež dermacol
Mne v zime pomáha jedine flexitol.
Ja mam velmi citlivu pokožku, už nejaku dobu si nekupujem tolko kremov ako kedysi. Pre mna je naj kokosovy a rozmarynovy olej. Krasne voniaju a pokozka zostane cely den hydratovana. Su to aj antibakterialne oleje, takže super na akne a vyrazky, suchu pokožku, ci pleseň. Taktiež som mala velmi zničené vlasy, ostrihala som sa na mikádo pred tromi rokmi, a koli týmto ojelom a tiež tea tree mi narástli už ku bokom. A sú zdravé, niesu suché a ani kondicionér nemusim pouzivat, pretoze som si tie oleje namiešala do fľaštičky a postriekavam si vlasy po umytí vlasov.
Nepouzivam zbytočne chemikálie, a nefenujem a nezehlim si často vlasy. Kazdopadne na pokožku super dievčence🙂
Autorka, aký bol pôvodný názov témy a čo chceš vedieť?
Muz mi nahodne kupil raz tento a odvtedy iny nepouzivam, nic lepsie som za cele roky nemala
Ma taku gelovu konzistenciu
@ivik4 Glycerin zvykne nechavat na rukach taky klzky povrch, nevadi ti to?
Autorka, aký bol pôvodný názov témy a čo chceš vedieť?
@anonym_94e306 nie su mastne, ci nenechavaju film?
@sovica Chcela som hlavne vediet, preco niekto voli taky krem, aky voli, lebo niekto potrebuje zahojit ranky, niekto ruky hydratovat, niekto potrebuje zvlhcit a zvlacnit a zaroven, aby mohol dalej rukami pracovat a nemal dochytanu celu klavesnicu a pod.
Na nazov temy, aky krem je najlepsi, dostanem odpoved, ze tento a tento.
Nazov temy ze najlepsi krem na ruky je s prepacenim ako otazka alebo zadanie pre skolkarov.
A takych je tu uz dost, takychto tem, to by som si ich precitala. Aj som si niektore.
@anonym_autor prečo sa @admin stále vŕta v názve otázky. Nikto ich o to nežiada. Potom to zmení celý obsah a tému. Pritom otázka bola jasná.
@zirafienka Keby to aspon robili dobre.... lebo ja uznam, ze nie som ziaden spisovatel. Ale toto bolo jasne, jednoduche, jednoznacne.
ja som sa posledne obdobie zamilovala do Slezoveho z Justu, krasne vonia, je osetrujuci.. vyssie spominany harmancekovy z justu nechava aj taky film na rukach (nie mastny)
Mary Kay krém na ruky majú viac druhov s vôňou aj bez pre citlivú pokožku.Mne pomohol na ekzém .nieje mastný a ani po umytí rúk si netreba kremovat ruky.
@anonym_autor toto je dosť subjektívne na rôzne typy pokožky sedia rôzne krémy niekto nemá rád mastné ruky niekomu sa aj mastný rýchlo vstrebe co som v pozorovala tak indulona hojivy krém s bylinkami, neutrogena modrá aj červená, a červený a zelený garnier tiež dermacol
@kika2079 Ktora je ta bylinkova indulona? Nenasla som, Dakujem
Podla mna toto. V zime mam strasne dopraskane prsty. Skusala som fakt vsetko mozne. Tieto dve veci funguju super
@anonym_94e306 Aka je prosim ta Balea? Lebo maju dobre vyrobky, ale teda niektore vonaju nevabne.
@anonym_94e306 Aka je prosim ta Balea? Lebo maju dobre vyrobky, ale teda niektore vonaju nevabne.
Ja som s nou spokojna, vona ok
@anonym_autor
od dr maxa mast s vitaminom a, ale pouzivam to len na noc, cez den neutrogena

Muz mi nahodne kupil raz tento a odvtedy iny nepouzivam, nic lepsie som za cele roky nemala
Ma taku gelovu konzistenciu