icon

Najlepší šampón na prvé šedivé vlasy

defulik
3. júl 2025

Dievcata mam po bokoch prve sedive vlasy, mam 40 rokov , nikdy som si vlasy nefarbila. Mam tmavohnede. Mate skusenosti s niecim setrnejsim ako je farba? Dakujem za radu

mandzula
3. júl 2025

Skus rastlinne farby, napr. Khadi.

modrousko
3. júl 2025

@defulik ja som na tom rovnako ako ty...nikdy som sa nefarbila, počula som o sampone,kt.obnovuje prirodzenú farbu vlasov, smie sa používať len na nefarbene vlasy ( ktoré neboli predtým farbené) ...mám ho doma, no ešte neodskusany...

modrousko
3. júl 2025
@modrousko

@defulik ja som na tom rovnako ako ty...nikdy som sa nefarbila, počula som o sampone,kt.obnovuje prirodzenú farbu vlasov, smie sa používať len na nefarbene vlasy ( ktoré neboli predtým farbené) ...mám ho doma, no ešte neodskusany...

@modrousko mal by to byť Reparex

defulik
autor
3. júl 2025
@modrousko

@modrousko mal by to byť Reparex

@modrousko ahoj, dakujem, skusim ci obnovi farbu😀

andreakotesova
3. júl 2025
@modrousko

@modrousko nefunguje. A ani Plantur.

mandzula
3. júl 2025
@andreakotesova

@modrousko nefunguje. A ani Plantur.

@andreakotesova Plantur som skusala a je to riadna hlupost.

andreakotesova
3. júl 2025
@mandzula

@andreakotesova Plantur som skusala a je to riadna hlupost.

@mandzula Reparex je to isté.

oceanahory
3. júl 2025

@defulik Pouzivam Herbatint farbu, som nadmieru spokojna uz roky.

nyusika
3. júl 2025

skuste sa zamysliet a potom mi napiste, ako nieco obnovi zmiznuty pigment z vlasu...ale seriozne

1angelika
3. júl 2025
@modrousko

@modrousko veď to vyrastajú vlasy už šedivé z hlavy ako môže šampón obnoviť farbu? To nemá žiadnu logiku ...

mandzula
Autor odpoveď zmazal
defulik
autor
3. júl 2025

dakujem za rady dievcata

defulik
autor
3. júl 2025

taketo ich mam, riesili by ste to?

pljanka
7. júl 2025