icon

Najlepšie imitácie parfumov s dlhou výdržou

6. feb 2024

Hľadám najlepšie imitácie parfumov, hlavne aby bola dobrá výdrž. Poraďte stránku. Ďakujem.

Strana
z2
wishes
6. feb 2024

krasnevone.sk

medda_beda
6. feb 2024

Krasne vone maju na heureke priserne recenzie.
Ja som mala z Lux parfem.

xsimonkax
6. feb 2024

Parfemplus jednoznačne
.... napr. bacarat je na nerozoznanie od originálu 😉

autor
6. feb 2024

@xsimonkax a s vydrzou je to ako?

liusa82
6. feb 2024

pozri https://www.neness.sk/ také do kabelky 30 ml.Aj dlhá výdrž a necítiť ani alkohol.S tými krásnymi vôňami majú baby tuto pravdu.Nevydržia ani prd poslednú dobu.Volakedy som ich zastávala ale kvalita išla riadne dole.Ešte aj La rive sú fajn niektoré.Ale najviac spokojná som s tými neneskami.Momentálne mám odtial gucci rush a na nerozoznane od originálu a výdrž ešte aj na druhý deň z vlasov som cítila

katka_reies346
6. feb 2024

https://parizske.sk/ ja som si odtiaľto objednávala na odporúčanie od kamošky a majú skvelé vôňe, mne vydrží aj 8 hodín tak, že ju ešte cítim ja, no aj keď si na ne nos zvykne, tak kolegyne alebo kamarátky ešte cítia :D čiže to bude aj viac ako 8 hodín...

koniarova
6. feb 2024

ZARA

bubbiik
6. feb 2024

ESSENS, dlhá výdrž a prijateľná cena, pokiaľ by si chcela, viem ťa registrovať a môžeš nakupovať samozrejme všetko dôležité ti v správe napíšem ak by si mala záujem

manushka
6. feb 2024

frenchperfumes.sk

tibor79
6. feb 2024

Parfemplus

tibor79
6. feb 2024

@manushka ja mám odtiaľ imitaciu YSL Elle, ale teda od orig.ďaleko😕

fiafia
6. feb 2024

Skúšala som krásne vône. Mam odtiaľ dosť vzoriek je jednu 100ml voňavku. Vzorky sú 50 na 50. A ta voňavku je vysloveny cinan a vonia 5 minút teda skôr smrdí 5 minút 😂

manushka
6. feb 2024

@tibor79 asi veľa závisí od toho aká vôňa, niektoré sa podobajú viac, iné menej. Ale najlepšie kúpiť original 🤔 aspoň podľa mna, napodobeniny sa nikdy nevyrovnajú originálu..a to som skúsila aj essens a ani tie sa nepodobajú tak ako by som chcela..

xsimonkax
6. feb 2024

Celý deň.

iv007
6. feb 2024

@koniarova vies poradit ktore zo Zary su dobre?

zpohodliadomova
6. feb 2024

Odporúčam z vlastných skúseností vyskúšať parfumované vody Global Cosmetics. Tiež majú také kabelkové 33ml verzie a čo sa týka výdrže, vôňu som cítil ešte aj na druhý deň. Mal som od nich už alternatívu Bacarrat a Tom Ford Lost Cherry. http://www.zpohodliadomova.sk/kategoria/kozmeti...

autor
7. feb 2024

@manushka máš osobnú skúsenosť ? Aká je výdrž ?

manushka
7. feb 2024

Mám doma viac ks, a tie čo mám sú super..

medda_beda
4. máj 2024

Pridávam aktuálnu skúsenosť z krasnevone.
Nedala som na recenzie, kúpila som si odtiaľ vôňu a musím povedať, že to vonia dobre a aj na druhý deň ju cítim z oblečenia keď dávam prať.
Manželovi som objednala tiež a viem ako vonia oroginál a nevidím rozdiel.

eva_kovac
5. jan 2025

Skus https://www.zazracnevone.sk/ predavaju parfemy YODEYMA, co su zatial najlepsie z tych, ktore som skusala.

koniarova
5. jan 2025

@iv007 ja mám momentálne tieto. Tá druhá je mužská, ale mne sa páči.

adiqe88
16. jan 2025

@koniarova prosím kde sa dajú objednať zara parfemy? Ďakujem

adiqe88
17. jan 2025

@koniarova ďakujem, len škoda, že tam nie sú všetky

koniarova
17. jan 2025

@adiqe88 áno, to je škoda. Zaru mám ďaleko.

oblecenie99
17. jan 2025

@eva_kovac Ja mám od nich jednu vôňu, ale podľa mňa sa originálu ani neobtrela 🫤 ani vzorka, ktorú mi dali ako darcek.

Osobne už ľutujem, že som do toho išla, lebo tie napodobneniny ani nie sú nejak extra lacné. Kebyze už mám dať okolo 35 až 40 eur za vôňu, radšej si vyberiem menej fancy značku nabudúce, a bude to originál.

koniarova
17. jan 2025

@oblecenie99 za mňa tiež vyhodené peniaze.

veronikakancir
14. feb 2025

Ahoj. Urcite nie krasne vone. Ano, reklamu maju riadnu, ale vydrz slaba. Po case od otvorenia sa vone menia(nie k lepsiemu). Issoria: silny alkoholovy oder na zaciatku, cez ktory sa neviem preniest. FM parfemy: slusna vydrz, ale parfemy naozaj len imituju-nie su totožné s originalmi a taktiez yodeyma. U nich uz aj vyssia cena, takze to si uz vzdy priplatim za original. No a teraz k mojmu favoritovi. Je to stranka, na ktoru som v zivote nevidela reklamu id ziadnej influencerky a predsa ak si nemozem dovolit Chanel, tak kupujem tam. Parfen. Sk. Jednoduchy robustny flakon s dobrou strickou, vone za mna identicke s originalmi(teda aspon na 90%).vydrz uzasna ci telo ci oblecenie, ludia sa na vone pytaju. Cenovo 100ml 24€,50ml 16€.maju aj cestovne bal. 20ml a vzorky. Dufam, ze som pomohla. Papa

eva_kovac
29. mar 2025

@oblecenie99 Ano tiez som mala vonu, ktora sa sa mi od nich nepacila, je to velmi individualne, ale napriklad kopia Chloe je dokonala a objavila som aj uplne nove vone ktore sa mi pacia a nepoznala som ich predtym. A za mna teda maju ovela lepsiu vydrz ako ine kopie, ktore som skusala. Takze nestaci skusit len jednu vonu a odpisat ich uplne. Oproti originalu stale usetrim vela penazi.

Strana
z2