icon

Najlepšie stránky na nákup clip in vlasov

25. okt 2025

Ahojte. Dávnejšie pred tehotenstvom som nosila clip in zo stránky nanicvlasy.
Chcela by som si kúpiť opäť na zahustenie clipy. Je aj nejaká iná spoľahlivá stránka okrem tejto ? S ktorou máte skúsenosti ?

Prosím len odpoved k téme. Ďakujem

janka_lukacova
25. máj 2026

Ja som po pár zlých skúsenostiach nakoniec objavila clipinhair a som nadmieru spokojná 🙂 Úprimne ma prekvapilo, že tie vlasy nevyzerajú umelo a aj po viacerých noseniach si stále držia rovnakú kvalitu. Majú veľký výber odtieňov a mega rýchle doručenie, takže za mňa spĺňajú všetko, čo potrebujem 👍

anonym_a0b21e
25. máj 2026

@anonym_autor ja som spokojná s nanič vlasy

anonym_a0b21e
25. máj 2026
@janka_lukacova

Ja som po pár zlých skúsenostiach nakoniec objavila clipinhair a som nadmieru spokojná 🙂 Úprimne ma prekvapilo, že tie vlasy nevyzerajú umelo a aj po viacerých noseniach si stále držia rovnakú kvalitu. Majú veľký výber odtieňov a mega rýchle doručenie, takže za mňa spĺňajú všetko, čo potrebujem 👍

@janka_lukacova nanicvlasy su pravé vlasy, nie umelé

weronika171717
25. máj 2026

Aj ja som spokojná s nanicvlasy. A majiteľka dokáže podľa fotky vlasov odporučiť presne rovnaký odtieň vlasov z jej stranky. Je veľmi milá.

janka_lukacova
25. jún 2026
@anonym_a0b21e

@janka_lukacova nanicvlasy su pravé vlasy, nie umelé

@anonym_a0b21e Áno, síce nie sú umelé, ale aj pravé ľudské vlasy môžu niekedy pôsobiť neprirodzene. Najmä ak sa netrafí správny odtieň alebo štruktúra. Ver mi, už som to párkrát videla. Práve preto vyzdvihujem široký výber odtieňov a to, že si človek vie nájsť čo najlepší match k svojim vlasom. Potom výsledok vyzerá tak ako má.