Najlepšie vitamíny na podporu rastu vlasov
Ahojte. V poslednej dobe sa mi dosť preriedili vlasy ( mám 23). Ako malá som mala vždy husté vlasy. Vedeli by ste mi poradiť nejaké vitamíny? Alebo po čom vám začali lepšie rast vlasy?
@barborkabar ja som si vedoma, z coho sa to dialo, ale to az tak odstupom casu, ked som si tak zacala uvedomovat, ze vlastne som vkuse v strese 🙈 niektorym zenam sa to udeje napriklad aj pocas tehotenstva, to ale moj pripad nie je, kedze deti nemam. no ale nemyslela som si, ze pridem o tolko vlasov v podstate len preto, ze mam nejake tazsie obdobie, to fakt zamrzi...
@mazisika ja som si najskôr vôbec neuvedomovala, že je to také množstvo, až keď to už trvalo dlhšie. Stres má veľký vplyv na hádam všetko, čo sa tela týka, ale je taký ten tichý ničiteľ. Ako si na to prišla, že to máš z toho?
Už mám len zopár tabletiek z tohto balenia, chystám sa na tretie. Ja hádam ani nepoznám nikoho, komu by vlasy nepadali, ale mne teda padali extrémne. 🙈 Tak ale som rada, že som našla niečo, čo aj funguje, nielen niečo, za čo človek vyhadzuje peniaze. Tých som už minula neúrekom, ani zrátať to takto spätne neviem.
Jeeee, ja ich mam tiez doma, ale uzila som zatial len par tabletiek, este som s tym len zacala. Tak som zvedava, ci sa osvedcia.
@samskia Áno, môžeš, ale tak ideálne je užívať ich tie tri mesiace 🙂 To väčšinou tak býva, za menej asi žiadne výsledky nestihneš spozorovať.
@tumira Klasické tabletky, nežujú sa 🙂
@mimisram Super, len buď trpezlivá, neuvidíš rozdiel po týždni. Lebo niektoré baby by chceli všetko hneď a keď majú pocit, že to nefunguje od začiatku, tak sa na to vykašlú. 🙂
@mazisika 😂 ja by som bola najradšej, keby po jednej tabletke mám hrivu, ale to asi tak nebude fungovať.
To veru nie, treba byť trpezlivý. Ale tak to máš pri všetkom, nedá sa proste všetko hneď. 🙂 Áno, život by bol krajší a jednoduchší, ale pre krásu sa trpí 😀 A čaká.
@szuchta trpezlivosť nie je veľmi moja silná stránka, ale tak keď si to zaradím do dennej rutiny, tak to hádam zvládnem. Mne je jasné, že dôležitá je v takýchto veciach pravidelnosť a výdrž 😉
Ja iberiem už tretie balenie a všetko ok. Hlavne vidím veľa nových baby vlasov okolo čela a v kútoch, čo som predtým nemala. Nie je to zo dňa na deň, prvé zmeny som si všimla asi po 6–8 týždňoch. Čo sa týka dĺžky užívania – bežne sa odporúča kúra na 3 mesiace a potom pauza. Niektoré baby ich berú dlhodobo, ale s prestávkami, napríklad 3 mesiace brať, mesiac pauza. Predsa len sú to doplnky výživy a telo si má vedieť fungovať aj bez nich. Ja osobne plánujem po troch mesiacoch pauzu a uvidím, či sa stav udrží. 🙂
Určite ale platí, že bez pravidelnosti to nemá zmysel. A tiež som si strážila stravu – viac bielkovín, orechy, vajíčka. Myslím, že kombinácia robí veľa. 🙂
Ja si myslím, že keď už niekoho trápi niečo takéto, tak proste vydrží 🙂 Veľa ľudí podobné veci rieši dlhé roky.
@silvusias Áno, ale tak aj ja teraz užívam ten Vitahair napríklad a plánujem si dať na chvíľu pauzu, lebo nič by sa nemalo brať úplne vkuse bez prestávky, to je jasné. Dosť mi pomohol a videla som to už po krátkej dobe, takže verím, že to, čo teraz na hlave mám, tam aj zostane 😀
Najdôležitejšia je pravidelnosť, ale treba dodržať dávkovanie a denné povolené maximálne množstvá 😉
@wokokoza pokiaľ ideš presne podľa odporúčaní, potom vidíš aj ten výsledok taký, aký má byť. Kedy ich začneš znova užívať?
@mazisika No mne Vitahair pomohol hlavne v tom, aby mi konečne prestali vlasy padať, lebo u mňa to bolo katastrofálne, bola som z toho už zúfalá, pri umývaní mi normálne zostávali v dlani celé pramene...Ale to bol aj strach, lebo som netušila, aký problém v tom vlastne je, či náhodou nemám nejaký zdravotný problém alebo čo, ale toto sa mi našťastie nepotvrdilo...

@szuchta to je prvé, čo asi každú z nás napadne, ak začneme strácať veľa vlasov. Je to taká bezmocnosť, nevieš, čo sa deje a kedy to skončí. Aj ty si to tak mala?