icon

Naučím sa sama robiť gélové nechty?

juliacenc
31. mar 2025

Ahojte. Chcem si kupit komplet sadu vsetko co k tomu treba. Myslite ze sa to naucim sama, alebo je nutne absolvovat nejaky kurz ako tie nechty pekne spravit. Chcem to len pre seba, aby som si spravila gelove nechty.

Strana
z2
sono2
1. apr 2025
ysseba
1. apr 2025

@sono2 napisem vecer ked budem mat viac casu ☺️

sono2
1. apr 2025

@ysseba jasne

evvkaa
5. apr 2025

Naucis sa ja som tiez zacinala gellakom len tam vzdy ked robis na novo prebrusujes cely necht a to som nechcela pri gelovych vzdy pri doplnani prebrusujes hlavne tu novu cast nechtu,teraz je super ze su dualky k tomu polygely alebo acryl gely s tymi nic nezateka len musis davat pozor ako si tie nechtiky robis a co na ne davas určite nie z ciny radsej si trosku priplatit ako som tu citala odporucali ti claresu je to dobra stredna cesta ja ju pouzivam tiez

zuzanka1390
9. apr 2025

@juliacenc Ahoj🙂. Ja som sa naucila len podla youtube. Vsetko som objednavala z aspira.sk a ak mozem odporucit,tak zacinaj s polygelom. Lepsie a rychlejsie sa s nim pracuje,nieje taky tekuty ako klasicky gel. Skoda,ze ja som to nevedela skor,tolko nervov by som si usetrila😅. Vela trpezlivosti prajem🫶

juliacenc
autor
10. apr 2025

@zuzanka1390 ahoj akurat som vcera vecer objednala 😀 a samozrejme nie polygel 😀😭
Objednavala som s enii nails tak uvidime ked nie tak 70€ v prdeli

zuzanka1390
10. apr 2025

@juliacenc to vobec nevadi😉. Kupis ked spotrebujes ten,ktory si si objednala. Len ovela lepsie sa pracuje s polygelom a nezateka do koziciek. Ja som do toho dala uz asi cca 280€,ale nelutujem. Dobry relax pri tom a prvy krat som ich hadam aj styri hodiny robila,ale na sablonu nie na typy😅. A aj lavu s pravou sa naucis casom v pohode,chce to len cas. No potom aj brusku si kup poriadnu,lebo ta co je v tom startovacom baliku je na ***. Ved uvidis🙂

juliacenc
autor
10. apr 2025

@zuzanka1390 dakujem za tipy 😉

Strana
z2