icon

Názor na vlasovú kozmetiku K18 a Olaplex

19. máj 2025

Máte skúsenosti s týmito značkami?

Strana
z2
reisi
19. máj 2025

Olaplex som pouzivala 3 roky a teraz ficim na K18, sampon, maska, olej.
Olaplex zalovalo veeela zien?! No, vraj ich bolo az 28.

nika_val
19. máj 2025

Dôležité je aké máš vlasy. Aký máš problém s vlasmi ?
Ak tvoje vlasy nepotrebujú proteín tak nepotrebuješ ani Olaplex. Kozmetika sa hľadá podľa toho čo vlasom chyba a čo im chceš dodať.

Čo sa týka fake produktov: áno internet je plný takýchto produktov aj Olaplexu aj K18
Nemusí to byť hneď vyslovene fake akože ide o úplne iný produkt vo flaštičke. Ale keďže eshop neberie produkty od oficiálneho dodávateľa tak nie je istota či nejde o produkty ktoré boli: po záruke, s nejakou vadou pri výrobe, zriedené, zle skladované a tak poškodené,...atď atď
Bohužiaľ Slovensko nemá žiaden eshop ktorý by bol oficiálnym distribútorom. .

A čo sa týka žaloby na Olaplex:
Áno vyše 20 žien podalo žalobu na Olaplex vraj mali vypadané vlasy, kožné problémy a podobne po používaní Olaplexu. Podali žalobu chceli obrovské odškodné. Keď sa začal Olaplex brániť aby ženy dokázali odkiaľ mali produkty, či ich mali z oficiálnej distribúcie tak vraj väčšina žien stiahla žalobu a tie čo dali doklad odkadial mali produkty tak zistilo že nešlo o oficiálne e-shopy takže Olaplex vyhral súd

volaj_ma_domca
31. máj 2025

Je lepší K18 Peptide Prep Detox
alebo Olaplex No. 4C (Clarifying)? Mám velmi mastne vlasy s lupinamy a už neviem čo mám s tým urobit. Ale bojim sa že po použití týchto produktov moja pokožka na tom bude horsie, bude ma štípať a tak…

nika_val
31. máj 2025
@volaj_ma_domca

Je lepší K18 Peptide Prep Detox
alebo Olaplex No. 4C (Clarifying)? Mám velmi mastne vlasy s lupinamy a už neviem čo mám s tým urobit. Ale bojim sa že po použití týchto produktov moja pokožka na tom bude horsie, bude ma štípať a tak…

@volaj_ma_domca
Za mňa K18 detox
Ale to je šampón ktorý sa nepoužíva pravidelne pri každom umytí. To si dávaš len 1krat do týždňa.
Áno môžeš si spraviť takú čistiacu kúru že ho použiješ 5krat po sebe ale potom ho používaš už iba ako som písala 1krat do týždňa.
A neviem prečo sa obávaš že by ťa mala štípať pokožka hlavy. Ako kvôli čomu ?

volaj_ma_domca
16. jún 2025
@nika_val

@volaj_ma_domca
Za mňa K18 detox
Ale to je šampón ktorý sa nepoužíva pravidelne pri každom umytí. To si dávaš len 1krat do týždňa.
Áno môžeš si spraviť takú čistiacu kúru že ho použiješ 5krat po sebe ale potom ho používaš už iba ako som písala 1krat do týždňa.
A neviem prečo sa obávaš že by ťa mala štípať pokožka hlavy. Ako kvôli čomu ?

@nika_val lebo už som raz skúšala taky čistiaci sampon moroccanoil clarify a strasne me po ňom štípala hlava

Strana
z2