icon

Názor na vlasovú kozmetiku K18 a Olaplex

19. máj 2025

Máte skúsenosti s týmito značkami?

Strana
z2
janai1
19. máj 2025

Za mňa fajn, z K18 používam šampóny - modrý a tyrkysovy
z Olaplex N03

domiklik
19. máj 2025

Olaplex termo ochrana vlasov o ničom

autor
19. máj 2025

Premyslam nad tym, ale cenovo su strasne prehnane… v dm 30€ za mali flasticku???

autor
19. máj 2025

Ak by to stalo 15-20€, este ako tak okej ale to su palky

autor
19. máj 2025

Tak ci to za to stoji

trendyy
19. máj 2025

Urcite by som šla najskôr do salónu na ošetrenie …
Tieto veci z netu pripadne z drogerky nemusia byt originál toho produktu a môže sa stať že výsledok na vlasoch nebude žiadny
Pripadne tam poradia čo je vhodnejšie na tvoje vlasy

janai1
19. máj 2025

Tak netreba pozerať v najdrahsej drogérii a vybavené ...
Olaplex kupujem za 17,90€ a K18 26,90€

zorienka28
19. máj 2025

Ano, pouzivam Olaplex 3 a 9, a K18 tu stvorminutovu masku, obmienam to. Cca za rok su moje vlasy ozdravene na nepoznanie, urcite mozem odporucit, predovsetkym na odfarbovane vlasy.

zorienka28
19. máj 2025
@janai1

Tak netreba pozerať v najdrahsej drogérii a vybavené ...
Olaplex kupujem za 17,90€ a K18 26,90€

@janai1 Kupujes fejky. Olaplex 3 stoji uplne vsade okolo tych 30€ a K18 az do 80€, ak teda nekupujes to minibalenie za 30€. Pozor na to, lebo ti to moze znicit vlasy a vyvolat nejaku reakciu.

janai1
19. máj 2025
@zorienka28

@janai1 Kupujes fejky. Olaplex 3 stoji uplne vsade okolo tych 30€ a K18 az do 80€, ak teda nekupujes to minibalenie za 30€. Pozor na to, lebo ti to moze znicit vlasy a vyvolat nejaku reakciu.

@zorienka28 🤣🤣🤣🤣 ok

hopatko
19. máj 2025

Olaplex No3 (spolu s No6) mi uplne zachranil moje znicene farbene melirovane denne zehlene krepovite vlasy, vypouzivala som viac ako 5 baleni a mam nove vlasy. Odvtedy nepouzivam.

domiklik
19. máj 2025
@zorienka28

@zorienka28 bože môj, sak to nekupujeme z aliexpressu

zorienka28
19. máj 2025
@domiklik

@zorienka28 bože môj, sak to nekupujeme z aliexpressu

@domiklik Kludne aj na slovenskych internetovych obchodoch, ktore to objednavaju od bohvie koho. Ked je to podozrivo lacne (17€ za Olaplex 3 je fakt hrozne malo, to je premiovy produkt), tak je pravdepodobne, ze je to napodobenina.

domiklik
19. máj 2025
@zorienka28

@domiklik Kludne aj na slovenskych internetovych obchodoch, ktore to objednavaju od bohvie koho. Ked je to podozrivo lacne (17€ za Olaplex 3 je fakt hrozne malo, to je premiovy produkt), tak je pravdepodobne, ze je to napodobenina.

@zorienka28 daj nazvy

zorienka28
19. máj 2025
@domiklik

@zorienka28 daj nazvy

@domiklik Tieto drahsie produkty objednavam z velkych kamennych retazcov ako Sephora (https://www.sephora.cz/vyhledavani?q=olaplex) alebo Douglas, ak maju. Mas garanciu, ze kupujes pravy vyrobok od oficialneho dodavatela.

zorienka28
19. máj 2025
@domiklik

@zorienka28 daj nazvy

@domiklik Tu som ho nasla za tych 17 (https://www.hairclinic.sk/Olaplex?gad_source=1&...) a to uz aj z fotky vidis, ze je fejkovy produkt

alica110
Autor odpoveď zmazal
zorienka28
19. máj 2025
@alica110
Odpoveď bola zmazaná

@alica110 Vobec nie. Moje peroxidom znicene vlasy su po cca roku pravidelneho pouzivania uplne na nespoznanie, uplne zdrave a narastli mi asi o 15 cm. Predtym sa odlamovali tak, ze mi nerastli niekolko rokov. Olaplex nema velmi ako vlasy zatazovat, lebo na rozdiel od kondicioneru nenechava na vlasoch "film", ale zvnutra opravuje vlasove spoje. Ja nanho nedam dopustit.

hopatko
19. máj 2025
@zorienka28

@alica110 Vobec nie. Moje peroxidom znicene vlasy su po cca roku pravidelneho pouzivania uplne na nespoznanie, uplne zdrave a narastli mi asi o 15 cm. Predtym sa odlamovali tak, ze mi nerastli niekolko rokov. Olaplex nema velmi ako vlasy zatazovat, lebo na rozdiel od kondicioneru nenechava na vlasoch "film", ale zvnutra opravuje vlasove spoje. Ja nanho nedam dopustit.

@zorienka28 suhlasim s ucinkom, mne po dvoch rokoch uplne zmenil vlasy. Obrazok co si pridala, nema gramaticku chybu. Objednavam vzdy tam kde je za najlepsiu cenu, cultbeauty.com, lookfantastic.com

hopatko
19. máj 2025
@alica110
Odpoveď bola zmazaná

@alica110 to je hlupost

zorienka28
19. máj 2025
@hopatko

@zorienka28 suhlasim s ucinkom, mne po dvoch rokoch uplne zmenil vlasy. Obrazok co si pridala, nema gramaticku chybu. Objednavam vzdy tam kde je za najlepsiu cenu, cultbeauty.com, lookfantastic.com

@hopatko Ano, to som sa ja pomylila, ale kazdopadne flasticka Olaplexu 3 vyzera uplne inak, a toto posobi ako nejaky mockup vygenerovany grafickym programom. Co je spolu s tou cenou red flag, ze ide o fake. Ale ked si baby nedaju povedat a hlavne lacno, tak skoda reci.

alica110
Autor odpoveď zmazal
zorienka28
19. máj 2025
@hopatko

@alica110 to je hlupost

@hopatko Pre porovnanie, fotka na oficialnej stranke Olaplexu

hopatko
19. máj 2025
@alica110
Odpoveď bola zmazaná

@alica110 a kde su tie zeny? Ja hovorim o vlastnej skusenosti a nie jedna babka povedala....

zorienka28
19. máj 2025
@alica110
Odpoveď bola zmazaná

@alica110 Nemaju velmi ako vypadat, kedze Olaplex davas na dlzky, a nie na korienky. Ked to vsak niekto pouziva nespravne, tak ano, moze sa stat vselico. Baby si to zvykli davat na celu hlavu a spat v tom napriklad.

alica110
Autor odpoveď zmazal
zorienka28
19. máj 2025
@alica110
Odpoveď bola zmazaná

@alica110 Zalovat mozes hocikoho, a Olaplex ten sud vtedy vyhral, a ziadne produkty neboli stiahnute. Tie baby ukazovali lysiny hore na hlave, co hovorim, ze je nespravne pouzivanie v prvom rade, lebo tam sa ten produkt vobec nema davat. Kazdopadne ved ty to nepouzivaj, ak sa toho bojis, ja mam z toho najlepie vlasy, ake som kedy mala. Praveze mi nevypadavaju uz takmer vobec, lebo sa uplne prestali odlamovat.

hopatko
19. máj 2025

To, ze niekoho zalovali, este neznamena, ze bol z cinu aj usvedceny. Treba opatrne pracovat s informaciami a preverovat si zdroje ak uz nieco tvrdim, toto je jasny priklad. Inak su to len klamstva a dezinformacie, a tych mame v dnesnej dobe viac nez dost
@alica110

ika11123
19. máj 2025

Len dajte pozor na K18 sú už aj repliky

hopatko
19. máj 2025

Inak baby ten K18 ma rovnaky / podobny ucinok ako Olaplex? A ktory z tej celej rady, je ich tam kopec. K18 som este neskusala. Dakujem

Strana
z2