icon

Nechávate v kaderníctve tringelty?

19. júl 2024

Baby nechávate v kaderníctve tringelt?

Strana
z3
lakebabe
25. júl 2024

@jankasmejka môžem sa opýtať ako sa teba dotýka, že niekto napise ze Fero z Hornej Dolnej nechá u kaderníka 1000 eur a iny Fero 50?? Niektoré ste už tak precitlivele co sa týka peňazí v každej téme, že až. Však keď niekto napíše, že zaplatí menej ako ja som rada nech poradí kaderníčku. Prečo by ma malo iritovat že tam niekto nechá aj tisícku. A nikde na dvoch stranách som nevidela nič o niekoho vyššom statuse, len si uz vsetko beriete niektoré dosť osobne.

mell27
25. júl 2024

@lakebabe 600? To je nejaký preklep?

lakebabe
25. júl 2024

@mell27 nie nie je pýtala sa ma už na to pani predtým je to za zahusťovanie vlasov raz za rok apol až dva . Nové vlasy toľko stoja

duppka13
25. júl 2024

Nedavam. A to chodim stale tej istej a je to jej salon. Keby som chodila stale inej a eate by to aj nebol jej salon tak duplom by som nedala. Ceny maju vysoke tak nech si zahrnie do toho co potrebuje. Pedikerke davam lebo by mi musela vydat 1€ a to sa mi zda smiesne cakat na 1€ vydavok.

muchotrafka298
25. júl 2024

@duppka13 presne si to vystihla. Tie ceny su vo vacsine miest vysoke, tak este dalsie peniaze im nedavam. Ako pises, do ceny su zahrnu co chcu.

adonish
26. júl 2024

Ano, nechavam podla ceny v priemere 3-5eur. Chodím k jednej a tej istej kadernicke uz 21 rokov, cesala ma na stužkovú, svadbu, rozvod 😂 poslednych 7 rokov za nou dochadzam 200km niekoľkokrát do roka. Som s jej pracou veľmi spokojná, dobre pokecame, preco teda nedať trinkgeld 😊

mimi236
26. júl 2024

Áno ale primerane,platím 37€ tak nechám 40

beatinka
26. júl 2024

Áno, vždy.

Strana
z3