Nechávate v kaderníctve tringelty?
Baby nechávate v kaderníctve tringelt?
Nedavam. A to chodim stale tej istej a je to jej salon. Keby som chodila stale inej a eate by to aj nebol jej salon tak duplom by som nedala. Ceny maju vysoke tak nech si zahrnie do toho co potrebuje. Pedikerke davam lebo by mi musela vydat 1€ a to sa mi zda smiesne cakat na 1€ vydavok.
@duppka13 presne si to vystihla. Tie ceny su vo vacsine miest vysoke, tak este dalsie peniaze im nedavam. Ako pises, do ceny su zahrnu co chcu.
Ano, nechavam podla ceny v priemere 3-5eur. Chodím k jednej a tej istej kadernicke uz 21 rokov, cesala ma na stužkovú, svadbu, rozvod 😂 poslednych 7 rokov za nou dochadzam 200km niekoľkokrát do roka. Som s jej pracou veľmi spokojná, dobre pokecame, preco teda nedať trinkgeld 😊
Áno ale primerane,platím 37€ tak nechám 40
Áno, vždy.

@jankasmejka môžem sa opýtať ako sa teba dotýka, že niekto napise ze Fero z Hornej Dolnej nechá u kaderníka 1000 eur a iny Fero 50?? Niektoré ste už tak precitlivele co sa týka peňazí v každej téme, že až. Však keď niekto napíše, že zaplatí menej ako ja som rada nech poradí kaderníčku. Prečo by ma malo iritovat že tam niekto nechá aj tisícku. A nikde na dvoch stranách som nevidela nič o niekoho vyššom statuse, len si uz vsetko beriete niektoré dosť osobne.