icon

Nedostatočná hygiena v nechtových salónoch: čo robiť?

lola1989
Dnes o 18:58

Dobrý večer, chcem Vás všetkých upozorniť na hroznú hygienu v nechtových salónoch. Pilník, používajú na viacerých zákazníčkach a nebudeme pokračovať ďalej ….
Prikladám fotku môjho palca po odstránení akrylovych nechtov.

Nedostatočná hygiena v nechtových salónoch: čo robiť?
anonym_e8d053
•
Dnes o 19:05

Akrylové nechty s nekvalitným technickým akrylom sa robia u vietnamcov. Nestretla som nechtárku v kvalitnom nechtovom salóne, ktorá robí gél alebo gellak, aby to vyzeralo takto. Kto chce šetriť, tak s tým musí rátať.

anonym_4b38dc
•
Dnes o 19:26
@anonym_e8d053

Akrylové nechty s nekvalitným technickým akrylom sa robia u vietnamcov. Nestretla som nechtárku v kvalitnom nechtovom salóne, ktorá robí gél alebo gellak, aby to vyzeralo takto. Kto chce šetriť, tak s tým musí rátať.

@anonym_e8d053 presne tak. Moja nechtarka používa len gélové a hromží, keď k nej prejde zákazníčka s akrylovymi nechtami. Jej sa to ťažko dáva dolu a potom tie nechty aj tak vyzerajú. Roky chodím na gélové a ak keď sa nejaký odlúpne, všetko je pod ním o.k. A teda nevšimla som si, žeby čo i len raz kvôli mne použila nový pilník alebo nadstavec na brúsky a pritom voči jej hygiene nemám žiadne výhrady

biba_18
•
Dnes o 19:37

chodila som na akrylové nechty a nikdy som nemala prsty ako ty - ale chodila som k svojej nechtárke, nie k vietnamcom ... pilník mala pre každú zákazníčku jeden osobitne s menom a nadstavce na brúsky zakaždým dezinfikovala ...

anonym_d789bb
•
Dnes o 20:50

čudujem sa každej, čo si dá urobiť umelé pazúry

kristina2412
•
Dnes o 21:01

Nepovedala by som, že je zlá hygiena, len si treba vedieť vybrať, moja nechtárka vždy vybalí predo mnou vydezinfikované nástroje, pilník tiež dáva nový. Len kvalita je úmerná aj cene, žiadni vietnamci...Ja teda chodím na nechty cca 2 krát-3 krát za rok, len na dáke príležitosti, ale všetky kolegyne chodíme na pedikúru aj manikúru na jedno miesto a žiadna nedopadla ako ty.

anonym_c1e3c5
•
Dnes o 21:03

Po dvoch rokoch akrylu od Vietnamcov som takéto nechty nemala