icon

Nefunguje laserový epilátor Beauty Relax BR 1400?

leniz
24. nov 2024

Ahojte ženy, kúpila som si laserový epilator beauty relax br 1400 IPL premium. Skúsila som to na pár týždňov ako písali v návode ale nepomohlo nič mi to neodstránilo. Som bledá, chĺpky tmavšie, neviem naozaj na aký typ pleti by to pomohlo. Ak s tým máte skúsenosti tak poraďte, ja to aj darujem len mi to tu zavadzia.

minenkak
24. nov 2024

@leniz to nie je laserový a kúp si poriahny,mne pomohol,za štyri týždne som mala skoro všetky chlpy preč

leniz
autor
24. nov 2024

@minenkak tak aký to je? načo to je? čo mám s ním robiť? mne je ľúto to len tak hodiť do koša ak by to niekomu pomohlo tak darujem, ale neviem komu by to mohlo pomôcť.

minenkak
24. nov 2024

@leniz to naozaj chceš darovať niečo čo nefunguje,výhod to.A pozri na internete čo je ipl

sandy315
24. nov 2024

@leniz a nedá sa vrátiť do obchodu?

leniz
autor
24. nov 2024

@sandy315 nie, už neviem

sandy315
24. nov 2024

@leniz ja mam taky obyčajný, už asi pred 2 rokmi kúpený, a som s nim spokojná, rastie mi menej chĺpkov, sú riedšie

zuzakava
24. nov 2024

Ahoj, ja mám Philips Lumea a som spokojná, na nohách mi už na niektorých miestach chĺpky nerastú.

biba_18
24. nov 2024

čo znamená že si bledá a chlpky tmavšie? hlavne tie chlpky ma zaujímajú…

leniz
autor
24. nov 2024

@biba_18 mám bielu pleť ale chĺpky sú normálne tmavé

minenkak
24. nov 2024

@leniz inak a ako dlho si to skúšala

stanulienkat
24. nov 2024

Reklamovat sa neda? Aka znacka? Skus pozicat kamaratke s tmavsimi chlpkami, ci to jej pomoze.

leniz
autor
24. nov 2024

@minenkak tak ako bolo v návode asi 5 týždňov, nemala som na to nervy

minenkak
24. nov 2024

@leniz a vieš ,že šesť týždňov trvá fasa rastu chĺpkov takže,si len netrpezliva alebo chlpy trhaj keď začnú rásť oblikaj a pôjde to rýchlejšie

simca115
24. nov 2024

@leniz ja mám philips lumea ipl ale stal cca do 400€ . Až po 5 použití každé použitie je cca 2 týždne medzi tým až teraz vidím že na stehnách takmer nerastu chlpy . Ale ostatné časti sú také že rastu síce ale s dosť medzerami. Na takéto veci bohužiaľ trpezlivosť treba lebo je to na dlhšie

leniz
autor
24. nov 2024

@minenkak ja na to blikanie už nemám náladu, navyše mám epi a nerobí mi to dobre, ja by som to chcela niekam niekomu darovať ale neviem kam sa darujú takéto veci

oceanahory
24. nov 2024

@leniz Sice netusim, aky je presne ten pristroj, ktory mas doma, ale ani ipl epilator naozaj uplne nezabera kazdemu. Viem to z vlastnej skusenosti, mala som Philips Lumeu, sice chlpy boli rendsie, menej vyrazne, aj tak mi vyrastali po cca. 3 dnoch, takze som si ich musela vzdy doholit 🤷. Chodila som nasledne aj ku kozmeticke, ktora pracovala s este premakanejsim strojom...efekt nebol pre mna rovnako vobec postacujuci a boli to pre mna iba vyhodene peniaze, nehovoriac o tom, ze mam citlivu pokozku, takze to vobec nebolo ani prijemne. U mna aj samotna epilacia ochlpenia vydrzi pekne tak naozaj tyzden, potom mi zacnu chlpy rast a uz vidno nepekne cierne bodky na mojej extremne bledej pokozke, ktore neopali poriadne ani solarko (max spali 🫤) 🤷.
Myslim, ze velku rolu zohrava typ pokozky, no a samotny rast, sila chlpokov, co zial clovek neovplyvni. NIKDY som nemala peknu hladku pokozku, mozno cca. 3-4 hod. po oholeni resp. max nejaky tyzden po epilaci, potom uz zacinam "pichat" a je to vidno 😔.

aneta38
Odpoveď bola odstránená
liz_lemon
24. nov 2024

@leniz nemas doma laser, ale len IPL, to je rozdiel