icon

Nemáte strach používať dekoratívnu kozmetiku ?

7. júl 2022

Ahojte.
Používate dekorativnu kozmetiku beznych znaciek, alebo preferujete prirodnu ? Ja pouzivam skor prirodnu co sa tyka starostlivosti o telo a plet, no na licenie používam znacky ci uz lacnejsie, alebo aj drahsie, no tie zlozenia ani tam nie su ukazkove..
Vsimate si zlozenie?
Vraj v ruzi je plno olova, ortuti a neviem este akych 💩, no nelicit sa vobec a nikdy si velmi predstavit neviem.
Ako to mate vy ?

Strana
z3
moonlight1210
10. júl 2022

@janinka007 korejsku mam aj ja rada.

valeria_h
10. júl 2022

@vanilka83 A v čom dnes nie je chémia? Mne sa kórejská kozmetika osvedčila, nič lepšie som nenašla.

vanilka83
10. júl 2022

@valeria_h tu sa ale v tomto príspevku bavíme o chémii v kozmetike a dievča hľadá niečo naozaj bez ropy parfumov farbiv a silikonov a iného mňam svinstva

valeria_h
11. júl 2022

@vanilka83 Tak napríklad Havlíkova apotéka je super, mám od nich krémy a som spokojná 😊. Alebo kozmetika hristina.

autor
12. júl 2022

@valeria_h havkikovu poznam, pouzivam napr. aj zn. Kvitok. Ale hladam dekorativnu. S tou nemam skusenost, preto som sa pytala.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
au1994
12. júl 2022

Používaj, čo ti najviac vyhovuje a nechaj ostatných, nech si na tvár dávajú to, čo chcú oni. Hawk.

pragmaticka
12. júl 2022

Na odporúčania som si objednala drahšíu zahraničnú prírodnú kozmetiku. Oleje, krémy, očné a klasické. Som z toho nenormálne vyhádzaná.. Vyzerám ako pubertak a to mam pomaly 40!!!dakujem neprosím. Toľko peňazí do vzduchu! Využívam už len očné krémy z toho.. 😧

wanda12
14. júl 2022

@janinka007 ďakujem pekne si zlata❤️

Strana
z3