Nenávidím svoju výšku: Som naozaj príliš vysoká?
Nedo že nenávidím aj svoje telo celkovo , ale najviac ma trápi zo všetkého moja výška . Som dosť mladá a meriam už 178CM a každý len komentuje že wau ty si vyrástla, veď ty si vyššia ako tvoja sestra atď. Povedzte mi prosím som fakt až tak príliš vysoká ? Obzerajú sa ľudia na ulici len preto že vidia vysokú ozrudu? ( zo začiatku som myslela že som pekná , aká trápna myšlienka , ale potom mi došlo že asi sú len prekvapený ):
@hdhdudjehe inak, ozruda je kombo ozruty a českej zrůdy? Zaujímavé, ešte som to nepočula...
Ty máš koľko rokov?
Ale no tak, mám 181 CM a som pyšná na svoju výšku, kľudne si dám ešte aj 7 CM opätky...nemaj mindraky z výšky, je to pekné
Je to dost. Zalezi od toho, ako posobis navonok.
Kebyze.mas este k tomu madvahu alebo by si bola.vychudnuta, tak potom by to asi dobre.nevyzeralo.
@hdhdudjehe Uvedom si ešte jednu dôležitú vec, sú ľudia, ktorí sú na invalidnom vozíčku, nemajú končatinu, sú popálení na xx percentách tela, fyzicky alebo mentálne postihnutí, majú rakovinu... títo všetci by s tebou okamžite menili, ak by mohli mať len takýto "hendikep" ako je výška.
@ahhola srandujes dufam, ze zastavit rast. To nieje esticky zakrok, je to vazny zasah do organizmu, ktory moze sposobit ine zdravotne problemy. A hlavne 178cm nieje ziadna mega vyska, je to normalna vyska u zeny.
A 205cm u muza je pruser? Bezne stretavam takych muzov a teda ako pruser to urcite nevidim
@hdhdudjehe neviem aky mas vek, ja som mala 170 cm uz 10 rocna. Potom to slo este o 6 cm hore, a nikdy som s tym nemala najmensi problem. Si asi v citlivom veku, kedy na sebe vsetko vnimas a riesis, ale teba by mala zaujimat jedina vec - naucit sa mat rada samu seba, taka aka si. Ina nebudes, taketo telo mas, a pokial si zdrava a sluzi ti, tes sa, bud zan vdacna, staraj sa o seba ako najlepsie vies a ked sa budes milovat sama, budu ta milovat aj ostatni 🙂
@hdhdudjehe čo by som ja dala za tvoju výšku ja mám "len" 162 cm nedočiahnem ani na vrchné skrinky kuchynskej linky, či najvyššie police v skriniach atď. musím si brať schodíky, alebo chlapa stále otravovať nech mi niečo podá, nanič to je aj v obchode ak potrebujem niečo z vrchných políc/vešiakov, a keď priberiem mám pocit, že každý jeden gram navyše je hrozne vidieť 🙈. Muža mám vysokého, keď mu chcem dať pusu po stojačky tak si idem vykrútiť krk 😅 ....a ešte kopec iných mínusov to má, ale nechcem písať zbytočne dlhý príspevok 🙄
@ahhola ako vzdy, si mimo misu a riadne. To uz vyzera na diagnozu, tie nadavky.
@enya00 aj ja by som ti podala 🙂 raz v Tescu jeden nizsi pan so syncekom ma poprosil o nieco z hornej police 😃 maly bol zlaty, konstatoval, ze "teta to dociahne, lebo je vysoka" 🙂
@ahhola ano v istych situaciach je to dajme tomu nepohodlne mat 205cm, ale nenazyvajme to pruser.
Rovnako ako je nekomfortne mat 150cm, alebo byt plnostihla, alebo prilis chuda.
205cm u muza jw relativne nechcem povedat ze bezna vyska, ale nie neobvykla. 205cm muz dnes nema problem ani s oblecenim ked vie do akeho obchodu ist, v lietadle sa da vypytat si miesto pri nudzovom vychode atd atd.
@babulkomale esteze sa zlutoval 😊
Ako chlap ti poviem, že môžeš byť rada a spokojná. Sám mám toľko isto čo ty a teda radšej by som bral 178cm ako nejakých 160cm (nič proti samozrejme). Sám mám ženu čo má cca 175. Nie je pravda, že muži chcú nízke ženy, je to mýtus. V skutočnosti aj muži preferujú vyššie ženy, podobne ako ženy preferujú vyšších mužov. Je to prirodzené a dané od prírody. Niektorým mužom môže vadiť ak je žena od nich vyššia, ale to je asi jediný limit. Pri tvojej výške je ale stále najmenej polovica mužov vyšších a mnoho ďalších okolo tvojej výšky, kde ani rozdiel nevidno. Muži, ktorí lipnú na nízkych ženách sú zvyčajne agresívni a potrebujú si takto dokázať svoju dominanciu. Psychika nič iné. Hlavu hore!

@seahorse27 nevsimaj si, trollie prispevky ma furt, absurdne.