icon

Vysoké ženy a nosenie vysokých podpätkov: Je to problém?

Dnes o 08:52

Mam asi 178cm a milujem topanky na podpatkoch. Myslim na napzaj vysokych podpatkoch. Nosila by som ich vkuse, ale citim sa nekomfortne ked na mna ludia vonku zizaju. Plus som v jednom case mala priatela ktory mi povedal ze vysoke podpadky proste nie su pre vysoke zeny a mam sa s tym zmierit a nenosit to co mi nesvedci. Mam jednu kolegynu, je vysoka asi tak ako ja. Minule ked som k nej po nieco isla a stala som u nej v predsieni, mala tam taku velku skrinu s topankami, vsetky boli vysoke. Ked sme sa o tom zacali rozpravat, ona mala na to uplne iny pohlad, pytala som sa, ci ich nosi aj ked je vysoka a povedala, ze samozrejme, preco by aj nie. Ze aj ona vnima pohlady ludi, ale ju to nezaujima lebo sa v tom citi dobre. Velmi rada by som aj ja mala takyto pristup ale mne to proste strasne prekaza, ked na mna vyvaluju oci, alebo sa mi smeju. Pamatam sa ze som raz isla do banky a pan sa strasne uskrnal a mal poznamky k mojim topankam aj vyske. Co si o tom nyslite? Je v poriadku aby vysoke zeny nosili vysoke podpadky?

Strana
z3
anonym_ac27c2
Dnes o 08:57

Tiež som vysoká ale nenosím podpätky
No tak áno s podpatkami mas skoro 2 metre, takže to nieje niečo čo by si človek nevšimol 🙂
Keď ti to vadi nenos, keď ti to nevadí nos

biba_18
Dnes o 08:57

no ale čo my už s tým... keď tebe je to nepríjemné ... 😒

anonym_adf8cc
Dnes o 08:58

Zaujímavé. Ja mám 179cm, bežne nosím topánky na vysokých opätkoch a nikto mi nikdy na to nič nepovedal.

silvia909
Dnes o 09:00

@anonym_autor ja mám 185 cm a podpätky som mala raz v živote . Ľudia mi hovorili fuj to sa nehanbiš s tvojou výškou nosiť podpätky ? Mala som úplne že 4-5 cm podpätky . Odvtedy som si ich nedala . Je to úplne na tebe ak sa v tom cítiš dobre . Nos ich kľudne . Ja som ich nedokázala už nosiť

anonym_ac27c2
Dnes o 09:02
@silvia909

@anonym_autor ja mám 185 cm a podpätky som mala raz v živote . Ľudia mi hovorili fuj to sa nehanbiš s tvojou výškou nosiť podpätky ? Mala som úplne že 4-5 cm podpätky . Odvtedy som si ich nedala . Je to úplne na tebe ak sa v tom cítiš dobre . Nos ich kľudne . Ja som ich nedokázala už nosiť

@silvia909 🫣 na hanbu? možno si mala kratku sukňu
A všetci krpatí ti videli pod ňu 😋

autor
Dnes o 09:02
@silvia909

@silvia909 ved toto…ja sa v nich citim dobre, len neviem ako to vyzera inym ludom. Lebo ak je to nieco take ako ked si obezna zena oblecie obtiahnute kozene leginy, tak ich radsej nebudem nosit.

sisska96
Dnes o 09:04

Ja mám 172 ale keď si dám vysoké podpatky, tak sa cítim zvlaštne. Za mňa skôr nie

anonym_0dd3c2
Dnes o 09:06

Už aj bez opatkov máš priemernú výšku dospelého muža. S opatkami musíš vyzerať jak obor. U žien príliš vysoká výška pôsobí skôr odpudzujúco a antisexi.

anonym_9e44a2
Dnes o 09:10

@anonym_autor je to o tvojej slobode duše. Buď sa necháš udupať poznámkami a ochkaním aká si obryňa, alebo sa na každého vykašleš a budeš nosiť to, na čo máš momentálne náladu.

anonym_a37cd8
Dnes o 09:11

Kompromis. Ked pojdes von bez priatela, zober si opatky a s nim chodievaj bez.

minenkaa
Dnes o 09:15

Ja mám 174,muz 162 a miluje keď mám opätky a ja tiež
Všetko je to len v tvojej hlave ,podľa mňa vysoké zeny sú krásne ,ako ja závidím výšku cez 180 cm

anonym_559cb7
Dnes o 09:19

@anonym_autor myslim si ze opatky su vrchol nevkusu a ty 178cm a vysoke opatky to musi byt iny gyč.

farebnypapagaj
Dnes o 09:20
@minenkaa

Ja mám 174,muz 162 a miluje keď mám opätky a ja tiež
Všetko je to len v tvojej hlave ,podľa mňa vysoké zeny sú krásne ,ako ja závidím výšku cez 180 cm

@minenkaa ty mas takeho krpateho muza?

anonym_e65f8c
Dnes o 09:21

Neviem pre teba je na čase vykašľať sa na cudzích ludi a robit,nosiť to co chceš ty ....este aby som moj jediný život strávila tym co si myslia druhý.Nie ďakujem...

janynkaaa
Dnes o 09:22
@anonym_559cb7

@anonym_autor myslim si ze opatky su vrchol nevkusu a ty 178cm a vysoke opatky to musi byt iny gyč.

@anonym_559cb7 myslim ze vrchol nevkusu je starať sa do druhých 🥲

minenkaa
Dnes o 09:23
@farebnypapagaj

@minenkaa ty mas takeho krpateho muza?

@farebnypapagaj ešte stake je vyšší ,ako meter a pól

anonym_559cb7
Dnes o 09:43
@janynkaaa

@anonym_559cb7 myslim ze vrchol nevkusu je starať sa do druhých 🥲

@janynkaaa to je podla teba staranie?Nemylis si dojmy s pojmami zlaticko?

anonym_fc0516
Dnes o 10:03

@anonym_autor to, ze ludia zizaju a uskrnaju si len domyslas. Mozno zavadia pohladom, vsak nie su slepi, vidia okolo seba ale vobec ich nezaujima ani tvoja vyska a ani tvoje topanky. Mozno je to len dosledok tvojho komplexu z vysky. Mozno nie, tazko sudit. Nos co sa ti paci.

anonym_7d8e1e
Dnes o 10:12

vyska by mi nejak nevadila.. co mne vadi.. alebo mi pride smiesne su vysoke topanky lode.. teda ak ma zena velku nohu.. topanky velkosti 35 az 38 su pekne.. 39 az 40 na hrane.. vsetko vacsie vyzera otrasne.. takze mne skor padne pohlad na to.. neviem aku mas nohu

anonym_d37697
Dnes o 10:12
@anonym_autor

@silvia909 ved toto…ja sa v nich citim dobre, len neviem ako to vyzera inym ludom. Lebo ak je to nieco take ako ked si obezna zena oblecie obtiahnute kozene leginy, tak ich radsej nebudem nosit.

@anonym_autor ja som vysoka presne ako ty. Doma mám také topánky, mm sa páči keď ich mám na sebe, ale idem sa v nich zabiť🤣. Podľa mňa my vysoké ženy iba pútame pozornosť tých nižších. Nie sú asi zvyknutí. Mne od mladosti hovorili ľudia z okolia, že aká som vysoká, že si ani muža nenájdem. Mala som komplexy z toho, lebo v okolí samí nízki ľudia. Keď som išla študovať do okresného mesta, zrazu kopec vysokých ľudí aj v škole.
To máš ako s hmotnosťou. Som chudá a pravidelne mi známe, ktoré majú kilá navyše nezabudnú vytknúť, že aká som veľmi chudá. A popritom mám ideálnu postavu.
Takže si urob po svojom. Ak teda zvládneš tie poznámky. Slovensko mi príde v tomto 100 rokov za opicami. Tu sa každý starie do každého. Nedajú ti slobodne dýchať.

ivicatolic
Dnes o 10:29

@anonym_autor to musí byť nádhera...ja ti fandím - nosiť ,🙂👍👍👍💚

anonym_7f0aa5
Dnes o 10:51
@silvia909

@silvia909 to oni by sa mali hanbiť, že sú krpatí, nie ty. Niektorí ľudia nemajú sebareflexiu. Ty môžeš nosiť čo sa ti páči

anonym_7f0aa5
Dnes o 10:52
@anonym_7d8e1e

vyska by mi nejak nevadila.. co mne vadi.. alebo mi pride smiesne su vysoke topanky lode.. teda ak ma zena velku nohu.. topanky velkosti 35 az 38 su pekne.. 39 az 40 na hrane.. vsetko vacsie vyzera otrasne.. takze mne skor padne pohlad na to.. neviem aku mas nohu

@anonym_7d8e1e lebo my sme si vybrali veľkosť nôh, že?

anonym_7f0aa5
Dnes o 10:53
@anonym_559cb7

@anonym_559cb7 ty sa staraj o seba

silvia909
Dnes o 10:57
@anonym_d37697

@anonym_autor ja som vysoka presne ako ty. Doma mám také topánky, mm sa páči keď ich mám na sebe, ale idem sa v nich zabiť🤣. Podľa mňa my vysoké ženy iba pútame pozornosť tých nižších. Nie sú asi zvyknutí. Mne od mladosti hovorili ľudia z okolia, že aká som vysoká, že si ani muža nenájdem. Mala som komplexy z toho, lebo v okolí samí nízki ľudia. Keď som išla študovať do okresného mesta, zrazu kopec vysokých ľudí aj v škole.
To máš ako s hmotnosťou. Som chudá a pravidelne mi známe, ktoré majú kilá navyše nezabudnú vytknúť, že aká som veľmi chudá. A popritom mám ideálnu postavu.
Takže si urob po svojom. Ak teda zvládneš tie poznámky. Slovensko mi príde v tomto 100 rokov za opicami. Tu sa každý starie do každého. Nedajú ti slobodne dýchať.

@anonym_d37697 amen . Presne tak !!

anonym_559cb7
Dnes o 11:27
@anonym_7f0aa5

@anonym_559cb7 ty sa staraj o seba

@anonym_7f0aa5 j sa staram o seba,pisem ze opatky je vrchol nevlusu,to aj 159 cm zena radsej bez opatku ako s takou ohavou na nohe.

anonym_8a2776
Dnes o 11:42

Žena má byť jemná a útla. Keď vidím vyššiu ženu od seba a ešte k tomu štekle, vždy si pomylim, waw aké sebavedomie; ja by som si nedala. Mám 175 a nemám odvahu; navyše opätky sa už nenosia roky; je móda tenisiek a nízkych topanok celkovo. Keď vidím ženu v opätkoch tak je to skoro vždy staršia dama.

veselo_neveselo
Dnes o 11:43

@anonym_autor za mna to vobec nie je problem. Podla mna len tie male zeny (a muzi) maju komplexy a riesia si to na vysokych zenach.
Ak sa v nich citis dobre, daj si ich a kasli na ostatnych. Mne sa prave vysoke zeny pacia, v lodickach maju nohy asi kilometer dlhe a ja potichu (v dobrom) zavidim! Ved to vyzera paradne!

Alebo sa prestahuj do holandska, kde so svojou vyskou budes taka priemerna zena, a mozes si dat akekolvrk podpatky a nikto ani nemrkne.

anonym_f3e653
Dnes o 11:45

Ak máš vyššieho chlapa,tak kľudne. Ak nižšieho a ešte si dáš opätky,vyzerá to smiešne. (Podľa mňa aj bez poplatkov u zeny ,vyzerá dvojica komicky ak je žena vyššia, a ešte aj ak má chlap pupok a žena chudá)🙉

veselo_neveselo
Dnes o 11:46
@anonym_8a2776

Žena má byť jemná a útla. Keď vidím vyššiu ženu od seba a ešte k tomu štekle, vždy si pomylim, waw aké sebavedomie; ja by som si nedala. Mám 175 a nemám odvahu; navyše opätky sa už nenosia roky; je móda tenisiek a nízkych topanok celkovo. Keď vidím ženu v opätkoch tak je to skoro vždy staršia dama.

@anonym_8a2776 zena nema byt jemna a utla, to je co za blbost?
Ze ty mas male sebavedomie neznamena, ze vsetky zeny sa maju robit nizkymi, malymi a neviditelnymi.

Strana
z3