icon

Nepáči sa mi farba vlasov

24. máj 2023

Práve som sa vrátila od kadernícky a farba ktorú mi dala sa mi nepáči...A necítim sa v nej dobre. Keby som si zajtra dala tmavší farbu myslíte že mi to chytí? Teraz mam medenu... Zajtra by som si dala tmavohnedu...

stanulienkat
•
24. máj 2023

Podľa mňa farbenie vlasy zaťažuje. Daj tomu pár dní, alebo týždňov, pretože tá farba ešte zmení odtieň popritom, ako si ich budeš umývať. Medený odtieň je pekný.

autor
•
24. máj 2023

@stanulienkat nemám čas.. Ideme na svadbu v sobotu.. A myslím ze sa farba nehodí ani ku zlatým doplnkom a šatám co mam. Je to rušivé.

divokykonik
•
Autor odpoveď zmazal
•
lovatko
•
Odpoveď bola odstránená
•
stellarstar
•
24. máj 2023

Farba vlasov sa ti nehodí k doplnkom??

autor
•
24. máj 2023

@stellarstar nehodí sa k celkovému konečnému outfitu.

autor
•
24. máj 2023

Kukajte..

lilianka28
•
24. máj 2023

Tak toto nie je medená farba. Aspoň podľa fotky.
Podľa mňa to máš celkom dobre. Čakala som horšie.

stellarstar
•
24. máj 2023

Máš to tak dobre, keď si teraz dáš inú farbu môžeš mať zas iný výsledok a budeš mať po oslave na svadbe. U kaderníčky si si to nevšimla? Ak áno mohla si jej to povedať. Máš 2 možnosti bud to tak nechať alebo chod k nej naspäť

syslik81
•
24. máj 2023

odpalis si vlasy a budes plakat ..skor chod ku kadernicke a skusit len neaky preliv

stanulienkat
•
24. máj 2023

To fakt nie je medena. Ale nie je zla.

h2
•
24. máj 2023

Možno len nie si zvyknutá. Máš to fajn, ja by som na tvojom mieste nevymýšľala, lebo to dopadne ešte horšie a z tmavej už svetlú len tak ľahko neurobíš. Ak to nie je tvoja vlastná svadba, nikto nebude riešiť, či sa ti vlasy hodia k farbe doplnkov. Hlavne si nedávaj tmavohnedú farbu. Nebudeš mať po nej tmavohnedé vlasy, ale čierne. A keď píšem čierne, tak tým myslím ČIERNE.

romikk22
•
24. máj 2023

No ja som takto experimentovala veľa X aj po kadernícke ak sa mi farba nepáčila dala som si na falsi deň tmavsiu aby mi to zakrylo chytilo a nič ss mi nestalo ani vlasy mi nevypadá, nepoškodili sa ani nič podobe a opakujem niekoľko x som to tak spravila ..hovorím za seba ..keby som to ja mala takto tak ja sa hneď prefarbim doma

mk1111111111
•
24. máj 2023

Skus nejaky tmavsi sampon u kadernicky, farbu radsej az neskor

autor
•
25. máj 2023

Tak experiment dopadol celkom dobre. Som spokojnejšia.Ďakujem za rady.

h2
•
25. máj 2023

Čiže si sa nafarbila na tmavo? Nedáš fotku?

autor
•
25. máj 2023
h2
•
25. máj 2023

Lepšie. 👍

katica06
•
Autor odpoveď zmazal
•
gubcikova