icon

Nie je vám ľúto platiť za manikúru?

11. máj 2024

Stojí to za to? Premýšľam nad týmto ako to maju ostatne ženy 😄
Ako často chodíte a kolko platíte za manikúru? 😄
No hate, mna to len zaujima 😄

lakebabe
11. máj 2024

@matkahelka presné staci obyčajný jednofarebný gellak a človek má tri týždne pokoj a vkuse pekne estetické nechty a nohy ani nehovorím

som_realistka
11. máj 2024

Ja si robím nechty sama. Našťastie mam akurátny tvar a pevnosť aj hrúbku. A teraz keď už sú deti velke😀 a nemusím stale niečo utierať a umývať aj lak dlho vydrzi😀. Ale pravda je ze tiež to niečo stojí, kvalitný lak a ošetrujúce prípravky.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
zobaka
11. máj 2024

30 e 1 x za tri týždne, nie je to veľa, v Kauflande nechám za jeden nákup potravín 50 e a to ma serie viac😄

daniela1911
11. máj 2024

@candii od profesionálky by si mala správny tvar, nezatečenú farbu a bez záderov

daniela1911
11. máj 2024

Chodím každé 3-4t a platím 30€. Svoje nechty zničené určite nemám. A ľúto mi nie je peňazí, keď máš celý mesiac upravené nechty bez námahy.

andrejka1974
11. máj 2024

Nebola som ani raz

ivik4
11. máj 2024

Ani nie , kedysi ano takze som nechodila
Chodim raz mesacne a platim 22e a kazdy 6ty krat ich mam za polovicu .Mne je skor luto penazi ktore ustavicne minam na lieky lebo mam velmi zlu imunitu odkedy som porodila :(

anonymous87
11. máj 2024

Nie nie je, chodim kazde 3-4 tyzdne (mam gellak na svojich nechtoch, cize ziadne nalepovacie umele nechty, mam uch vzdy kratke a vacsinou si davam neutralne odtiene. Raz za cas uletim na cervenych a teraz ciernych), kazde 2m ku kadernicke a raz mesacne na kozmetiku 🤷‍♀️ vobec mi nie je luto tych penazi 🙂

mamamasama
11. máj 2024

Nechty sú jedna z prvých vecí, ktoré si na človeku všimnem. Druhá sú topánky. Veľa to o človeku povie.

ariannazara
11. máj 2024

Chodím na manikúru a pedikúru a nie neľutujem.

marca12
11. máj 2024

Tiez som to brala ako vyhodene peniaze,kym som nechodila. No teraz ked chodim,nelutujem. Peniaze sa minu na ine,tak preco si nedopriat. Mat krasne upravene nechty je na nezaplatenie pre mna. Lebo svoje som mala otrasne a tym,ze sa stale rypem v zahrade som mala lak vzdy uz po 2 dnoch zniceny. A takto ich mam stale krasne.

limoncino
11. máj 2024

Ja chodím každé 3-4 týždne na gélové. Moje nechty žiaľ nikdy neboli ani pevné, a ani nemaju pekný tvar. Nie som na to ani manuálne zručná, počas korony som mala pokusy, kúpila som si aj lampu, aj gellak, aj gél, žiaľ, nedržalo mi to, vyzerala som ako trojročné dievčatko čo si same lakovalo nechty. A nie, nie je mi to ľúto, nechty mám vždy pekne, je to pre mňa dôležité. Platím 30 eur za doplnenie

ysseba
11. máj 2024

Za mna- mat krasne upravene ruky je na nezaplatenie. Ruky si vidim cely den, pri kazdom ukone vidim svoje ruky, paci sa mi mat ich pekne a decentne upravene. A s tym suvisi aj to, ze mesacny odrast vobec nie je pekny, prave naopak. Preto si nechty robim uz niekolko rokov ja. Kazde dva tyzdne ☺️

smiling89
11. máj 2024

@mamamasama ja este pridam zuby. To je moje trio-zuby,nechty,topanky.
@autorka nechty som si dala urobit na stuzkovu a na svadbu, akosi mi to nesedelo...upravujem si sama, pristrihnem do primeranej dlzky a spilnikujem do tvaru, nelakujem, podstatne je aby boli ciste.

candii
11. máj 2024

@daniela1911 nemám zatečenu farbu a nemám ani zaderi. A čo sa toho týka tiež to nie je pravidlo. Veľa nechtarok si vypýta 30€ a vyzerajú horšie než moje. Ja som spokojna.

minenkak
11. máj 2024

Chodila som dlho na pedikúra a vždy mi bolo keď som tam šla, ľúto tých peňazí,keď som šla odtiaľ nikdy ,keď som videla tie upravené chodidlá

nikiki29
11. máj 2024

Chodím väčšinou 1x mesačne a platím 30€ … ale keby mám zdravé nechty, čo sa dajú pekne udržiavať aj doma, nechodím.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
marca12
11. máj 2024

@zobaka Toto si presne vystihla 🤭 citim to rovnako

jaroe
11. máj 2024

mne by bolo luto penazi aj nechtov

petronellla87
11. máj 2024

Absolútne nie...Niekto fajčí, niekto pije, ja mám rada upravené nechty. A bohužiaľ mám obe ruky ľavé, čiže sama si ich upraviť neviem🤣 chodím na gellak každé 3 týždne

nevenka
11. máj 2024

Mne sa stale gelove odlupovali, tie odchlipy, alebo sa mi zlomili, ta vrstva a uz to slo. Pri malych detoch...teraz si nechavam vyrast, uzivam vitaminy a zda sa, ze su trosku pevnejsie ako boli pred gelom. Mam kupenu sadu, ze skusim gel lak doma. Mne ide o cas, neviem si to naplanovat. Kedze mne sa to hocikedy, uz aj po tyzdni zacalo odchlipovat a to by bolo treba hned prerobit, nie kym sa mi to cele zlupne, niekedy aj s nechtom. Prebrusila som si to sama, dost vela, neviem, co za ekrazit pouzila naposledy, ale mne sa to akoby zlialo s mojim nechtom. No tak raz sa odhodlam a spravim doma, zatial idem len do upravy kozticky a vylestim. Neskor sa odhodlam aj na gel lak.

nelka93
11. máj 2024

Ja nechodím vôbec. Neviem si to predstaviť na sebe a 95% nechtov sa mi nepáči 🙂

webinka001
11. máj 2024

Ahoj, ja som zacala chodit ale cisto iba na hlbkovu manikuru, aby mi upravila moje nechty, osetrila, aby som nemala zadery a mna trapia aj biele skvrny. Moja manikerka mi odporucila ošetrujúci priesvitny lak, specialny olejcek a nechty si mam ked tak nalakovat sama. Robi aj gelove nechty, ale ja si svoje nechty nechcem zbytocne trapit a ptm brusit ked nebudem spokojná. Ani gel lak nechcem pouzivat,lebo ten sa tiez zbrusuje a tym si nicis nechty pripadne odlakuje specialnym odlakovacom a nechcem tolko chémie. Ja radsej chcem zdravé svoje nechty. Davam si aj biotin aby som ich mala zdravšie, to je rovno aj na vlasy. A tiez rozmyslam nad japonskou manikurou. Ale moja manikerka mi vravela že sa to da lestickou dosiahnut, aby sa pekne leskli. Ono je dôležité si uvedomiť ci chces svoje prirodzené zdravé nechty bez lamania alebo gelove. Ja som za svoje prirodzené. Platim 27 eur a vidim efekt zdravsich pevnejsich nechtov. A pokial budem chciet farebny lak. Je potrebne dat podkladovy lak, ptm farebny a este priesvitný lak aj na povrch. Asi dlho nevydrzi ale mne to nevadi. Mne sa paci aj tak prirodzeny vzhľad aj bez laku. Ale samozrejme každemu sa paci ine. 🙂

apolka77
11. máj 2024

Nechodím. Nie preto , že by mi bolo ľúto peňazí ale nie som veľmi stotožnená že je to úplne zdravé..poznám x žien ktoré po niekoľkých rokoch majú svoje pôvodné úplne zničené ako papier, alebo rôzne plesne, choroby pod nechtom ..kamoške sa minule tak zlomil že celý necht jej museli strhávať na chirurgii ďakujem neprosím.
Raz do týždňa si dám nechty do poriadku , nalakujem..mňa to baví, taký relax.

zazka666
11. máj 2024

@candii pekné. Si šikovná 🫠

candii
11. máj 2024

@zazka666 ďakujem ♥️

madielilly
11. máj 2024

Ja chodim raz mesacne,alebo kazde 3 tyzdne podla odrastov a platim okolo 25-30 eur.A nikdy tie peniaze nelutujem.Je to minimum co si sama doprajem pre seba.Nechodim ku kadernikovy,lebo vlasy si farbim foma sama.Na ostrihanie poskodenych koncekov chodim 2x do roka.Obocie si upravujem doma.Oblecenie nemam potrebu si kupovat stale nove.A kvalitnu kozmetiku co pouzivam si kupujem len vtedy ked mi uz dochadza.Parfemy mam svoje oblubene,takze tiez ich kupujem len ked dochadzaju.Takze to ze vyhodim na seba raz mesacne 30 eur na "zbytocnost" len preto ze mam z toho dobry pocit, mimo tych vydavkoch ktore mam na veci z drogerie ked ich potrebujem lebo sa minuly mi absolutne neprekaza

zuzulkazu
11. máj 2024

Ja som bola kedysi apriori proti tomu, ale na jednu akciu som sa nechala presvedcit, ja si nikdy tie nechty pekne neurobim, navyse mam pracu kde treba byt upravena, a kazde dva dni si lakovat odlakovavat nechty nemienim, tie na leto gelak na nohy a neviem si to vynachvalit.
Nosim kratke nechty, nic kriklave vacsinou blede jednofarebne, aj ked to casto krat nieje na prvy pohlad vino neda sa to porovnat je to sto a jedno
Plasim okolo 23e raz za 4 tyzdne cca