Nie je vám ľúto platiť za manikúru?
Stojí to za to? Premýšľam nad týmto ako to maju ostatne ženy 😄
Ako často chodíte a kolko platíte za manikúru? 😄
No hate, mna to len zaujima 😄
Nikdy som na mani nebola úprimne 😅nikdy to nebolo pre peniaze, ale skôr som vždy tú chvíľu času pre seba obetovala na niečo iné (tréningy, stretko s kamoškami)...a keď tak rozmýšľam som asi jediná v mojom širokom okolí čo nechodí a nikdy ani nebola 😅divné🤭
Kazde tri tyzden za ruky platim 37 nohy 25 a kadernicka 90eur. Nelutujem ze chodim nemam cas si kazdy treti den robit manikuru.
Odjakživa mám zdravé, pevné, pekné nechty, takže nikam nechodím, nepotrebujem to. Kedysi som si ich zvykla z času na čas nalakovať, ale teraz už naozaj veľmi zriedka pri nejakej príležitosti (svadba, ples, Vianoce, fotenie...), pre mňa je to zbytočná chémia a úprimne- len málokedy vidím vkusne spravené umelé nechty,ktoré by sa mi páčili- buď je otrasný tvar, farba, dĺžka alebo aj kombinácia toho všetkého a čudujem sa,že sa tie konkrétne niekomu aj páčia, často tie umelé nechty vyzerajú lacno a nevkusne, česť výnimkám...
Ja chodim na mihy a nechty pravidelne. A milujem to... nie kvoli tomu ako to vyzera, ale preto, ze vypadnem z domu a trochu zrelaxujem. Takze nelutujem ani tie peniaze. 😂😂😂
Neľutujem. Chcem byť pekná. Mesačne 30 mani a 25 pedi. Mani gellak a pedi obyčajný.
Ľúto ani nie ale skúsila som to sama a materiál na rok má stojí možno 30€? Takže ušetrím 😂
@lonely66 lebo ZIADEN lak na nechtoch nevydrzi viac ako 3 dni.
Nepaci sa mi to, krajsia nebudem 🤣 a potrebujem doma aj upratať a pre mna by to boli vyhodene peniaze a vobec to nie je pekne.
Ja len nechapem, ze preco si hned kazdy predstavi pazure, nalepene nechty a neviem co 🙈
Ano aj take si davaju, iste… vec vkusu…
Ja mam sice svoje nechty pekne aj pevne (nikdy som si ich neobhryzala), ale nemam bunky ani kapicitu na ich upravu.. preto mi na moje nechty spravi manikerka gellak 🤷♀️ ja pri tom zrelaxujem… tych 30€ ma neboli 😆
Ja vacsinou fungujem na takychto farbach a dlzke(teraz mam sice cierne, ale su na to dovody 🙂)…
Dievčatá, a vám nechty nerastú? Lebo na mojich by to už po týždni vyzeralo smiešne, posunuté o nejaký milimeter, po mesiaci odrastené pol centimetra...
@mamamasama čo povedia nechty a topánky o človeku?
@any_soj rastu, jasne ze rastu. Preto si napr.davam fakt neutralne, telove odtiene, vsetko velmi jemne, aby tie odrasty neboli vidiet…. Ak si raz za cas uletim na cervenej alebo ako teraz ciernej chodim na dorabku po 2tyzdnoch…ale mne osobne tie mensi odrasty nevadia (samozrejme stale sa bavime o tom, ze ja si nechty davam uplne skratit a nemam sialene farby na nich)
@walentina7 Sú ženy, ktorým svoje nechty nikdy nedorastú do nejakej dĺžky a hneď sa lámu. Sú veľmi krehké, jemné. Ja som napr. svoje nechty nikdy dlhé nemala, nie je šanca, aby narástli. Nikdy sim si nechty neohrýzala. Umelé už nenosím. Robievam si sama gellak.
No, pedikuru, manikuru, vlasy si robim sama. Pre mna je za moje vlasy vyhodit kadernicke okolo 250-300€ strasne vela ( mam vlasy po pas). Naklady mam stvrtinove a este mi material ostane na niekolko pouziti, len dokupim farbu a tonovacku. Pocas covidu si tak zvysili ceny, ze nevedia co si pytat. Ano to su pre mna vyhodene peniaze.
@sasenkas33 ja uletim aj na tom 😄 zo začiatku ma to tak chytilo ze som chcela každý odtieň potom mi došlo ze to je nereálne minút tak som to rozpredala 😁 ale začalo ma to aj dosť baviť zvažujem aj nejaký online kurz
@walentina7 Moja,nie kazdy ma to stastie na dobre nechty. Ja si neobhryzam,ale mam odjakziva nechty ako papier. Lamu sa mi. Ale to je jedno. Ja len nechapem to sa uz ideme odsudzovat aj za to,ze sa zena o seba stara a ide na nechty? Su smiesne taketo posmesky na ine ženy len preto,ze sa to tebe nepáči alebo zda zbytocne. Ja tiez nechodim do kozmetickych salonov,ale nemam potrebu odsudit toho,kto chodi. Nech si kazda zena uzije cas pre seba ako sama uzna za vhodne.
Ja som mala 2 krát, ale už nechcem. Mne veľmi rýchlo rastú nechty a už po týždni vidno výrazne odrast. Sedieť u manikerky hodiny 2 x mesačne a k tomu po týždni nie som už spokojná kvôli odrastom...nie. Jedna kolegyňa mi to isté povedala, že jej rastu rýchlo nechty. Rýchly rast je super pre regeneráciu ale mať gélové nechty nemôžem.
@lonely66 no vidis, tak si sa vdaka tejto teme nieco nove dozvedela. ostrihat a opilnikovat nechty si dokaze aj 10 rocne dieta. k manikerke sa nechodi kvoli tomu, ale preto, ze sa zenam (a muzom) pacia farebne nechty, pre teba "gebuzinove" nechty.
@matkahelka ona ma v každej podobnej teme o estetických zákrokoch a makeupe potrebu vyjadriť svoj názor aká je prirodzená, nádherná, sexi aj bez makeupu a farbenia vlasov ako keby sa niekto pýtal
Od prirody mam pekne zdrave a tvrde nechty tak mi ich staci udrziavat.striham a farbim sa tiez doma lebo to viem spravit dobre a pooslednej navsteve kadernicky som zhodnotila ze presne tak isto si to urobim doma zadarmo a efekt je trvacnejsi.ked ma raz za cas chyti chut dokazem sa s nechtamj hrat aj 2 hodiny podkladovy vytvrdzovak potom zakladny potom vzory peciatky vodolepky potom zachnut a zas vrchny a vytvrdzovak..keby som vsak mala tenke lamajuce sa supky tak chodim na manikuru aj 2x do mesiaca a peniaze by ma netrapili.tych 20e za nechty nikoho nezruinuje.zena ma byt upravena a hlavne ruky a zuby si vsimnes na cloveku hned..aj umele nechty sa daju spravit velmi jemne a prirodzene.neviem preco si hned kazdy predstavi 7cm karminove pazure?
Nie je mi ľúto tých 20€ raz za mesiac za gelove nechty . Zarobím si zaplatím si. Nechodím na kozmetiku ani ku kadernícke vôbec. Muž si kúpi pivo cigarety a minie oveľa viac. Ale tiež si zarobí na to. Ja mam 80% oblečenia zo sekaca tam ušetrím veľa. Radšej miniem na výlety, kino apod
@lakebabe pre mna je priam komicke, ze sa v takychto temach vyjadruju osoby, co nevedia, ani kolko je trvacnost laku na nechty. k tej prirodzenej krase sa vyjadrovat nebudem, jednu taku poznam, co sa zavzdusnuje este aj nad bb kremom a maskarou, lebo ona to nepotrebuje, ona je prirodzene krasna. skoda len, ze si to o nej nemysli nikto, len ona.
@matkahelka vo väčšine prípadov si to myslia len dane osoby. Nech každý chodí ako chce, ale nejdem zhadzovať hocijakú ženu napríklad , ze má tetovania alebo piercing , keď sa mi to nepáči, co mňa je do toho. Je to každého vec aj keď si dá urobiť kozy šestky keď sa jej to páči a myslím, že lak alebo gel na nechtoch je to najmenej.
Mne sa páčia upravené ženy aj si to všímam robím v obchode a moje nechty vidno keď blokujem. Bolo by mi trápne mať polámané nechty lebo tie moje pôvodne boli zlé a každý tretí deň som musela lakovat. Nechty mam krátke vždy jemne farby.
@blackcat8885 ja si robím gel sama ale krátky lebo mi to vadi keď robím na PC a vždy len jednu farbu jemnú ale keď aj vínová tak elegantne. Nechce sa mi to lakovat každý tretí deň

Mne by tých peňazí ľúto bolo. Preto nechodím na nechty. Keď si predstavím koľko to stojí tak kašlem na to. Radšej synovi zaplatím terapiu naviac alebo dcére kúpim niečo pre radosť.